Sivilceli Ciltler roaccutane bunu yaptı mı size de yaaa ölcem sinirden yardım edin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
kızlar yaaa valla bıktım artık şu an 4.ayımdayım ve vücudumda böyle o kadar değişik sivilceler çıkıyor ki artık sinirimden ağlıyorum.
derimin altında hiç baş vermiyor ama 2 tane nohut büyüklüğünde falan hatta bazen daha büyük oluyor öyle duruyor artık dayanamıyorum iğne ile deliyorum nolur kusura bakmayın belki tiksinceksiniz ama içinden bir sürü irin çıkıyor! iz kalcak diye çok korkuyorum nolur başına roacuttane kullanırken böyle bir şey gelen var mı yoksa bu benden kaynaklı bişey mi ya ömür boyu kalcaklar gibi geliyor bilen gören yok mu?

kızlar yaaa valla bıktım artık şu an 4.ayımdayım ve vücudumda böyle o kadar değişik sivilceler çıkıyor ki artık sinirimden ağlıyorum.
derimin altında hiç baş vermiyor ama 2 tane nohut büyüklüğünde falan hatta bazen daha büyük oluyor öyle duruyor artık dayanamıyorum iğne ile deliyorum nolur kusura bakmayın belki tiksinceksiniz ama içinden bir sürü irin çıkıyor! iz kalcak diye çok korkuyorum nolur başına roacuttane kullanırken böyle bir şey gelen var mı yoksa bu benden kaynaklı bişey mi ya ömür boyu kalcaklar gibi geliyor bilen gören yok mu?

canım benimde öyleydi ama sakın delme iz kalır bende kaldı çünkü sonra daha çok üzülürsün uğraşma cildinle

Neden iğne ile deliyorsun
Cildini rahat bırak.. Zaten ilacın amacı o deri altındaki sivilceleri çıkarmak
Ama sen müdahale edersen olmaz

Bende Roaccutane kullanıyorum.5.ayımdayım,böyle bir sorun yaşamadım ama sana tavsiyem sivilcelerini kesinlikle elleme,sıkma hele ki iğneyle.İzelin yüzü çengelli iğneyle sivilceleriyle oynadığı için o hale gelmiş.Lütfen sabret,evet haklısın sabretmek çok zor ama düzelteyim derken sivilceleri sıkarak daha felaket bir sonuca varırsın.

canım benimde öyleydi ama sakın delme iz kalır bende kaldı çünkü sonra daha çok üzülürsün uğraşma cildinle

Neden iğne ile deliyorsun
Cildini rahat bırak.. Zaten ilacın amacı o deri altındaki sivilceleri çıkarmak
Ama sen müdahale edersen olmaz

Bende Roaccutane kullanıyorum.5.ayımdayım,böyle bir sorun yaşamadım ama sana tavsiyem sivilcelerini kesinlikle elleme,sıkma hele ki iğneyle.İzelin yüzü çengelli iğneyle sivilceleriyle oynadığı için o hale gelmiş.Lütfen sabret,evet haklısın sabretmek çok zor ama düzelteyim derken sivilceleri sıkarak daha felaket bir sonuca varırsın.

kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için ben bir tek bende oluyor sanıyordum şimdi içim rahatladı evet haklısınız bir daha ölsem dokunmayacağım sabredeceğim:) tekrar tekrar teşekkür ederim

roacuttane kullanıyorum ve 5. ayımdayım ama hala sivilce çıkıyor. daha öncesine göre az ama pütür pütür yüzüm geçiçekmi bunlar??

Roaccutane kullanirken deri altinda oyle akneler cikabilir cilt yuzeyinde gozukmez cilt yuzeyinde sislik gibi gozukur sakin ellemeyin ve her sıktıgınız daha dogrusu tamamen sikamadiginiz akne baska aknelerin cikmasina icindeki sivinin baska aknelere yol acacagini dusunun ve elinizde milyonlarca mikrop var ne kadar oynarsaniz o kadar cikar ve var olan aknelerde o kadar buyür zamaninda bende kullandim bu arada roaccutane kullanimindan sonra tamamen bidaha akne cikmicak diye bisey yok ama onceki halinize gore cok daha az cikcak ve cilt bakiminiza dikkkat edin roaccutanedan sonra

roaccutane zaten ağır bi ilaç ilk 3-4 ay dan önce sonuç vermez önce dipteki sivilceleri çıkarır öyle iyileştirir yüzünüze dokunmamanız lazım ki iyi sonuç alasınız yoksa vücudunuzun zarar gördüğüyle kalırsınız

Back
X