Sivilceli Ciltler roaccutane kullandıktan sonra hamile kalanlar?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eda_sh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
35
1
36
İzmir
merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında ve evliyim.roaccutane tedavim biteli 6ay oldu. bu tedavide en çok merak ettiğim konu ne zaman gebe kaldınız ve sağlık durumlarınız ne oldu.ltfen tecrübelerinizi paylaşın yoksa ben 5 yıl beklemeyi düşünüyorum çünkü korkuyorum.

2 sene çocuk yapmak için bekleyin diyordu sanırım ilacın kullanma talimatlarında. Bence de bekleyin iyice kanınızdan temizlensin. Allah korusun inşallah herkesin çocuğu çok sağlıklı ve uzun ömürlü olur.

bende kullandım 1 ay sonra hamile kalabilirsiniz yazıyor ama ben genede korkuyorum ilerde bir sorun çıkarmı diye ama yengem kullanmış genç kızken şimdi gayet sağlıklı çocukları var 2 tane :)

aslında 1 sene yazıyor reçetede ammavelakin ben de 5 yılın iyi olacağı fikrindeyim. :) :49: :69:

1000 sayfalık bi roaccutane kullanım syfası var ama ilacı kullandıktan sonra pek hamile kalan yok :)))
cevaplar için teşekkürler kızlar

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında ve evliyim.roaccutane tedavim biteli 6ay oldu. bu tedavide en çok merak ettiğim konu ne zaman gebe kaldınız ve sağlık durumlarınız ne oldu.ltfen tecrübelerinizi paylaşın yoksa ben 5 yıl beklemeyi düşünüyorum çünkü korkuyorum.
Arkadasim merhba,
Bende su an seninle ayni durumdaym. Merak ettm cocuk sahbi oldn mu yoksa hala beklemede msn?

Back
X