Evet çok şükür iyi şuan. Korkunuzu endişenizi çok iyi anlıyorum.Mesajınızı az önce okudum anneniz nasıl oldu .umarım sağlığına kavuşmuştur.benim oğluma da 1 ay önce aort damarinda genişleme kaçak ve kapak darlığı teşhisi kondu 11 yaşında daha çok korkuyorum çok endişeliyim allahım tüm hastalara şifa versin.
Çok sevindim annenizin iyi olmasına. 6 ay da kontrol dedi doktorumuz ilaç yada başka bir şey yok beklemedeyiz ama gelin bana sorun .aktif spor yapan bir çocuktu lisanslı futbol oynuyor takım değişikliği için EKG istendi dünya başıma yıkıldı hiç bir sıkıntısı yok .futbola izin verdi doktorumuz üst bedeni çalıştıracak spor yasak kilo almayacak ve kabız olmayacak dediEvet çok şükür iyi şuan. Korkunuzu endişenizi çok iyi anlıyorum.
Şuan için ilac tedavisi mi dendi ameliyat mı size? Rabbim şifa versin inşallah
En azından farkedilmiş. Sıkı bir takip ile inşallah problem yaşamazsınız. Yediklerinide çok iyi çiğnesin mutlaka. Farklı doktorlardanda görüş almanızı öneririm. Yaşadığınız korkuyu çok iyi anlıyorum ama çok şükür farkedilmiş bu şekilde.Çok sevindim annenizin iyi olmasına. 6 ay da kontrol dedi doktorumuz ilaç yada başka bir şey yok beklemedeyiz ama gelin bana sorun .aktif spor yapan bir çocuktu lisanslı futbol oynuyor takım değişikliği için EKG istendi dünya başıma yıkıldı hiç bir sıkıntısı yok .futbola izin verdi doktorumuz üst bedeni çalıştıracak spor yasak kilo almayacak ve kabız olmayacak dedi
3 doktora götürdük hepsi aynı şeyleri söyledi . Yediklerini çok iyi çiğneyin demişsiniz neden acaba merak ettim.En azından farkedilmiş. Sıkı bir takip ile inşallah problem yaşamazsınız. Yediklerinide çok iyi çiğnesin mutlaka. Farklı doktorlardanda görüş almanızı öneririm. Yaşadığınız korkuyu çok iyi anlıyorum ama çok şükür farkedilmiş bu şekilde.
Açıkçası bende çok net bilgi sahibi değilim ama bize annem için hep aynı uyarı yapılmıştı. Sanirim aort damarına daha fazla yük bindirmemek için. Boğazına bisey takilmamasi lazım. Bide evet en önemlisi kabız olmaması ıkınmaması. Allah yardımcınız olsun.3 doktora götürdük hepsi aynı şeyleri söyledi . Yediklerini çok iyi çiğneyin demişsiniz neden acaba merak ettim.
.
Amin allahım yardim etsin evladimi ve bütün hastalari konusun inşallahAçıkçası bende çok net bilgi sahibi değilim ama bize annem için hep aynı uyarı yapılmıştı. Sanirim aort damarına daha fazla yük bindirmemek için. Boğazına bisey takilmamasi lazım. Bide evet en önemlisi kabız olmaması ıkınmaması. Allah yardımcınız olsun.