K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #1 Evrene pozitif mesaj vermek, Auranızı her zaman pozitif enerji ile çevrelemek, Uyandığınız yeni günü her zaman mutlulukla umutlukla selamlamak. Aslında bunların hepsi niyet ve şükür sebebi ve herşey düşündüğümüz olumlamalar ile de gerçekleşebiliyor. Sizlerin ritüelleri nelerdir paylaşım konumuz olsun
Evrene pozitif mesaj vermek, Auranızı her zaman pozitif enerji ile çevrelemek, Uyandığınız yeni günü her zaman mutlulukla umutlukla selamlamak. Aslında bunların hepsi niyet ve şükür sebebi ve herşey düşündüğümüz olumlamalar ile de gerçekleşebiliyor. Sizlerin ritüelleri nelerdir paylaşım konumuz olsun
Tavuk_suyu_ Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 12 Nisan 2015 12.939 50.840 798 35 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #2 Benim pek bi ritüelim yok. Çok şükür bin şükür derim arada bu kadar. Bu yetiyor mu ki Son düzenleme: 7 Şubat 2021
A adifeklc Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Kasım 2020 264 378 53 33 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #3 Tavuk_suyu_ .!.: Benim pek bi ritüelim yok. Çok şükür bin şükür derim derim arada bu kadar. Bu yetiyor mu ki Genişletmek için tıkla...
Tavuk_suyu_ .!.: Benim pek bi ritüelim yok. Çok şükür bin şükür derim derim arada bu kadar. Bu yetiyor mu ki Genişletmek için tıkla...
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #4 Tavuk_suyu_ .!.: Benim pek bi ritüelim yok. Çok şükür bin şükür derim arada bu kadar. Bu yetiyor mu ki Genişletmek için tıkla... Ay yeter tabi ki
Tavuk_suyu_ .!.: Benim pek bi ritüelim yok. Çok şükür bin şükür derim arada bu kadar. Bu yetiyor mu ki Genişletmek için tıkla... Ay yeter tabi ki