rize de bülent beye sezeryan yaptıran varmı arkadaşlar..

gelincik53

canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
1.690
1
116
Rize
arkadaşlar merhaba;

rize de yaşıyorum.gebeliğim daha 5.haftasında geçen haftadan itibaren bülent beye gitmeye başladım.şimdilik memnunum çok şükür.fakat ona sezeryan yaptıran varmı merak ediyorum.sezeryan öncesi ve sonrasını..yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen?:CüvCüv:

Canım bülent bey mükemmell bir doktor daha öncedende demiştimm :))canım doktorum :))Güvenle sezeryanını yaptırabilirsinn..Ben sezeryan değildee...Aşılamamı ve rahim flimimi çekmişti

Canım bülent bey mükemmell bir doktor daha öncedende demiştimm :))canım doktorum :))Güvenle sezeryanını yaptırabilirsinn..Ben sezeryan değildee...Aşılamamı ve rahim flimimi çekmişti

ona güveniorum canım ama ilk hamileliğim olduğu için merak ediyorum.

cANIM DOKTORUM SEN rizenin 1 numaralı doktorusunn sakın ama sakın başkaa şehire gitmeekaydirigubbakcemile4beni doğurt öyle gidersin:roflol:

valla ben rize geliniyim bir ayağım rizededir diycektim ve yorum yapacaktım ki konunun tarihinin çok geçtiğini gördüm.olumunekankayizsmile

benim sezeryanım Şar hospitalde oldu ilk doğumum olacaktı çok sorunlarla hamile kalmıştım ve bir düşüğüm vardı.seçe seçe şarı seçtim aklıma tüküreyim:gitme: mahmut öztürk ve ekibi doğradı beni ve yaptıkları doğum hatası sonucu( ne kadar kabul etmeselerde ) çocuğum 20 gün yoğun bakımda yattı bide o acımın üstüne yaşayan çocuğuma ölü raporu verildi psikolojimi darmadağın ettiler.trabzon çocuk ve kadın doğum hastanesinde 20 gün hareketsiz yattı nerelere müracat etmedikkineyse ki rabbim oğlumuzu bize bağaşladı.her şarın önünden geçişimde dağılıyorum.öyle işte dostlar.rabbim tüm hamilelere güç sabır ve yardım ihsan eylesinopuyorumnanaktan

konu sahibiyim doktorum bülent beydi doğum yapalı 6 ay oldu.spinal sezeryan yaptırdım kendi isteğimle.allah razı olsun bülent bey den okadar sıkıntısız geçtiki herşeyim.ne acı ne sızı ne ağrı hiçbişi hissetmedim sohbet muhabbet eşliğinde müziklerle geçti doğumum.sonrasında bol su içmemi önerdi bol su içtim ve hiç ağrım sızım dikişlerimde bi problem olmadı.doğum yaptıktan 6 saat sonra ayaktaydım kendi kendime tuvalete gittim rtesi gün eve gittiğimde yatmadım bile.herkez bu nasıl sezeryanlı doğum dediler.şiddetle bülent bey eşliğinde spinal sezeryanı tavsiye edioum..

rizede kadındoğumcu bulmak çok büyük sorun oldu.bülent bey iyi bir doktor ama normal doğum düşünenler hastaneye devam etmeli.şarda yapıyormuş hastaları normal doğumu.arkadaşım şarda normal doğum yaptı ve memnun kalmadı ebelerden

bende bir rizeli olarak bülent beyden iyi yorumlarda duydum olumsuz yorumlarda ,sevgi84 cnm çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bağışlamış yavrunu konuların üzrinden baya geçmiş ama herkese çok geçmiş olsun

konu sahibi arkadaşım harika bir konu açmışsın bu şehirde özel hastane devletten daha kötüymüş bülent bey nerde yapıyor sezeryanı kendi yerimi var

Back
X