Riskli Gebelik Uzmanı Önerileriniz

carnesir

İpek
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
105
2
46
İstanbul
Merhabalar,

Bu başlık altında maalesef bir sürü melek annesi var. Ben de sizlerin arasına yeni katıldım. 37 haftalıkken İpek kızımı maalesef kaybettim... Hamilelik döneminde bilmediğim birçok şeyi sizlerden öğrendim, şimdi de bu zor dönemde bana destek veriyorsunuz eksik olmayın. Yine sizlerin yardımına ihtiyaç duyduğum için bu konuyu açmak istedim. Hem de aynı acıyı yaşayan annelerimize hep beraber bir faydamız dokunur.

Gebelik sürecinde bebeğini kaybeden ya da doğumdan sonra bebeğini kaybeden annelerimiz arasında riskli gebelik uzmanı olan bir doktora giden varsa şehir bilgisi ile burada paylaşmalarını rica ediyorum. Doktorları hakkında uygun görürlerse eğer birkaç yorum da yaparlarsa sevinirim.

Ben de riskli gebelik uzmanı olan bir doktor arıyorum, desteklerinizi bekliyorum.

Sevgiler,

Carnesir.

canım cok iyi bir topik acmıssın
umarım hepimize faydalı olur

bende 2 düşük yaptım,3.kızımı 37.haftamda doğumda kaybettim
antalyada perinatalog arıyorum bende

Ankara da iyi denilen bir kaç perinatolog:Lütfü serdaroğlu, özgür deren, Ali Ergün, Nuri danışman.
İstanbul da da ateş karateke yi duydum.

Son düzenleme:
İstanbul'da Hayri Ermiş,Rıza Madazlı ve Atıl Yüksel (kendisi normalde sadece detaylı ultrasona bakıyo gebelik takibi yapmıyo ama belki riskli gebelikleri takip ediyodur) hepsi prof.

İstanbul'da Hayri Ermiş,Rıza Madazlı ve Atıl Yüksel (kendisi normalde sadece detaylı ultrasona bakıyo gebelik takibi yapmıyo ama belki riskli gebelikleri takip ediyodur) hepsi prof.

Bende istenbuldayım bu isimleri çok duydum ama bildigim kadarıyla detaylı ultrasona bakıyo gebelik takibi yapmıyo bu bu durumda bize bakarmı bende 38 haftalık dogum yaptım 6 gün sonra yavrumu kaybettim .

İnşallah canım burada bize yardımcı annelerimiz olacak ve bize çoook büyük bir iyilik yapmış olacaklar.

İnşallah canım burada bize yardımcı annelerimiz olacak ve bize çoook büyük bir iyilik yapmış olacaklar.

ben de epeydir doktor arayışı içindeyim, bu topic'ii de o nedenle açmıştım. Belki sizlere de faydası olur bir doktor buldum test sonuçların çıktığında gitmeyi planlıyorum. Arda Lembet. Bağdat caddesinde kendi kliniği war aynı zamanda memorial ataşehir hastanesinde de çalışıyor. gebelik takibi yapıyormuş. ancak yine forumdan ona giden bir bayandan öğrendiğime göre atıl yüksel ile tanışıyorlarmış. Atıl Bey'in hasta takibini de yapıyormuş, detay ultrason vakti geldiğinde de Atıl Bey ilgileniyormuş yeniden.

bende ilk bebeğimi 27 haftalıkken kaybettim.daha sonra tavsiye üzerine rıza madazlıya daha hamile kalmadan önce gittim ön araştırma için.bana gebe kal gel dedi.ve hamile kaldığımı öğrendiğim an hemen rıza beyi aradım ve hamileliğimin sonuna kadar onun takibindeydim.bana çok güven veriyodu.bu daha önce bebeğini kaybetmiş ve riskli gebelik yaşayan biri için çok önemli bence.rıza beyi tavsiye ederim sizlere.kendisi istanbulda.cerrahpaşa perinatoloji başkanı ve muayahanesi nişantaşında.ben muayahanesine gittim.fakat bütün tahlilerimi cerrahpaşada yaptırdım.oranın doktoru olduğu için hastanede çok kolaylık sağlamışlardı bana.allah isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah.

bende Ankara'dan Lütfi Önderoğlu ve Tamer Mungan ı önerebilirim...inşallah sonunda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz kızlar...

Kızlar bir arkadaşım bana istanbul da engin oralı tavsiye etti ama ben bildigim kadarıyla araştırdım bu doktor sanırım kısırlıkta çok iyi işin içinden çıkamadım bizim perinatolog bulmamız lazım sanırım bu doktora girse bana yardımcı olur mu acaba bi fikriniz varsa sevinirim

Memorialda Cihangir Yılanlıoğlu ile ilgili bilgisi olan var mı peki arkadaşlar? Ben hamile kalmadan önce gittim kendisine bir bebeğimi kaybettikten sonra, o da bana hamile kal öyle gel demişti. Araştırdığım kadarıyla riskli gebeliklerde adı bilinen bir doktor ama burda da bilen varsa, ya da Cihangir beyin hastası olan bilgi verirse çok sevinirim. Umuyorum ki bir daha böyel acılar yaşamayız.

selam gecen yıl tam bu zamanlar yasamaz ıhtımalı vermıslerdı bebegıme hem de 10 dr.bırden amnıyon sıvısı cok azdı 30 ml herkesın o haftalarda 100 150 ıken ıstanbulda zeynep kamılde docent ahmet semıh tugrul muayenehanesıne gıtmıs muthıs bı dr.once allahın sonra onun sayesınde kavustum yavruma

aynı zamanda kendısı yuksek rısklı gebelık uzmanı oranın da perınatolojı bolumunun klınık sefı cnm

aynı zamanda kendısı yuksek rısklı gebelık uzmanı oranın da perınatolojı bolumunun klınık sefı cnm
ben de butun tahlıllerımı zeynep kamlıde yaptrdım hıc kıpırdamadan yattım aylarca sadece wcye ve dr.a gıttım ama super bı dr.ben de kadıkoyde muayenehanesı var oraya gıttım hep ıkna etmeye calıstı mukemmkl bı de hamılelık yasamıcm ıns cok agladık cunku ordan oraya

suruklendık yasamaz dedıklerınde kahroldum ama yasarsam da yıne ona gıderım

Arkadaşlar bende Eskişehir'de Turgay Şener 'i önerebilirim.Riskli gebelik uzmanı kendisi,ama muayenede çalışıyor, hastane takipli olan hastaları takip edemiyor,ultrasonla bakıp yardımcı oluyor,insan başına gelince yana yana perinatolog arıyor,ayda bir kadın doğumcusuyla randevulaşmanın hayalini kuran biri olarak,sağlıklı gebelikler dilerim herkese.

arkadaslar bu hastanelerde ssk geçiomu bilginiz varmı ücretleri ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…