• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ROACCUTANE İLE BEBEK GİBİ CİLDİ OLANLAR..?

lindsaylohan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
1.022
29
373
Arkadaslar Roaccutane sonrasi cildinde cukurlasma problemi yasayanlar oldu mu cozum bulabildiniz mi? Dermabrazyon dusunuyorum yaptiran var mu?

Son düzenleme:
Uzun süreli bir tedaviniz var öncelikle onu belirteyim. Kullanmaya başlayınca hemen sivilcelerden kurtulacağım gibi bir düşünceniz olmasın. İlk önce sivilceler artacak, sonra cildiniz kuruyacak ama öyle böyle kurumak değil su bazlı nemlendiricilerle sık sık nemlendirmeniz gerekecek. Göz kuruluğu bile yaşayabilirsiniz. Bu kuruluğun en güzel yanı, saçlarınızı en son ne zaman yıkadığınızı unutacaksınız☺️ Çünkü saçlarınız da yağlanmayacak
Düzenli karaciğer değerlerinizi kontrol edecektir doktorunuz. Bu ilacı kullanırken kesinlikle hamile kalmamanız gerekiyor, kan bağışında bulunamazsınız, a vitamini ekstra kullanmayın, mutlaka güneş koruyucu kullanın çünkü cildiniz hassaslaşacak ve deriniz incelecek bu sırada lekelenme sorunu çıkmasın başınıza.
Tedavinin sonunda ne bir sivilce ne bir siyah nokta hiç birşeyiniz kalmayacak, ama bazı kişilerde tekrar akne sorunu olabiliyor ama genelde bir kür yeterli geliyor.

Uzun süreli bir tedaviniz var öncelikle onu belirteyim. Kullanmaya başlayınca hemen sivilcelerden kurtulacağım gibi bir düşünceniz olmasın. İlk önce sivilceler artacak, sonra cildiniz kuruyacak ama öyle böyle kurumak değil su bazlı nemlendiricilerle sık sık nemlendirmeniz gerekecek. Göz kuruluğu bile yaşayabilirsiniz. Bu kuruluğun en güzel yanı, saçlarınızı en son ne zaman yıkadığınızı unutacaksınız☺️ Çünkü saçlarınız da yağlanmayacak
Düzenli karaciğer değerlerinizi kontrol edecektir doktorunuz. Bu ilacı kullanırken kesinlikle hamile kalmamanız gerekiyor, kan bağışında bulunamazsınız, a vitamini ekstra kullanmayın, mutlaka güneş koruyucu kullanın çünkü cildiniz hassaslaşacak ve deriniz incelecek bu sırada lekelenme sorunu çıkmasın başınıza.
Tedavinin sonunda ne bir sivilce ne bir siyah nokta hiç birşeyiniz kalmayacak, ama bazı kişilerde tekrar akne sorunu olabiliyor ama genelde bir kür yeterli geliyor.

cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin bugün 12.günüm sabah 10 aksam 10 mg kulanıorm henz bi yan etkisi olmadı cabuk yoruluorm sdece gözlermde ilk hafta kuruluk hissini yaşadım ama sivilcelerm artmaya basladi :((( siz de kullandınz sanırım bu ilacı ? benm su an suratm cok kötü durumda cukurluklar var sivilcelerin cukurlukları bunlarda gececek mi :(

Merhaba arkadaslar cildimde 8 9 senedir akne problemi var..fakat son 4 aydır cildimdeki akneler oldukca büyük ve yogun cıkıyorlar bircogu da derinin altında kalıp cıkmamak icin inat ediyorlar .. bu olay canımı cok sıkıyor..bu zamana kadar hicbiri bu kadar buyuk duruma gelmemıstı.. 16 17 yasında dümdüz bi ciltle dolasıp 26 yasnda aynada aknelerle ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ doktora gittim ve durumun normal oldugunu bazı ergenlık sıvılcelerının bu yaslarda artıp 35 yasına kadar devam ettigini söyledi .. bu canımı daha da sıktı tabi :/ bana roaccutane isimli ilacı yazdı.sabah 10 aksam 10 mg kullanmaya basladım. bugün 6. günüm kullananların yorumlarını okumak istedim.bu ilaca mucize gözüyle bakanlar,harika sonuclar alıp mutlu olanlarınız var mı ? eczaneden ilacı aldıgım sırada eczacı ' bebek gibi cilde sahip olacagımı, etrafında bu ilacı cok fazla kullanan insan oldugunu ve cok güzel ciltlere sahip olduklarını söyledi.. umarım öyle olur :/
İlk zamanlarda sivilcelerinizin artması çok normal. Ben de 8 ay boyunca kullandım bu ilacı. İlk 3-4 ayda sivilcelerim neredeyse iki katına çıktı. Sonra hızla azalmaya başladılar. Malesef bu ilaç çukurlara etki etmiyor :( Gözlerinizde kuruluk yaşıyorsanız size tavsiyem eczaneden gözyaşı damlası alıp gün içinde kullanmanız. Gerçekten çok rahatlatıyor.

