Merhabalar,
Bu başlık altında maalesef bir sürü melek annesi var. Ben de sizlerin arasına yeni katıldım. 37 haftalıkken İpek kızımı maalesef kaybettim... Hamilelik döneminde bilmediğim birçok şeyi sizlerden öğrendim, şimdi de bu zor dönemde bana destek veriyorsunuz eksik olmayın. Yine sizlerin yardımına ihtiyaç duyduğum için bu konuyu açmak istedim. Hem de aynı acıyı yaşayan annelerimize hep beraber bir faydamız dokunur.
Gebelik sürecinde bebeğini kaybeden ya da doğumdan sonra bebeğini kaybeden annelerimiz arasında riskli gebelik uzmanı olan bir doktora giden varsa şehir bilgisi ile burada paylaşmalarını rica ediyorum. Doktorları hakkında uygun görürlerse eğer birkaç yorum da yaparlarsa sevinirim.
Ben de riskli gebelik uzmanı olan bir doktor arıyorum, desteklerinizi bekliyorum.
Sevgiler,
Carnesir.
Ankara da iyi denilen bir kaç perinatolog:Lütfü serdaroğlu, özgür deren, Ali Ergün, Nuri danışman.
İstanbul da da ateş karateke yi duydum.
canım cok iyi bir topik acmıssın
umarım hepimize faydalı olur
bende 2 düşük yaptım,3.kızımı 37.haftamda doğumda kaybettim
antalyada perinatalog arıyorum bende
İstanbul'da Hayri Ermiş,Rıza Madazlı ve Atıl Yüksel (kendisi normalde sadece detaylı ultrasona bakıyo gebelik takibi yapmıyo ama belki riskli gebelikleri takip ediyodur) hepsi prof.
İnşallah canım burada bize yardımcı annelerimiz olacak ve bize çoook büyük bir iyilik yapmış olacaklar.
selam gecen yıl tam bu zamanlar yasamaz ıhtımalı vermıslerdı bebegıme hem de 10 dr.bırden amnıyon sıvısı cok azdı 30 ml herkesın o haftalarda 100 150 ıken ıstanbulda zeynep kamılde docent ahmet semıh tugrul muayenehanesıne gıtmıs muthıs bı dr.once allahın sonra onun sayesınde kavustum yavrumamerhabalar,
bu başlık altında maalesef bir sürü melek annesi var. Ben de sizlerin arasına yeni katıldım. 37 haftalıkken ipek kızımı maalesef kaybettim... Hamilelik döneminde bilmediğim birçok şeyi sizlerden öğrendim, şimdi de bu zor dönemde bana destek veriyorsunuz eksik olmayın. Yine sizlerin yardımına ihtiyaç duyduğum için bu konuyu açmak istedim. Hem de aynı acıyı yaşayan annelerimize hep beraber bir faydamız dokunur.
Gebelik sürecinde bebeğini kaybeden ya da doğumdan sonra bebeğini kaybeden annelerimiz arasında riskli gebelik uzmanı olan bir doktora giden varsa şehir bilgisi ile burada paylaşmalarını rica ediyorum. Doktorları hakkında uygun görürlerse eğer birkaç yorum da yaparlarsa sevinirim.
Ben de riskli gebelik uzmanı olan bir doktor arıyorum, desteklerinizi bekliyorum.
Sevgiler,
carnesir.
aynı zamanda kendısı yuksek rısklı gebelık uzmanı oranın da perınatolojı bolumunun klınık sefı cnmselam gecen yıl tam bu zamanlar yasamaz ıhtımalı vermıslerdı bebegıme hem de 10 dr.bırden amnıyon sıvısı cok azdı 30 ml herkesın o haftalarda 100 150 ıken ıstanbulda zeynep kamılde docent ahmet semıh tugrul muayenehanesıne gıtmıs muthıs bı dr.once allahın sonra onun sayesınde kavustum yavruma
ben de butun tahlıllerımı zeynep kamlıde yaptrdım hıc kıpırdamadan yattım aylarca sadece wcye ve dr.a gıttım ama super bı dr.ben de kadıkoyde muayenehanesı var oraya gıttım hep ıkna etmeye calıstı mukemmkl bı de hamılelık yasamıcm ıns cok agladık cunku ordan orayaaynı zamanda kendısı yuksek rısklı gebelık uzmanı oranın da perınatolojı bolumunun klınık sefı cnm
ben de epeydir doktor arayışı içindeyim, bu topic'ii de o nedenle açmıştım. Belki sizlere de faydası olur bir doktor buldum test sonuçların çıktığında gitmeyi planlıyorum. Arda Lembet. Bağdat caddesinde kendi kliniği war aynı zamanda memorial ataşehir hastanesinde de çalışıyor. gebelik takibi yapıyormuş. ancak yine forumdan ona giden bir bayandan öğrendiğime göre atıl yüksel ile tanışıyorlarmış. Atıl Bey'in hasta takibini de yapıyormuş, detay ultrason vakti geldiğinde de Atıl Bey ilgileniyormuş yeniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?