Sivilceli Ciltler Roaccutane Kullanıyorum Moralim Bozuk Kızlar (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
116
3 ay 13 gündür roaccutane kullanıyorum sol tarafım alnım cenemde pek sivilce yok ama sağ tarafım felç. başından beri sağ tarafım kötü. hemde çok. :KK50:
garnier BB sürmeden sokağa çıkamıyorum :KK43:
arkdşlarm sürme dio ama nasıl sürmiym herkes ayy canm nasıl kötü olmş dioken :KK5:

ilk 3 ay 20mg 4. ay 30 mg şeklinde devam ediyorum. moralim aşırı bozuk. geçmicekmiş gibi geliyor. :KK5:
bu 12.

bu az önce çektiğim. 3 ay

okudugm şehrde aynı doktorma devam ediodum. memlekete gdnce ilaç almk için dktra gttm 20 mg az sana bu işe yaramaz böyle gidersen ve izlern kalck dedi moralm çk bzuldu :KK5:

aranzda 3 ay 20 mg kullanan yok mu? nette vardı bi kişi ama canlı örnek görrsem içim rahatlıycak.

hafta hafta buraya foto atmaya karar verdim hem düzelmeleri görebilirim

Son düzenleme:
bende kullandım o ilacı süper etkisi var ama en az 8 ay kullanman lazım bırakmıycaksın azimli olucaksın ve dışarı çıkarken mutlaka 50 factörlü güneş kremi sür

kaç aydan sonra düzelme olur. çok kötü halde ya suratım. eskiden bu kadar yoktu

kaç kilosun ki. ben 45 kiloyum 30 mg kullanıyorum. kilona göre uygun doz kullanırsan çabuk iyileşir inş. ayrıca hormonlarına baktır belki sorun ordadır

1.68 boyunda 46 kiloyum. İlk ayımdayım. 20mg ile başlayalım dedi doktor. Bir sonraki ay arttıracak dozunu. Benim sadece çenemde çıkıyor.
Bence sen izleri dert etme. Doktora söyle ilk önce dozunu arttırsın. çünkü az dozla devam edersen tedavi süren uzayacaktır. Aktif sivilcelerin geçtiğinde izler için peeling lazer vs uygulamaları yapıyorlar. :)

1.74 e 57 kiloyum. ama ergenlikte hiç skntı çekmedim 8 aydr falan çıkıyordu. bu kadar çok değildi üstelik

Canım geçecek merak etme,biraz sabırlı ol ve dudaklarını iyi koru yoksa çok fena pörtlüyo.Bol bol blisteks sür dudaklarına. Roa dümdüz yapıcak cildini

ben de kullandım günde 40 mg canm 6 ay..resimlerm var bakabilirsnz..sabır gerektrıyo o ılac ..zamanla düzeliyo ama siz sakın oynamayın yüzünzle o sürecte sıkmayn sivilceyi ve günese cıkmayn makyajla kapatmayın...su için bolca..ve her ay tahlil yaptrn mutlaka...dudaklara da ben sebamed nemlendırıcı kullanmstm ve bepanten..geçmiş olsn

Ben de 8 ay kullandım sabah 20 aksam 20 mg. Tedavinin bitimine yakın tenim açıldı izlerin yüzde yetmişi gecti ama malesef aradan 1,5 yil geçmesine rağmen sivilcelerim tekrar nüksetti. Kalan izler de cabası. Ayrıca o ilk baslardaki ten rengimin açılması falan sonra gecti. Yani tedaviye başlamadan önceki sorunlarım tekrar ortaya çıktı. Bana yine cildiyeci yolu gözüküyor yani..

