S selma06 Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2012 15 0 16 Ankara 23 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi selma06 #1 Selam kızlar ben 2 aydır roaccutan tedavısı görüyordum ilacın yan etkılerını bılıyorum. çok sıkı korunuyorduk gerı çekme ve kontomla.. Ama nasıl olduysa dun test yaptım ve hamıleyım dr gıttım hormon testım normol çıktı. Henuz 4 haftalık olduğundan kese görünmedı bırde 15 temmuzda adet görmüştüm. 15 ağustosta görmeyınce ılacın etkısınden olmadım dıye ılacı kesmıştım böyle bı durum yaşayan varmı cevrenızde paylaşırsanız sevınırım
Selam kızlar ben 2 aydır roaccutan tedavısı görüyordum ilacın yan etkılerını bılıyorum. çok sıkı korunuyorduk gerı çekme ve kontomla.. Ama nasıl olduysa dun test yaptım ve hamıleyım dr gıttım hormon testım normol çıktı. Henuz 4 haftalık olduğundan kese görünmedı bırde 15 temmuzda adet görmüştüm. 15 ağustosta görmeyınce ılacın etkısınden olmadım dıye ılacı kesmıştım böyle bı durum yaşayan varmı cevrenızde paylaşırsanız sevınırım
hepberaber Abiye kız kardeş Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 10.574 19 158 23 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi selma06 #2 selma06 .!.: Selam kızlar ben 2 aydır roaccutan tedavısı görüyordum ilacın yan etkılerını bılıyorum. çok sıkı korunuyorduk gerı çekme ve kontomla.. Ama nasıl olduysa dun test yaptım ve hamıleyım dr gıttım hormon testım normol çıktı. Henuz 4 haftalık olduğundan kese görünmedı bırde 15 temmuzda adet görmüştüm. 15 ağustosta görmeyınce ılacın etkısınden olmadım dıye ılacı kesmıştım böyle bı durum yaşayan varmı cevrenızde paylaşırsanız sevınırım Genişletmek için tıkla... öncelikle hayırlı olsun roakutan ağır bir ilaç doktorun ne dedi bu duruma ayrıca kondom tamam ama geri çekme ne kadar sıkı bir korunma ki canım? umarım hayırlı haberler alırsın
selma06 .!.: Selam kızlar ben 2 aydır roaccutan tedavısı görüyordum ilacın yan etkılerını bılıyorum. çok sıkı korunuyorduk gerı çekme ve kontomla.. Ama nasıl olduysa dun test yaptım ve hamıleyım dr gıttım hormon testım normol çıktı. Henuz 4 haftalık olduğundan kese görünmedı bırde 15 temmuzda adet görmüştüm. 15 ağustosta görmeyınce ılacın etkısınden olmadım dıye ılacı kesmıştım böyle bı durum yaşayan varmı cevrenızde paylaşırsanız sevınırım Genişletmek için tıkla... öncelikle hayırlı olsun roakutan ağır bir ilaç doktorun ne dedi bu duruma ayrıca kondom tamam ama geri çekme ne kadar sıkı bir korunma ki canım? umarım hayırlı haberler alırsın