- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Merhabalar
Beni hatırlıyorsunuzdur bazılarınız, Almanya ve İtalyada bir sürü okula (10 tane) başvurmuştum/başvuracağım tarihleri geldikçe
İlk kabul mektubum geldi. Ancak hiç ihtimal vermeyeceğim, yok ya diyeceğim İtalyadaki bir okuldan. (Bilim/uluslarası araştırma/lab vs açısından çok çok iyi bir okul)
Dolayısıyla hem uçtum sevinçten hem afalladım.
Her gelen mektupta konu açmak istemediğim için şimdiden sormak istedim
Şimdi sorum şu:
Böyle farklı tarihlerde gelecek diğer mektuplar da. Dolayısıyla şu an sıramı savarsam diğerlerinden kabul edilip edilmediğimi bilme şansım yok çünkü bir-iki hafta içinde kabul ediyorum/etmiyorum demem lazım. Buna nasıl, neye dayanarak karar verebilirim?
Riske edip etmemek arasındayım.
Riske etmezsem diğerlerini kaçıracağım, riske edersem bu da kaçabilir. Of.
Aklım ve kalbim de çatışıyor ülke konusunda zaten.
Bir yandan kalbimle İtalyayı çok özledim, sıcak geliyor oraya dönme fikri.
Bir yandan mantığımla kendimi Almanyadaki okullara zorlamaya çalışıyorum
Ne de olsa teknik/bilim alanında iyiler diyerekten...
Beni hatırlıyorsunuzdur bazılarınız, Almanya ve İtalyada bir sürü okula (10 tane) başvurmuştum/başvuracağım tarihleri geldikçe
İlk kabul mektubum geldi. Ancak hiç ihtimal vermeyeceğim, yok ya diyeceğim İtalyadaki bir okuldan. (Bilim/uluslarası araştırma/lab vs açısından çok çok iyi bir okul)
Dolayısıyla hem uçtum sevinçten hem afalladım.
Her gelen mektupta konu açmak istemediğim için şimdiden sormak istedim

Şimdi sorum şu:
Böyle farklı tarihlerde gelecek diğer mektuplar da. Dolayısıyla şu an sıramı savarsam diğerlerinden kabul edilip edilmediğimi bilme şansım yok çünkü bir-iki hafta içinde kabul ediyorum/etmiyorum demem lazım. Buna nasıl, neye dayanarak karar verebilirim?
Riske edip etmemek arasındayım.
Riske etmezsem diğerlerini kaçıracağım, riske edersem bu da kaçabilir. Of.
Aklım ve kalbim de çatışıyor ülke konusunda zaten.
Bir yandan kalbimle İtalyayı çok özledim, sıcak geliyor oraya dönme fikri.
Bir yandan mantığımla kendimi Almanyadaki okullara zorlamaya çalışıyorum
Ne de olsa teknik/bilim alanında iyiler diyerekten...
Son düzenleme: