• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane Günlüğüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

papatyadanhayaller

Kadın küfretmez;Sen bilirsin der,peki der,iyi der.
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
220
338
78
2016-02-19-23-03-44-899.webp
Uzun bir aradan sonra merhabalar sevgili Kadınlar Kulübü takipçileri.
Birkaç aydır yüzümde cikan ve ne cilt bakım ürünlerinin ne de gittiğim dermatologun verdiği çeşitli kremler temizleyici jellerin fayda etmediği bor sivilce problemim vardi. Geçtiğimiz hafta başında başka bir dermatologa sikayetlerimi anlatmak üzere gittim. Bana roaccutane kullanmam gerektiğini sivilcelerin normalden farklı nodul seklinde cikmaya başladığını söyledi.
Kan degerlerinin hormonların ve Kbb muayenesinin ardindan sonuclarin ilaca uygun olmasi nihayetinde ilaca başladım.
20 mg lık bir dozla başlangıç yaptık. ilaç hakkinda doktorum beni bilgilendirip bir katalog verdi incelemem için. Bu ilaci kullanirken nelere dikkat etmem gerektigi nelerden sakinmam gerektiği hakkinda.
Bizzat kendi kullananlar ve yakin cevresinde kullanmis olanlarda bilirlerki yan etkileri oldukca fazla. Tabi kisiden kişiye göre de etkiler farklılık gostermekte.
Doktorum bana burun kuruluğu icin merhem cildim icin losyon dudaklarim icin lipstick ve gunes koruyucu krem verdi. Bol su icmemi de tavsiye etti.
Şimdilik hiç bir sıkıntı yok. Bende kendi kendime evde şekerimi ölçüp bol su icmeye dikkat ediyorum.
Üç gündür yüzümde yeni sivilce cikmamakla birlikte var olanlarda da Sönme oldugunu fark ettim birde cildim eskisi gibi yaglanmiyor ve daha temiz duruyor.
Bir ay sonra tekrar kan testi yaptirip dozda degisiklik yapilacagini soyledi. Burdan benimle ayni kaderi paylasan K.K takipcileriyle yasadiklarimi paylasmak istedim. Ve roaccutane kullananlar neler yasadi / yaşıyor tavsiyelerini benimle paylasmalarini istiyorum. Hepimizi sağlıklı güzel günler diliyorum. :)

4. Ayim bitti ve son 3 gundur kaslarim dokuluyor baska dudak kurulugu ayak topuklarimda agri. Sinirlilik halleri disinda bir yan etki gormedim yalniz en cok uzem kaslarimin dokulmesi oldu ve yarin dra gidicem bakalim ne diycek ya birakicaz yada 15gunun kaldi demisti gecen ay ama ben birakmayi dusunuyorum. Bu arada evet aktif sivilcem yok ama izleri kaldi malesef ki

4. Ayim bitti ve son 3 gundur kaslarim dokuluyor baska dudak kurulugu ayak topuklarimda agri. Sinirlilik halleri disinda bir yan etki gormedim yalniz en cok uzem kaslarimin dokulmesi oldu ve yarin dra gidicem bakalim ne diycek ya birakicaz yada 15gunun kaldi demisti gecen ay ama ben birakmayi dusunuyorum. Bu arada evet aktif sivilcem yok ama izleri kaldi malesef ki
Canim kan degerlerin nasil cikti? Normal mi?

7 ay önce ki aklım olsa kullanmazdim, herkeste etkileri farklı evet inşallah sizde ise yarar şu dünyada en pis surata sahibim sanırım bu yüzden etki etmedi arti olarak saçlarımın yarısını döktü.. Saç İçin de hap kullanmama rağmen. Allah belasını versin derdim ama güzel etki gören arkadaşlar var sabırlı ol ve sonucu bekle tatlım

Back
X