riskli bir şey miydi yaptığım

susablaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
9
-2
6
Merhaba arkadaşlar. Uygulamayı bilgilenme amaçlı bol bol okuyarak kullanıyorum ama hiç soru sormamıştım kırıcı olmayın lütfen Reglim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla cinsel olarak bir şeyler yaşadık ama yanımızda kondom yoktu bu yüxden cinsel ilişki evresine geçmedik. Sorun şurada başlıyor ki erkek arkadaşım boşaldıktan birkaç dakika sonra onunla sürtünme yoluyla yakınlaştık, bir ilişki değildi içime girmedi hiç. Ben kucağında, üst taraftaydım. O anın gözü dönmüşlüğü ile yaşadığım bu şey eve gittikten sonra beni korkutan bir şeye dönüştü ama doğum kontrol hapı alabileceğim bi yerde yaşamıyorum tatil beldesinde kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası hiçbir şey almadım. Sizce herhangi bir şey olur mu riskli bir durum var mı? İnsan vücudu çok fena bir şeyden korkarsan ona inanırsan direkt o belirtileri yaşatıyor mesela karnıma ağrılar giriyor vs çok fena bir korku.

Degisik
Sevismeyin maden bu kadar korkuyorsunuz
sevismekten korktuğum yok sadece kendimi riske attığımı düşünecek bi sey yaptım ilaç almayacağımı bile bile ve sormak istedim basına gelen biri olmuştur belki diye

sevismekten korktuğum yok sadece kendimi riske attığımı düşünecek bi sey yaptım ilaç almayacağımı bile bile ve sormak istedim basına gelen biri olmuştur belki diye
Merak etme KK da bol var boyle. Aramak butonunu kullan en iyisi.

İçeriye boşalması lazım dış kısımdan içeri gitmez . İçeriye boşalmadığından eminse bişey olmaz bence .

hiçbir şekilde içeri girmedi, teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…