rize de doğum yapacak arkadaşlarımm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi hfbm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hfbm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
56
3
26
Rize
rizede doğum yapacak arkadaşlar varmı özellikle de rize şar hastanesinde kontrole gidenler...

ben ibrahim kale ye gidiyorumm senni doktoruna yengem gidiyo iyi bi doktor diyo bende ibrahim beyden çok memnunum kaçıncı ayındasın gebeliğinin

6 sene önce rize de doğum yaptım devlet hastanesi şimdiki tıp fakültesi yeni açılmıştı doktorumda suat beydi çok çok memnundum kontrolleri mi özelinde yaptırmıştım anılarım depreşti ey gidi günler...

bende 21. haftama girdim ilk doğumumu da şar da yapmıştım hastaneden ebelerden ççok memnun kalmıştım ilk doktorum bülent demir di ikinciye şar ın kendi doktoruna gitmek istedim merak ettim konu açtım acaba rizeli arkadaslarım varmı aynı doktora kontrole gittiğim yada hastaneye onun için sordum

rizede doğum yapacak arkadaşlar varmı özellikle de rize şar hastanesinde kontrole gidenler...

kızlar ben de rize'deyim ilk günden beri eğitim araştırmaya gidiyordum şenol bey'e fakat son zamanlarda izne falan ayrıldı sonra asistanlar bakmaya başladı ben de son 2 kontrole devlet hastanesine gittim.. şimdi şar'a gitmeyi düşünüyorum,Beril hanım' tavsiye ettiler..
Şar Hospital hakkında bana bilgi verebilir misiniz,doktorları nasıl,kullandıkları ultrason cihazları nasıl?? sitesine baktığımda renkli ultrason falan yazıyo normal kontrollere gittiğimizde doktor hep renkli ultrasonla mı bakıyor?? hastane hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Merhaba canım bende beril hanıma gidiyorum.Ben çok memnunum..14 Şubat günü sezeryan olcam Allahın izniyle

buraya kimse bişey yazıyomu hala merak ettim.yeni gördüm.bende şar a gidiyorum beril hanıma çok memnunumda.ağrısız normal doğum istiyorum acaba devlet hastanelerinde kaç lira yada devlette yapıyolarmı??

merhaba..daha önce şar hastanesinde doğum yapmışsınız nasıl bi hastane doğum esnasında muameleler nasıl anlatabilirseniz eğer cok sevinirim.yabancı olduğumuz için nasıl hastane olduğunu bilmiyoruz ve ilk bebek cok heyecanlıyız iyi bi hastanede doğum yapmak istiyorum haliyle.30.haftamdayım işte.beril hanıma gidip şar hastanesinde doğum yapmak istiyorum kısmetse.ama randevu alırken falan resepsiyon görevlileriyle sıkıntılar yaşadım.hastanenin genel anlayışı o şekildedir dye korkuya kapıldım.acaba doğumda da aynı sıkıntılarla aynı muameleyle karşılaşırmıyım dye düşündüm de oyüzden böle bi araştırmaya girdim.cok uzattım kusuruma bakmayın bana bi anlatabilirseniz cok sevinirim...

neguzel bır konu olmus gunlerdır arastırıyordum.kızlar temmuzda kısmetse rizeye yerlesıyırum yeni hamileyım hangı dr onerırdınız dewlet hast. ozel hast. onerırsınız lutfen yardım edınn smdıden tesekkurleer...

arkadaslar kusura bakmayın uzun zamandır acmadım şimdi gördüm illaki doğumlarınız gerçekleşmiştir ben sarın ebelerinden cok memnunum allah razı olsun çok iyiler doktorum ibrahim kale o dda cok iyi bi doktor bana göre kadın hastalıkları ve doğum uzmanı üzerinde erkek doktorlar bayanlardan daha iyi ve düşünceli ama hastanenin genelini bilmem ama ebeler çok iyi benimle cok ilgiklendiler ben normal doğuma 400 tl verdim

canım sar ozel hastanemu?? dr den memnunmuydun ılgılımıydı guven verıyormu rahatlatıyormu yoksa her randewunde ıcın korluylamı donuyordun ewınee bılgılendırırsen sevınırım. rizeyı bılmıorum tayınımız cıktı ve kndımı ortada kalmıs gıbı hıssedıorum herhngı bı dr olmadıgı ıcın daha

geçen seneye kadar rize de taylan mit in üstünde dr tanımazdım ama gitti buradan malesef
şarda çalışan arkadaşım ibrahim beye gidiyor bayanları kendi bile tavsiye etmiyor
devlet hastanesinde bildiğim kadarıyla epiduralli normal doğum yok sadece şarda var
doğumumu eğitim araştırmada yaptım 10 larca kadınla beraber sancı çektim herkes çığlık çığlığaydı
ilerisi için şarı düşünüyorum
hayırlı doğumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
bende şarda beril hanıma gidiyorum,çok memnunum,çok ilgililer,
epidural normal düşünüyorum kısmetse mayısta doğum yapıcam.
doğumdan sonrada buraya yazarım inşallah.

bende hamile olduğumu yeni öğrendim aslında ben bülent beye gitmeyi istiyorum ama eşim bayan doktor olsun istiyor bi tavsiyeniz varmı?

Rize de sezaryen doğum için onerebileceginiz hastane ve Dr var mı???

Şarda dogum yapanlar yorum yapsinlar bende gebelik yok ama kadin dogum uzmanina gidicem hangi doktoru onerirsiniz

bayanları önermiyorum
ibrahim kale arkadaşım o hastanede çalışıyorken kendi de ona gitmişti kardeşim de ona gitti bende tekrar hamile kalınca ona gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…