Riskli 4lü test kızlar sonuca bakar mısınız????

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
18
Kızlar merhaba, az önce doktordan çıktım 4lü testi orta riskli dedi, yurtdışına gönderilen bir test varmış ondan yaptırmamı önerdi testin fiyatı 12bin fiyatına ayrı canım sıkıldı doktorumun söylediklerine ayrı sıkıldım. Ettafımdan tekrar özel bir hastanede dörtlü test yaptır diyen oldu. Detaylı ultrason bekle diyen oldu. Kafam çok karıştı, endişeliyim bana akıl verir misiniz?? Başına gelen var mı nasıl çözdünüz 20+6dayım iki düşüğüm vardı önceden

Benim var ama benim daha yüksek senin yüksek degil okdr. Kaç gündür yaşamıyor gibiyim. Keşke yapmasaydım şu testi en azından geri kalan günlerimi üzülerek aglayarak göeirmezdim.

Eklentiler

• IMG_20231012_185107.webp
    105 KB · Görüntüleme: 97
Şuan ki durumunuz nedir acaba.. Amniyosentez yapmayı düşünüyor musunuz

Merhabalar benim ikili tarama testim temiz 4lü tarama testim yüksek riskli çıktı. Aynı bu şekilde. Detaylı ultrasona girince herhangi bir sıkıntı görülmedi. Ama ben fetal dna yaptırdım ondan öncesinde 450 dolardı şimdi onun sonucunu bekliyorum. Arkadaşım benden önce doğum yaptı aynı şeyleri ona da söylemişler fakat sapasağlam bebeği oldu. Bende cok korkuyordum şimdi biraz gönlüm ferah Rabbimden başka kimse bilemez. Ne verirse hayırlısını versin Rabbim gerisi boş. Onun kadar güzelde veremezler sağlıklı da detaylı ultrasonumda herşey normaldi. Ben birşey cıkacagını sanmıyorum 4lü testte yanılma payı cok yüksekmiş hatta bana demişti neden yaptırdın ikili taraman temizse diye de işte cok pişmanım yaptırdıgıma günleri kendime zehir ettim. Bebeğim etkilenmesin diye topladım kendimi şimdi iyiyim hertürlü kabulüm o benim. Yeter ki sağlıklı gelsinler gerisi boş bu testlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…