• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Risk var mı

birsorumva

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
236
29
18
Merhaba arkadaşlar Regle 4 gün kala prezervatif kullanarak anal yolldan bir yakınlaşmamız oldu ama öncesinde zevk suyu aktı mı akmadı mı emin değilim vajinaya akmış değmiş olma ihtimalini kafamı karıştırmaya başladı her zaman ki regl belirtilerim var ama yine de düşünmeden edemiyorum ihmal var mı dalga geçmeden yargılamadan cevap vermemizi rica ederim lütfen 🙏🏼

Merhaba arkadaşlar Regle 4 gün kala prezervatif kullanarak anal yolldan bir yakınlaşmamız oldu ama öncesinde zevk suyu aktı mı akmadı mı emin değilim vajinaya akmış değmiş olma ihtimalini kafamı karıştırmaya başladı her zaman ki regl belirtilerim var ama yine de düşünmeden edemiyorum ihmal var mı dalga geçmeden yargılamadan cevap vermemizi rica ederim lütfen 🙏🏼
Birşey olmaz korkmayın

Yani bu şekilde hamile kalırsan seni müzeye koymak lazım :)

Analdan hamile kalmak mümkün mü sence

Hamile kalmanız mümkün değil. Ama anal seks yapmayın bence, sonra tuvaletinizi tutamaz hale gelirsiniz. Onun yerine düz yoldan sevişin daha iyi.

Saçmalama Ayten çocuk olur mu g…

Anlaşılmadım sanırım öncesinde prezervatif takmadan önce vajina tarafına zevk suyu geldiyese diye tedirgin oldum o yüzden sordum da
Millet aylarca yıllarca deniyor hamile kalmıyor da anal yoldan olacağını mı düşünüyorsunuz yapmayın etmeyin.

Back
X