rizede doğum yapacak arkadaşlar varmı özellikle de rize şar hastanesinde kontrole gidenler...
kızlar ben de rize'deyim ilk günden beri eğitim araştırmaya gidiyordum şenol bey'e fakat son zamanlarda izne falan ayrıldı sonra asistanlar bakmaya başladı ben de son 2 kontrole devlet hastanesine gittim.. şimdi şar'a gitmeyi düşünüyorum,Beril hanım' tavsiye ettiler..
Şar Hospital hakkında bana bilgi verebilir misiniz,doktorları nasıl,kullandıkları ultrason cihazları nasıl?? sitesine baktığımda renkli ultrason falan yazıyo normal kontrollere gittiğimizde doktor hep renkli ultrasonla mı bakıyor?? hastane hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
bende 21. haftama girdim ilk doğumumu da şar da yapmıştım hastaneden ebelerden ççok memnun kalmıştım ilk doktorum bülent demir di ikinciye şar ın kendi doktoruna gitmek istedim merak ettim konu açtım acaba rizeli arkadaslarım varmı aynı doktora kontrole gittiğim yada hastaneye onun için sordum
arkadaslar kusura bakmayın uzun zamandır acmadım şimdi gördüm illaki doğumlarınız gerçekleşmiştir ben sarın ebelerinden cok memnunum allah razı olsun çok iyiler doktorum ibrahim kale o dda cok iyi bi doktor bana göre kadın hastalıkları ve doğum uzmanı üzerinde erkek doktorlar bayanlardan daha iyi ve düşünceli ama hastanenin genelini bilmem ama ebeler çok iyi benimle cok ilgiklendiler ben normal doğuma 400 tl verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?