Merhaba arkadaslar cildimde 8 9 senedir akne problemi var..fakat son 4 aydır cildimdeki akneler oldukca büyük ve yogun cıkıyorlar bircogu da derinin altında kalıp cıkmamak icin inat ediyorlar .. bu olay canımı cok sıkıyor..bu zamana kadar hicbiri bu kadar buyuk duruma gelmemıstı.. 16 17 yasında dümdüz bi ciltle dolasıp 26 yasnda aynada aknelerle ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ doktora gittim ve durumun normal oldugunu bazı ergenlık sıvılcelerının bu yaslarda artıp 35 yasına kadar devam ettigini söyledi .. bu canımı daha da sıktı tabi :/ bana roaccutane isimli ilacı yazdı.sabah 10 aksam 10 mg kullanmaya basladım. bugün 6. günüm kullananların yorumlarını okumak istedim.bu ilaca mucize gözüyle bakanlar,harika sonuclar alıp mutlu olanlarınız var mı ? eczaneden ilacı aldıgım sırada eczacı ' bebek gibi cilde sahip olacagımı, etrafında bu ilacı cok fazla kullanan insan oldugunu ve cok güzel ciltlere sahip olduklarını söyledi.. umarım öyle olur :/
Ablamin tıpkı sizin gibi sorunları vardı ve cildi çoook kötüydü. Bu ilacı kullandı 8 ay ilk 3 ay felaket sivilcesi arttı dudakları yüzü kupkuru oldu. Ben bırak bu ne daha kötü oldun fln dedim tabi bilmiyodum bu ilacın içten tedavi ettiğini. 5. Aydan sonra sıvılcelerı hızlı bi şekilde yok olmaya başladı siyah noktalar çukurlar yağ bezeleri büyük irinli sivilceler hepsi yok oldu 8. Ay bittiğinde Ablamin gerçekten bebek poposu gibi harika bi suratı oldu simdi tek bb krem sürüyor o bile purussuz gösteriyor. Eğer disimi sıkıcam 8 ay dayanıcam dersen sonunda çok mutlu olursun

Ben yaklaşık 10 sene önce kullandım eczacıyım aynı Zaman'da☺️ Göz kuruluğu da normal, dediğim gibi kurumayan yerin kalmıyor. Bol bol su bazlı nemlendiriciler kullanman gerekiyor. Sivilce izlerinde de etkili ama ciltteki çukurlarda o kadar başarılı olacağını sanmam. Ama görüntüsünde düzelmeyi gözlemlersiniz.

bu ilaç çok güzel.sivilceler üzerinde acayip etkili.ama benim üzerinden beş yıl geçti yeniden çıktı sivilcelerim.yani bunu kullandım tekrar olmaz diye bir şey yok.hani derler ya karaciğerdir hormondur bilmem nedir o tarz bir sıkıntım da yok cok şükür.ellersem dağılıyor ve artıyor.strese bağlı ya da adet döneminde yeniden sivilcelenmelerim oluyor.yan etkisi sadece ciltte değil.bir çok organda nadir de olsa yan etki yapabiliyor.bu ve gebelikle ilgili sıkıntıları olmasa tekrar kullanırdım.siyah nokta vs bir şey bırakmıyor.hem ben o zaman bana verilen dozdan fazlasını kullanmıştım daha da etkili olsun diye ama yok geri dönüyor maalesef.tabi sizdeki iri sivilcelere çok etkili olur.benim yüz göğüs sırt kısmımda cok vardı.yok etti hepsini

Eğer ki sivilce izi yoksa sadece akne sorununuz varsa bebek cildi olma ihtimali yüksek.Ama eğer sivilceleri patlatıp sıkıp iz bıraktırırsanız bebek cildi hayal olur.Ben de bu ilacın aynı içeriği olan zoretanin kullandım 6 ay.Çok sivilcem vardı ve koparıyordum da.Sivilcelerden eser kalmadı.3 sene oluyor adet dönemindeyken bir iki tane çıkıp geçiyor.Ama izlerimden muzdaribim.Ona da farklı tedavilerle belli belirsiz hal kaldı.Küçük yaşımdan beri üniversiteye gidene kadar çok büyük sivilve sorunları yaşadım.Çok şükür geçti.

