- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
karaciğerimi korumak için ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar öncelikle bu ilaç olmasaydı sivilcelerimden nasıl kurtulurdum bilmem...
önceleri yüzümde tek bir sivilce dahi yokken sınav stresi vs. yüzünden yüzümde ne kullandıysam hangi dr.a gttyisem işey yaramayan sivilce tarlası gibi olmuştu.bu ilacı bir akrabam kullanıpta yüzünün o halinden sonra nasıl pürüzssüz olduğunu gördüm ya olay btti benm için.
dr.a gttim araştrma hastanesine ve tandıık bir dr.du bu (komşumuzun tanıdığı)
ben daha bu ilacın adını söylemeden o dedi sana başlayalım madem o kadar ilaç kullanmışsın geçmemiş die.
bende dedim korkuyorum yan etkileri varmış şöle kötü bi ilaç böle kötü bi ilaçmış die.
oda dediki asprin,n bile bir ağrı kesiicin bile yan etkileri vardır dedi. yan etkisi olmayan ilaç yoktr doğru kullanırsan hiç bişi olmaz dedi. 20mg.ile başladım sadce günde 1 kez.6 ay kullandım ama her ay gidip kan tahlil yaptırıp değerlerime baktrdım. yüzüm inanılmaz güzelleşti pürüzsüzleşti. bende çok şükür hiç bir yan etki olmadı.
kimilerinde yok saçı dökülmüş kimisinde yok tüylenme olmuş bende hiç bişi olmadı.
dikkat edilecek nokta ilaç kullanırken hamile kalmamamak! bu ibare kısırlaştırır gibi yanlış bi şekilde yorumlanıyo alakası yok akrabımın bi tane oğlu oldu bu ilaçtan sonra.
dudakları kuruttuğu için yanında cebnde çananda bephantene taşımak
güneşe çıkmamak( çok hassaslaştırdığı için cildi kıpkırımızı oluosunuz aman dikkat)
çıkacaksanızda şapka takın.gerçi şimdi kış sorun olmaz.
hepsi bu kadar herkese geçmiş olsun...![]()