Sivilceli Ciltler ROACCUTANE kullananlar yardım lütfenn!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

adigepsasee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
24
6
3
hatunlar 2 aydır roaccutane kullanıyorum bu ilaç bana yaramıyor galiba 3. ayıma girdim ne ilerleme var ne gerileme sivilce çıkmadı sadece bir kaç tane çene bölgemde çıktı yüzüm hiç kurumuyo soyulmuyo bu normal mi ya ilk ay 10 gram 2. ay 30 gram kullandım 3. ayda 3o a devam ama bana hiç etki etmiyo sadece dudaklarım kuruyo yüzüm hep böyle kalacak diye korkuyorum :( ne yapmam lazım

tatlım bende baslayalı 1 hafta oldu bu ılaca.
her ay mutlaka duzenlı kan tahlılı yaptırma zorunluluğun var, bu sure içerisinde doktoruna gittiğinde bunu dile getirdin mi ? ya da ne söyledi sana?

bu ay gitmedim doktorum izinliymiş bende 30 gram aldım devam ediyorum ama hiç bir etkisi olmuyo ilacın sadece dudak kuruması ve bu ilaç lekelere etki etmiyomuş benim toplasan 10 tane falan canlı sivilcem var gerisi leke kırmızı kırmızı çok moralim bozuluyo :(

Kullanmaya devam etmelisin .Az dediğin sivilcelerde ilerde lekelere yol açacak.İlaç lekelerinde işe yaramasa da sivilce oluşumunu engelleyeceğinden ilerde oluşacak fazladan izlerden kurtalacaksın.Ben 6 gundur kullanmama rağmen sanki kırmızılıklar bile sönmüş gibi ama ben 30mg ile başladım.Az bi dozaş ile başlatmış doktor.Ondan dolayı cildindeki düzelme uzun sürebilir ama bir bildiği var ki öyle yapmış.Doktorun tatile gittiyse başka bir hastaneye git mutlaka .İlk sivilcelerinden kurtul sonra izler ve kırmızılıkları tedavi edersiniz.Bu işler böyle oluyormuş tek

az sabret sonra heryerim kurudu diye konu açarsın burda.. onun bi değişiği aknetrent kullandım 4 yıl oldu hala suyla yıkasam kurur cildim.. cilt yapın komple değişecek bi kaç ayda bekleme böyle bişeyi tedavinin sonlarına doğru göreceksin asıl etkiyi..

ilk başladığımda doktorum başkaydı 10 ile başladı sonra başka doktora gittim o 30 verdi bilmiyorum ya herkes 2 ayd bütün sivilcelerin geçtiğini söylüyo bende hala çıkıyo ve hep aynı yerde yanklarımda kırmızı lekeler var işte yoksa pek sivilce yok hiç geçmiyecek gibi geliyo bir kaç defa bb krem sürdüm bi sorun olurmu sizce

Hemen etkisini gostermeye bilir yavas yavas kurutuyor benim kollarim soyuluyordu kollarima fondoten surdugumu bilirim.ilac bittikten 6 ay sonrasi mukemmel bebek gibi oluyor cildiniz ama ya sonra :( yine cikmaya basliyor kizlar tabiki eskisi gibi degil ama kurtulamiyoruz bunlardan :(

soyulsun diye dua ediyorum ama yok olmuyo hiç umudum yok ama hassas oldu cildim kaşıyınca soyuluyo cilt temizleme için tonik falan kullanıyomusunuz ben sadece su ile yıkıyorum

dozajı düşük geldi bana biraz.ondan olabilir.ben 60 mgla başladım.aslında benimkide yüksek.4,5 ay kullanıcağımı söylüyo doktor.sizin kilonuz kaç ve kaç ay sürücek tedaviniz?

48 kiloyum 7.5 ay kullanıcam 3. aydayım şuan hiç bir ilerleme yok kuruma soyulma yok sivilce bile çıkmıyo sadece yüzümde varolan sivilceler duruyo

Back
X