Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Roaccutane kullanırken fondoten?

Rosarioo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
60
5
1
32
Merhaba arkadaslar sivilcelerden dolayı roaccutane kullanıyorum. Tedavinin 2 ayı dolmak üzere. Şimdilik iyi gidiyor tabi arada çıkan sivilceleri saymazsak. Sivilceler rahatsiz ediyor ozellikle lekeler .(Kapatmak ne kadar dogru bilmiyorum.) Tedavi sirasinda pek fondoten kullanmadim su siralar ihtiyac duydum ve su bazli bi fondoten kullandim ama sanirim sivilce yapti. Alerjik bir cildim var ondan olabilir diye dusundum bu yüzden dermokozmetik urun tavsiyenize ihtiyacım var. Yine su bazlı sivilce yapmayan ama dermokozmetik kapaticiligi iyi olan bir fondoten ihtiyacım var. Tavsiyelerini paylasirsaniz sevinirim.

ben de aknetrent kullanıyorum, fondöten yerine nemlendiriciyi bol sürüyorum üzerine emdikten sonra sivilceleri kapatıcıyla bölgesel kapatıp hafiften pudra geçiyorum, yeterli kapatıcılık oluyo, fondöten kaşındırıyo beni cilt hassaslaştığı için. bide bu şekilde deneyin. makyaj yapmamak en iyisi ama işe de benekli benekli gidilmiyo ne yazık ki...

Pudra gözenekleri fondotenden daha fazla tikiyirmus diye duydum :/

benim bir yakınım sadece toz fondöten sürüyordu belli süre sonra uçuyor zaten ve cilde işlemez krem fondöten gibi
çok rahatsız edici değilse hiç kullanma bence bende bile krem fondöten çok sivilce yapıyor

benim bir yakınım sadece toz fondöten sürüyordu belli süre sonra uçuyor zaten ve cilde işlemez krem fondöten gibi
çok rahatsız edici değilse hiç kullanma bence bende bile krem fondöten çok sivilce yapıyor
Ya benim 2. Ayim dolucak sadece ilk hafta kusma oldu onun dışında hep iyiye gitti son hafta okuldan dolayı biraz surdum hemen sivilce çıktı acaba fondotenden yoksa kusmami anlamadım :(

Ya benim 2. Ayim dolucak sadece ilk hafta kusma oldu onun dışında hep iyiye gitti son hafta okuldan dolayı biraz surdum hemen sivilce çıktı acaba fondotenden yoksa kusmami anlamadım :KK43:
Canım kusmandan dolayı olacağını sanmam çünkü zaten dediğin tedavi ağır ve vücudu yoran ağır ilaç bu normal ve normal de de çıkan sivilcelerden birisi seninki de anladığım ama fondöten özellikte krem olanı tetiklemesin yaymasın tedaviyi uzatmayasın belki fondöteni tam temizleyemedin cildinden bence toz kullan ve ellerini yüzünü sürekli temiz tut daha faydalı olur

Canım kusmandan dolayı olacağını sanmam çünkü zaten dediğin tedavi ağır ve vücudu yoran ağır ilaç bu normal ve normal de de çıkan sivilcelerden birisi seninki de anladığım ama fondöten özellikte krem olanı tetiklemesin yaymasın tedaviyi uzatmayasın belki fondöteni tam temizleyemedin cildinden bence toz kullan ve ellerini yüzünü sürekli temiz tut daha faydalı olur
Evet haklisin bidahaki doktor kontrolümde doktorumdan cilt temizliği için oneri istiyicem. Benim pek bilgim yok bu konularda internette termal su duydum ama ona bile alerjim olabilir. Cevabın için tesekkur ederim cnm bu arada.
Ayrıca benim gibi alerjik cilt sahibi arkadaşlardan öneri bekliyorum. Cildinizin nasıl temizliyorsunuz. Lütfen bildiklerinizi esirgemeyin. Şimdiden hepinize çok tesekkur ederim.

Evet haklisin bidahaki doktor kontrolümde doktorumdan cilt temizliği için oneri istiyicem. Benim pek bilgim yok bu konularda internette termal su duydum ama ona bile alerjim olabilir. Cevabın için tesekkur ederim cnm bu arada.
Ayrıca benim gibi alerjik cilt sahibi arkadaşlardan öneri bekliyorum. Cildinizin nasıl temizliyorsunuz. Lütfen bildiklerinizi esirgemeyin. Şimdiden hepinize çok tesekkur ederim.

Ben garnier arındırıcı jel maske peeling tonik ve makyaj temizleme suyunu kullanıyorum . günlük sabah ve akşam vaktim olduğunca bunları tek tek kullanıyorum ve gülsuyu ile siliyorum o da acayip fark ediyor ve kimyasal olmadıgını düşünüyorum sende sabah ve akşam gül suyuyla yüzünü silebilirsin. Doktor tavsiyesi ile alırsan en iyisi olmadı aktarda doğal sabun alabilirsin zeytin yağ özlü şimdiden geçmiş olsun

hiçbir şey kullanmaman lazım.. doktorlar böyle söylüyor.. ama çok çok rahatsız oluyorsan mineral makyaj önerebilirim..

Merhaba arkadaslar sivilcelerden dolayı roaccutane kullanıyorum. Tedavinin 2 ayı dolmak üzere. Şimdilik iyi gidiyor tabi arada çıkan sivilceleri saymazsak. Sivilceler rahatsiz ediyor ozellikle lekeler .(Kapatmak ne kadar dogru bilmiyorum.) Tedavi sirasinda pek fondoten kullanmadim su siralar ihtiyac duydum ve su bazli bi fondoten kullandim ama sanirim sivilce yapti. Alerjik bir cildim var ondan olabilir diye dusundum bu yüzden dermokozmetik urun tavsiyenize ihtiyacım var. Yine su bazlı sivilce yapmayan ama dermokozmetik kapaticiligi iyi olan bir fondoten ihtiyacım var. Tavsiyelerini paylasirsaniz sevinirim.
Ben altıncı aydayim bb krem kullanıyorum hem nemlendirici hem az miktarda fondoten ve güneş kremi içerikli bana yetiyor tamamen kapatmasa da biraz kapatıyor iyi oluyor yani

Doktor genelde onun için de ilaç veriyor aslında. Sen bence doktoruna danış başka birşey kullanma

Back
X