Merhabalar, ben de 1,5 yıl önce kullandım 8 kür. Aralarda denize gittiğim için ara vermek zorunda kalmıştım. İlk aylar gerçekten cildim çok kötü olmuştu çok dökmüştü sivilce ama sonra yavaş yavaş azalıyor. Benim ki 5. kür den sonra başlamıştı azalmalar. Bende dudak kuruluğu dışında bir yan etki olmamıştı.Onu da vazelinlerle hametan kremle halletmiştim. Tek uyarıcağım nokta sivilcelerle sakın oynama,bende hiç çukurluk yoktu, ama ilacın çıkarttığı sivilcelerle oynadığım noktalarda çukurluk kaldı malesef az da olsa.:110: Ve 1,5 yıldır çok nadir 1 tane ya çıkıo ya çıkmıo. İyi ki kullanmışım diyenlerdenim :) zor bir süreç ama değer çektiğine.

cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin bugün 12.günüm sabah 10 aksam 10 mg kulanıorm henz bi yan etkisi olmadı cabuk yoruluorm sdece gözlermde ilk hafta kuruluk hissini yaşadım ama sivilcelerm artmaya basladi :KK43:(( siz de kullandınz sanırım bu ilacı ? benm su an suratm cok kötü durumda cukurluklar var sivilcelerin cukurlukları bunlarda gececek mi :KK43:
Şimdiden çukurluklar geçmeyecek dedim ama ilaçla geçmeyecek. Lr'ın ürünleri ile çok memnun kalan hastalarım oldu Önce roaccutane tedavini bitir sonrasında başlarsın olmadı.

Şimdiden çukurluklar geçmeyecek dedim ama ilaçla geçmeyecek. Lr'ın ürünleri ile çok memnun kalan hastalarım oldu Önce roaccutane tedavini bitir sonrasında başlarsın olmadı.

siz doktor musunz ?? Lr nin hangi ürünleri acb ben de k var aı var ama bu ılacı kullanırken onları kullanmam sakncalı olmaz mı ? cukurluklara ıyı gelmeyecek ılac yanı ole mı :((( cok derın degller ama ?

siz doktor musunz ?? Lr nin hangi ürünleri acb ben de k var aı var ama bu ılacı kullanırken onları kullanmam sakncalı olmaz mı ? cukurluklara ıyı gelmeyecek ılac yanı ole mı :KK43:(( cok derın degller ama ?
Doktor değil eczacıyım. Roaccutane kullanmış bir eczacı☺️ Şuan ilacınız dışında sadece nemlendirici kullanmanız gerekiyor kuruluğu gidermek için. Görmeden konuşmak çok doğru değil ama yüzeysel sivilce izlerini de geçirecek ilacınız. Tedaviniz bittikten sonra isterseniz tekrar konuşuruz şikayetleriniz doğrultusunda.

Doktor değil eczacıyım. Roaccutane kullanmış bir eczacı☺️ Şuan ilacınız dışında sadece nemlendirici kullanmanız gerekiyor kuruluğu gidermek için. Görmeden konuşmak çok doğru değil ama yüzeysel sivilce izlerini de geçirecek ilacınız. Tedaviniz bittikten sonra isterseniz tekrar konuşuruz şikayetleriniz doğrultusunda.

tesekkr ederm :) siz memnun kaldnz mı cildinz öönce ve sonrasında nasıldı * gözeneklerınz cukrlarnz var mydı ? kayboluo dıolar gözenekler ıcın

Siyah nokta, sivilce ve sivilce izlerim vardı benim onlardan eser kalmadı. Geniş olan gözenekleriniz de kapanıyor. Ben çok memnun kalmıştım ama 1 sene sonra tekrar başladı bazı bünyelerde tekrar edebiliyor maalesef. Sonrasında evlenip hamile kaldım hamilelik emzirme dönemi falan derken ürün kullanırken de tedirgin oluyor haliyle insan.

Eğer ki sivilce izi yoksa sadece akne sorununuz varsa bebek cildi olma ihtimali yüksek.Ama eğer sivilceleri patlatıp sıkıp iz bıraktırırsanız bebek cildi hayal olur.Ben de bu ilacın aynı içeriği olan zoretanin kullandım 6 ay.Çok sivilcem vardı ve koparıyordum da.Sivilcelerden eser kalmadı.3 sene oluyor adet dönemindeyken bir iki tane çıkıp geçiyor.Ama izlerimden muzdaribim.Ona da farklı tedavilerle belli belirsiz hal kaldı.Küçük yaşımdan beri üniversiteye gidene kadar çok büyük sivilve sorunları yaşadım.Çok şükür geçti.
izleri nasıl geçirdiniz

Ben çok düşük mg kullanmama rağmen vücudumda sivilceden eser kalmadı...yüzümde tek tük çıkıyor arada sırada..ama iyiki de kullanmısım..kesinlikle öneririm..

Arkadaşım kullanıyor, kullanmadan önce yüzünde akne gibi çok fazla sivilce vardı, doktora gitti ve doktor 8 ay boyunca kullanması gerektiğini söyledi. İlk 4 ay yüzünde bir değişiklik olmadı, ama öyle olurmuş zaten, vucut atarmıs daha sonra cıkacak olan tum sıvılceleri. Şimdi 5. ayında ve cok ciddi bir fark var yüzünde. İlerleme gözle görülür biçimde.
Fakat şunu belirtmem lazımki, çok çabuk yoruluyor ve eklem ağrıları çektiğini söylüyor.. Pul pul olmuş bazı yerleri, sürekli nemlendirici sürüyor..
Ama gercekten o yüzün bu hale gelmesi mucize gibi..

Back
X