Roaccutane akne tedavisi alkol

eozrgein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
4
0
1
Ankara
Öncelikle merhaba. Benim 7 aylık roaccutane akne tedavim bugün bitti. Söylenildiği gibi çok fazla bebek poposu gibi olmasa da iyi bir cildim oldu bir kaç tane iz kaldı onlarda halledilir. Şunu sormak istiyorum ben şimdi alkol alabilir miyim yada kaç gün/hafta/ay sonra alkol almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle merhaba. Benim 7 aylık roaccutane akne tedavim bugün bitti. Söylenildiği gibi çok fazla bebek poposu gibi olmasa da iyi bir cildim oldu bir kaç tane iz kaldı onlarda halledilir. Şunu sormak istiyorum ben şimdi alkol alabilir miyim yada kaç gün/hafta/ay sonra alkol almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

alkol ve sigaradan hatta kolestrol yapan, A vitamini içeren her türlü yiyecek ve içecekten en az 3-5 ay uzak durman gerekiyor diye biliyorum

bu çok ağır bir ilaç.
şu an muhtemelen karaciğer enzimlerin çok yüksektir.
bence en az bir ay daha alkol falan alma.

izleride mi gideriyor roaccutane bende çok sivilce var ama çocuk düşünüyom kullanamam. doğumdan sonra kullansammı zararı varmıki

Tedaviden sonra ilk 2 ay alkol almayın. Vücut ilacın etkisinden kurtuluyor o sürede.

Son düzenleme:
Vakti zamaninda kullanmistim 8 ay bu ilaci.bebek poposu kivamina 1-2 ay icinde geleceksin yavas yavas.alkol konusunda ise ben almistim.bir sikinti olmamisti sanki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alkol ve sigaradan hatta kolestrol yapan, A vitamini içeren her türlü yiyecek ve içecekten en az 3-5 ay uzak durman gerekiyor diye biliyorum

bu çok ağır bir ilaç.
şu an muhtemelen karaciğer enzimlerin çok yüksektir.
bence en az bir ay daha alkol falan alma.
Sigara pek bi etki yapmıyo ama kansızlık oluştu bende 1 2 ay daha beklemeliyim yani teşekkür ederim

Vakti zamaninda kullanmistim 8 ay bu ilaci.bebek poposu kivamina 1-2 ay icinde geleceksin yavas yavas.alkol konusunda ise ben almistim.bir sikinti olmamisti sanki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim cildim dokununca yumuşacık ama hala izler var 3 ay sonra tekrar geliceksin dedi doktorum

Back
X