kızlar döndüm dolaştım düşündüm taşındım kendim işin içinden çıkamadım size danışmaya karar verdim.Biraz hayat hikayemi anlatıyorum gibi olacak ama yaklaşık 7 senedir sivilce problemim var son iki senedirde iltihaplı ve büyük kırmızı sivilcelerim çoğunlukta bu zamana kadar kullanmadığım ne kür kaldı ne krem kaldı yani anlıycanız ne yaptıysam kar etmedi bu sivilcelerime..Haziran gibi bi doktora görünüyüm dedim kadın direk senin bu sivilcelerini roaccutandan başka bişey geçirmez dedi biraz yan etkilerinden bahsetti güneş görmemem gerektiğini falan filan.bende haziranda güneş görmememin mümkün olmadığı için bunu erteledim..Bir ay önce evimize gelen bi aile dostu doktorda tetradox diye bi ilaç önerdi onuda içtim sonuç kocaman bir sıfır...Artık insanlar senin yüzüne nooldu gibi şeyler demeye başladı ve bu yaşayanlar bilir çok sinir bozucu...Kısacası roaccutana başlamak istiyorum yani sivilcesiz bi cildimin olmasını tabiki çok isterim ama kendimi bünyemi biliorum pek dayanıklı olduğum söylenmez gözüme damla bile damlattıramam nedense yapamıyorum çok huylanıyorummu desem neyse böyle oluncada hapın yan etkilerini kullanan arkadaşlardan okudum bazıları memnun bazıları ise neler neler söylemiş hatta birisi ilerde doğacak çocuğumuzun sakat doğma riski olduğundan bile bahsetmiş hayatta en çok istediğim şeyse daha evli bile olmamama rağmen sağlıklı bi erkek çocuğumun olması bu yüzden eğer böle bişey warsa bunu riske atmayı düşünemem bileanlıycanız okadar kafam karışık ki kullanayımmı kullanmayayımmı bilmiyorum..neler önerirsiniz kullanan arkadaşlar başladığınıza pişman oldunuzmu yardımınızı desteğinizi bekliyorum ...

Son düzenleme: