• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riskli ikili tarama ve Fetal DNa

zeynepdade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
2
0
1
33
Merhabalar bu konuyu aynı benim gibi bu bloglarda gezip kendine bir umut bulmak isteyenler için yazıyorum ilk gebeliğim kalbi durduğu için sonlanmıştı ikincisinde ikili tarama sonucum 1:50 çıkmıştı anjiyo sıvısı yerine doktorum bana bu bebek sağlıklı fetal DNA yaptır dedi ve yaptırdım sonucum temiz çıktı fakat detaylı ultrasonda doktor ben olsam ona güvenmezdim neden amniyo sıvısı vermedin demişti kızım doğana kadar hergün çok korktum doğduğunda ilk yüzüne bakmıştım sağlıklı mı diye çok şükür çok sağlıklı bebeğin var ama alerjileri çok yüksek araştırmalara göre bunun bir sebebi de hamilelik boyunca stres yapmammıs size umut olsun diye yazıyorum isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın 🥰

Anlamıyorum hem karnımıza iğne girmesin bebeğimizi riske atmayalım hem dolarlar saçıp fetal DNA yaptıralım yaptırırken %99 doğru diyorlar sonucunda doktorlar emin olamazsın neden amniyosentez yaptırmadım diyor. Madem bu sonuca rağmen doğuma kadar korku içinde bekleyeceğim nedem güvenilir kesin sonuç diye anlatıyorlar. Hikayenizin mutlu bitmesine çok sevindim

Back