Sivilceli Ciltler Roaccutane çıkmazı!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yalnizkus

sorular...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
489
583
103
20 yaşındayım. Ergenlik sivilcelerim geçti. Yüzümde biraz iz var ama çok sayıda siyah nokta çıkıyor temiz tutmama rağmen. Bugün cildiyeye gittim. Doktor bana ilaç hakkında hiç bilgi vermeden roaccutane 10 mg yazmis. Hap olduğunu söyledi ama o ilaç olduğunu soylemedi. Bir de yüz yıkama jeli ve nemlendirici. Eczaneye gidip alınca o ilaç olduğunu öğrendim. Prospektusu okudum korkunç yan etkileri var. Açıkçası suratım çok kötü durumda değil. Saçlarım burnum hızlı yağlanıyor ama gün içinde pudra kapaticilarla idare ediyorum. Doktorun bu denli yan etkileri olan bir ilacı bu şekilde vermesine saskinim. Bir tane içtim ama devam Edip etmeme konusunda kararsızım. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.

Canım öncelikle bedeninle ve yuzunle barışık ol bunu roanqutean kullanmis biri olarak söylüyorum su an 22 yasindayim bundan tam 6 sene once ayni hataya düştüm cok derin ve mor sivilcelerim vardi kullandim onca etkisine ragmen gecti ve 2 yil sonra tekrarladı bu ilac seni mafetmekten baska ise yaramaz net. ilac sektoru boyledir ve bundan 5 ay oncesine kadar da hala doktora gidiyordum fakat artik yazilanlarin hic birini almiyorum sadece yuzume gunes kremi kullaniyorum ve sivilcelerimi gordumgumde onlara gulumsemeye basladim herkeste oldugunu dusunup kendimi rahatlattim aynaya bakmaktan kacinmadim ve su an yuzum duzelme var tabiki bu isin psikolojik stres tarafi hormonlarina baktirmani tavsiye ederim bazen baska bir duurum sebp olabiliyor sivilceye. Bir de birsey kullanmak istiyorum dersen corek otunu deneyebilirsin. Unutma ki bitkisel ürün gec sonuc verir ama sagligin elden gitmez.

yalnizkus
cevaplayan esra arkadasin bu ilaci kullanmadan once buyuk sivilceleri varmis anladigim kadariyla. seninse yok. sadece siyah nokta varbu ilaci kullanip memnun kalan insanlarda var diger yorumlari okursan. tabi bi bakmissin sende cikmayan sivilceleri tetikler ve cikar bide bakmissin ki siyah noktalar gitmis bitmis. bunu bence bi diktora sor. ama bence sana o kadar dusuk diz verdiye sadece siyah noktalarin icin vermistir. sana tavsiyem kendi inandigin bildigin seyi yap. baskalarinin dedikleri i yaparsa ve hayal ettigin gibi olmazsa pisman olursun.

Merhaba canım bence ilaca kesinlikle devam etme neticede ilaç.. Ben bir süredir LR firmasının yüz temizleme cihazını kullanıyorum inanılmaz memnunum birçok kişide kullanıyor. Başta sivilce izleri olmak üzere derinlemesine temizlik yapıyor 10 kata kadar cildi arındırıyormuş başta inanmamıştım ama gerçekten mucizevi bir ürün. ben üye olarak almıştım bu ay da üyelere yeni bir indirim yapmışlar cihaz + hassas cil tipi için uyumlu başlık + aloe vera cilt temizleme ürünüyle birlikte 385 tl ye satılıyor normalde fiyatı 540 liraydı. Düşünürsen yardımcı olabilirim. Ayrıca sivilce izleri içinde micro silver serisinden 2 urun kullandım ondanda çok memnun kalmıştım.

Merhaba, Benim de karma bir cildim var, zaman zaman çok fazla sivilcelenme oluyor ve geçmişte rooaccutane kullanmışlığım da var. Roaccutane böbreklere ve vucuda çok zararlı, kullanma derim. Eskiden beri neredeyse her türlü cilt ürünü ve kremini denedim. Ancak 4 ay önce bir ürün markasıyla tanıştım. Hücre yenileyici özelliğiyle sivilce, egzama, yaşlanma gibi cilt sorunlarına iyi gelen bir ürün serisi var: Luminesce. Sivilcelerim geçti ve yüzümdeki kurulukları nemi öyle güzel dengeledi ki. Bir taraftan hücre de yeniliyor çünkü insan kök hücresi içeren bir ürün. Kesinlikle faydasını görürsün, herkese öneriyorum. Cildi daha canlı ve diri parlak nemli hale getiriyor, hücre yenileme ve onarma özelliği var çünkü. Piyasadaki bitki ve hayvan kök hücreli ürünler bu ürün karşısında kısıtlı kalıyor maalesef ve herkese beklenen sonucu vermeyebiliyor. - paran da boşa gidiyor, dediğim gibi pahalı markalar, eczane ürünleri, doktor önerileri herşeyi denedim ve hiçbirinden bu seriden aldığım güzel sonucu almadım. Temizleyici, serum, gündüz ve gece kremi var. Bunları sabah akşam düzenli kullanmak gerekiyor. Satın almak istersen konuşalım özelden yönlendiriyim seni. Umarım faydasını görürsün ve işe yarar. Sevgiler,

Back
X