- Konu Sahibi mirinkirinederim
Arkadaşlarrr. Çok uyku seven bi insan değilimdir. hani  gec de yatsam   sabah en geç 9da kalkarım ama uykuya dalmaya gelince... 2-3 dakikada böyle bayılmış gibi uyuyakalıyorum ve böyle hani arkadaşlarımla mesajlaşırken vs. hep  yarısındayken oluyor bu.  Erkek arkadaşımla önemli bi konuda  mesajla konuşurken de mesela  boyle  uzanmışken konuşurken uyuyakalıyorum. ve bu defalarca oldu.kendimi çok kötü hissediyorum .beni dikkate almıyor musun gibisinden şeyler de söyledi hani.  bu kadar etkisi olabilir mi sizce bu ilacın?   Lise son sınf öğrencisiyim. Sürekli bi sınav  çalışması içindeyim gündüz de yoruluyorum zaten. ve böyle tenefüs arasında da  dahi 5-10 dakikalık uykular beni dinlendirmiyor aksine yıpratıyor. bu ilaç bu  ani uyumalara sebep olabilir mi? Önceden de hani kolay uyuyabilen bi insandım ancak   ilacı kullanmaya başladığımdan beri bu şikayetim  arttı.  benim gibi yaşayanlar var mı. İlaçtan diyebilir misiniz? hiç duydunuz mu ? yalvarırım bir şey söyleyin.
NOT: 3bucuk aydır roaccutane kullanıyorum.

NOT: 3bucuk aydır roaccutane kullanıyorum.

Son düzenleme: 

uyku sorunu çeken arkadaşım içinde olumlu düşünmesini yada doktoruna danışmasını öneriyorum
 uyku sorunu çeken arkadaşım içinde olumlu düşünmesini yada doktoruna danışmasını öneriyorum