- Konu Sahibi kayipcocukk
Ya bende kullanıyorum bu günlerde gene doktora gidcm 8. Kutu için ama benim sizler gibi yüzüm parlamadı ya da bebek poposu gibi olmadı çok üzgünüm pisikolojim bozuldu.o kadar hap içtim ya ne yapmam gerekiyor yüzümün tertemiz oşması için:'(Bende 4 ay kullandim. Karaciger enzimlerini bozabiliyor bunun icin de her kontrolde tahlil yapiliyo sorun yoksa devam ediyorsun. Bebek gibi cildim oldu.sivilce falan hala yok 4 yil olmasina ragmen. Bu ilaci kullanirken birisine kan falan veremiyosun ve kesinlikle epilasyon yaptiramiyorsun. Evet yazin cok zor kullanmak ama imkansiz degil. Nemlendiriciler gunes kremleri ile dolasmak zorundasin. Birde hamile kalmamk gerekiyor. Ilaci biraktiktan 2 yil sonra doktorum izin vermisti hamilelige. Cok sukur cocugumdada bi sorun olmadi. Hatta doyle 40 li yaslarin sonlarinda da kullanmak istiyorum. Kırisiklik falan kalmiyo
Ilk 3 ay berbat haldeydim. Daha cok ciktilar. Dudaklarim catladi. Burnum kanadi. Tenim hasaslasti bulasik deterjanina dokundugum an ellerim yara olmaya basladi. Gunese kremsiz asla cikma. Kis ayi oldugu halde cam onunde kisa kolluyla oturubca kolumda gunes lekesi oldu hep.
Sonra hepsinin cozumunu buldum. Dudaklarim icin tibbi vazelin kullandim sik sik. Gunes kremini duzenli kullandim. Cildimi sik sik nemlendirdim. Bulasik mis camasir suyuymus bu gibi seylerden uzak durdum.
Sonuc olarak sivilcelerden kurtuldum. Aradan 4-5 sene gecti sanirim. Sadece adet donemlerinde 1-2 tane cikiyo o kadar.
Ilk 3 ay berbat haldeydim. Daha cok ciktilar. Dudaklarim catladi. Burnum kanadi. Tenim hasaslasti bulasik deterjanina dokundugum an ellerim yara olmaya basladi. Gunese kremsiz asla cikma. Kis ayi oldugu halde cam onunde kisa kolluyla oturubca kolumda gunes lekesi oldu hep.
Sonra hepsinin cozumunu buldum. Dudaklarim icin tibbi vazelin kullandim sik sik. Gunes kremini duzenli kullandim. Cildimi sik sik nemlendirdim. Bulasik mis camasir suyuymus bu gibi seylerden uzak durdum.
Sonuc olarak sivilcelerden kurtuldum. Aradan 4-5 sene gecti sanirim. Sadece adet donemlerinde 1-2 tane cikiyo o kadar.
Merba bi kaç sorum olacaktı sizeRoaccutane gerçekten mucizevi bir ilaç.
Yüzü pürüzsüz hale getirip cilt rengini 1-2 ton açıyor.
Evet karaciğer enzimlerini, kolesterolü yükseltmek gibi etkileri var ama her kullananda görülmüyor bu yan etkiler.
Ömrü kısaltmak gibi bir etkisi olan ilaca sağlık bakanlığı onay verir mi?