roaccutane kızarıklığı

sumuklukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
380
258
roaccutane kullanıp kızarıklık sorununa çözüm bulabilen var mı?
ya da bu ilacı kullanmadan da kızarık yanakları olanlardan, kızarıklık karşıtı olarak satılan kremleri kullanıp memnun olan ? :KK64:

roaccutane kullanıp kızarıklık sorununa çözüm bulabilen var mı?
ya da bu ilacı kullanmadan da kızarık yanakları olanlardan, kızarıklık karşıtı olarak satılan kremleri kullanıp memnun olan ? :KK64:

canım bende 7 ay kullandım ama o kızarıklığa pek bi çare yok sadece tek önerim güneş kremi kullan muhakkak ve 3-4 saate bir yenile cildin inceldiği için güneşe karşı daha hassas bu şekilde belki azalabilir:KK25:

canım bende 7 ay kullandım ama o kızarıklığa pek bi çare yok sadece tek önerim güneş kremi kullan muhakkak ve 3-4 saate bir yenile cildin inceldiği için güneşe karşı daha hassas bu şekilde belki azalabilir:KK25:
güneş kremi sürüyorum ona rağmen kırmızılar maalesef :KK43:
bir krem sipariş verdim bakalım işe yarar inşallah :KK25:

canım tedavin bitti mi ? cildin nasıl ben de yeni kullanmaya basladm memnun musun ?

Roaccutane kızarıklılığına hiçbir şey çare etmiyor. Ben 3.ayımdayım. Kızaklılığın nedeni derinin aşırı incelmesi ve hassaslaşması. Yüzde kızarıklık oluyor çünkü bu mevsimde dış etkenlere (soğuk,rüzgar,güneş) maruz kalan tek yer yüz. Cilt hassas olduğu için bu etkenler nedeniyle kızarıyor. Ayrıca bu kızarıklık kullandığın nemlendiriciden, güneş kreminden, yüz temizle jelinden, makyaj malzemelerinden kaynaklı da olabilir. Bildiğim kadarıyla kızarıklığa bir çözüm yok. Geçmiş olsun canım :KK15:

X