rize de doğum yapacak arkadaşlarımm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi hfbm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bilgi paylaşımı yapamadık. şuan hala ibrahim beyemi gidiyosunuz ve memnunmusunuz fikirleriniz nelerdir.umarım sorunsuz devam ediyor hamileliğiniz
canm ben suan kizim icin hastanedeyim kizim bronsit olmus yanimda bi hasta var ibrahim beye kontrole gidiyomus 34 haftalik kontrolunde ibrahim bey hersey yolunda bi sıkıntı yok demis rahatsizlaninca devlet hastanesine gelmis burdaki doktor bebegin hicsuyu kalmamis demis 35 haftalik erken dogum yapmak zorunda kalmis artik ozel hastaneyede guvenmiyorum

Açıkçası özel hastaneyede devlete de güvenemiyorum malesefki Rize'de imkanlarımız kısıtlı.ibrahim bey aslında fazlasıyla pimpirikli Nasıl öyle bişiy yaptı.benim şekerim çıkınca diyete verdi beni fakat oldukça olumsuz vede beni endişenledirecek şekilde konuştu.başka çarem yokki doktor değiştireyim. Ayrıca çok çok geçmiş olsun acil şifalar sizlere

Arkadaşlar merhaba bende ibrahim beye gidiyorum evef oldukca pımpırık ama bı yondende ıyı dıye dusunuyorum boyle olması. Bana da suyun haftana gore az demıstı baska doktorlara gıttım onlar normal dedıler pımpırıklı oldugu ıcın ınsanı da tedırgın edıyor o yonu bıraz kotu. Her kontrole gıderken acana bu Sefer ne dıycek dıye tedırgın oluyom ama güveniyorum ibrahim beye içim rahat. Osman bey var gecen kontrolde ona gorundum o da ıyı bı doktor hasta ıle ılıskılerı guzel

Bu arada arastırma da dogum yapmayın diyor arkadaslar. Normak dogum da yanınıza kımseyı almıyorlarmıs sancıyı kendı basınıza cekıyomussunuz ve ebeler bagırıyomus. Devlet hastanesı ıyıymıs ama orda randevu fılan cok sıkıntı galıba cok yogun orası. Ama ben genel olarak sardan ve Ibrahim beyden memnunum.

Bu arada arastırma da dogum yapmayın diyor arkadaslar. Normak dogum da yanınıza kımseyı almıyorlarmıs sancıyı kendı basınıza cekıyomussunuz ve ebeler bagırıyomus. Devlet hastanesı ıyıymıs ama orda randevu fılan cok sıkıntı galıba cok yogun orası. Ama ben genel olarak sardan ve Ibrahim beyden memnunum.

İyi akşamlar cnm ben de şar a gitmeyi düşünüyorum acaba ibrahim beyin normal kontrollerinde kullandığı ultrason nasıl? Ya da osman beyin? Renkli veya 3boyutlu ultrason mu kullanılıyo

İyi akşamlar cnm ben de şar a gitmeyi düşünüyorum acaba ibrahim beyin normal kontrollerinde kullandığı ultrason nasıl? Ya da osman beyin? Renkli veya 3boyutlu ultrason mu kullanılıyo
İyi aksamlar canım. Ultrason u sormadım ama sıyah beyaz gosterenden bakıyo hep kac boyutlu bılmıyorum ama. 4 boyutlu olanı da var onla genelde 28. Haftadan sonra bakıyo bebegın yuzunu gostermek ıçın hanı kahvemsı gorunen var ya ondan.normalde hep sıyah beyazlı olandan bakıyorlar Osman bey de oyle.

İyi aksamlar canım. Ultrason u sormadım ama sıyah beyaz gosterenden bakıyo hep kac boyutlu bılmıyorum ama. 4 boyutlu olanı da var onla genelde 28. Haftadan sonra bakıyo bebegın yuzunu gostermek ıçın hanı kahvemsı gorunen var ya ondan.normalde hep sıyah beyazlı olandan bakıyorlar Osman bey de oyle.
Anladm cnm sağol ben artvinde devlet hastanesine gidiyorum da artık rizede devam edeyim kontrollere diyorum.. Teşekkürler tekrar

rica ederim canım.allah hayırla sağlıkla zamanında bebişlerimizi kucağımıza versın ınsallah.
Aminnn inşallah cnm.. Bebeğim de böbrek genişlemesi varmış. Sınırdaymış o yüzden canım sıkıldı biraz. Ayrıntılı ultrason için 2hafta sonra rizeye gitcez inşallah normaldir herşey

ınşall
Aminnn inşallah cnm.. Bebeğim de böbrek genişlemesi varmış. Sınırdaymış o yüzden canım sıkıldı biraz. Ayrıntılı ultrason için 2hafta sonra rizeye gitcez inşallah normaldir herşey[/QUOTE

ınşallah canım sıkma canını dua et bol bol bebıslerımız allaha emanet. bazen yanlış görebılıyo doktorlar ayrıntılı da her sey bellı olur canını sıkma kı bebekte etkılenmesın

Aminnn inşallah cnm.. Bebeğim de böbrek genişlemesi varmış. Sınırdaymış o yüzden canım sıkıldı biraz. Ayrıntılı ultrason için 2hafta sonra rizeye gitcez inşallah normaldir herşey

canım ne yaptın doktora gittin mi? her şey yolundadır ınsallah.

canım ne yaptın doktora gittin mi? her şey yolundadır ınsallah.
Yok cnm henüz gidemedim 10mayısta randevum o zaman görcez inşallah oğluşumuzu.. Bu genişleme ilerlemeze problem yok bakalım görücez inşallah sağlıklıdır kuzumuz

Yok cnm henüz gidemedim 10mayısta randevum o zaman görcez inşallah oğluşumuzu.. Bu genişleme ilerlemeze problem yok bakalım görücez inşallah sağlıklıdır kuzumuz

ınşallah canım.allah sağlıkla tamamına erdırmeyı nasıp etsın bütün hamilelere inşallah.

Merhaba ben hamile kalmayı düşünüyorum yasemin kullanıyordum yaklaşık bir yıl oldu bırakalı Rize de yeniyim ve hangi hastanede hangi doktor iyi kime gitmeliyim bilmiyorum açıkcası hiç bir bilgim ve güvenim yok kızlar burda sizlere sormak istedim yeni doğum yapmış veya hamile olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bir bebişim olmasını çok istiyorum gerçi allaha şükürler olsun ki bir erkek evladım var ama 13 yaşında kardeş için Çok ara verdik şimdi herşeyi en başındayım yaşım sorunmu hiç bilmiyorum

Merhaba ben hamile kalmayı düşünüyorum yasemin kullanıyordum yaklaşık bir yıl oldu bırakalı Rize de yeniyim ve hangi hastanede hangi doktor iyi kime gitmeliyim bilmiyorum açıkcası hiç bir bilgim ve güvenim yok kızlar burda sizlere sormak istedim yeni doğum yapmış veya hamile olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bir bebişim olmasını çok istiyorum gerçi allaha şükürler olsun ki bir erkek evladım var ama 13 yaşında kardeş için Çok ara verdik şimdi herşeyi en başındayım yaşım sorunmu hiç bilmiyorum
Ne yaptin canim nerak ettim

Back
X