Canım sivilceleri dışa kustuğu için çoğalmış olabilir mi ? tedavin bitene kadar kullan yarıda bırakma..

ben kullanmadım ama ergenlik dönemimde cıkan 3-5 sivilce için dermatolojiye gitmiştim bi merhem vermişti etkisi olmadıgını yıne cıktıgını söylemıstım.zaten bu tarz ilaçlar önce tamamen cıkartır içinde cıkması muhtemel olan sivilceler tamamen cıkar sonra gecer bı daha cıkmaz demişti.seninde şimdi o durum bence önce cildin tamamen sivilce olucak sonra pürüssüz olucak sabretceksin ve karaciğerden dolayıda sivilce olabiliyor bol bol enginar pancar gibi karaciğeri temizleyen sebzeler ye.mayonez cips kızartmalar kola filan zaten yememen lazım.üzme kendini teknoloji cok gelişti sivilceler geçtikten sonra iz kalmaz bence ama kalırsada lazerle lekeleri yok ederler .

ben de şu an roaccutane kullanıyorum 6.ayım bitti 1 sene kullanacağım günde 10mg benimki düşük doz şu an yüzümde hiç bişey kalmadı zaten pek yoktu leke gibi küçük küçük sivilceler vardı belli belirsiz ama rahatsız ediyordu beni sonra tavsiye üzerine güzide duranın yüzünü düzelten doktora gittim çok olumlu yorumlar aldığım için bu konuda doktorda çok önemli.neyse ben anlattım 5 6 sene önce de roaccutane kullandığımı günde 60 mg alıyordum sanırım 6sene önce kullandığımda 6ay kullandığımı söyledim. çok kızdı ilacı yanlış kullandırmışlar bana o zaman hiç bir faydası olmaz dedi.6 sene önce kullandığımda ilk 3 ay yüzüm çok dışarı atmıştı kıpkırmızı olmuştu sonra düzelmeye başlamıştı ilacın özelliği o zaten önce dışarı kusuyo sonra düzeliyor hiç üzülme artık iyileşme zamanına gelmişsin azcık sabır :) 6 sene önce kullandım bitti ve 1 sene sonra yine tekrarladı eskisi gibi değil ama %60 ı kadar falan bi gidiyor bi geliyordu sivilceler yazın da rahatsız oldum küçük küçük sivilcelerden leke gibi duruyordu bazıları şimdi çok iyi durumda yüzüme ne pudra ne fondoten hiçbişey sürmüyorum herkes yüzüne ne sürdün diyorlar:) roaccutane aslında düşük dozda ve 1 sene kullanılırmış şu anki doktorum öyle dedi hatta ben güzideye bile 40mg dan fazla vermedim dedi önemli olan dozu değil kontrollü tedavi dedi. başka bi doktora da git istersen belki kullanılma şeklinde problem vardır :( hiç üzülme ama ilk 3 ay normal dışarı atması inşallah düzeldikten sonra benimki gibi geri gelmez son 6 ayım kaldı düzeldi diye bıraktırmıyo kontrollü şekilde devam ediyoruz zaten düşük mg kullanıyorm belki senin de dozunu düşürürler 1 2 ay sonra

Şu an tam kusma aşamasındasın. Sakın moralini bozma.
Benim sivilcelerimin yanında seninkiler hiç bişi. Benimkiler kocaman kocaman içleri kistik yapıdaydı.
Şu an tek bir sivilcem bile kalmadı.
Hem ben yaklaşık 1,5 seneye yakın kullandım. Önemli olan günlük aldığın doz miktarı değil, toplamda aldığın doz miktarı.
Yapılan testlere değerlerine göre toz miktarı belirleniyor. Ben bazen gün aşırı aldım. Bi gün aldım bi gün almadım.
Çünkü değerlerim hep yüksekti yediklerime de dikkat ettiğim halde.
Ben yeri geldi 10 mg bile aldım.
Benim 6-7 aydan sonra düzelmeye başladı. Ama dediğim gibi ben az dozda aldığım için süre uzun oldu bende.
Şu an yüzümde tek bir sivilce bile yok. İlacı bırakalı 5 ay oldu.
Leke tedavisindeyim şimdi.

kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :16:

ama o kadar kırmızı ki fondoten sürmeden duramıyorum :5: erkk arkdşm falan da var. o takmıyor ama ben ondan fazla takıyorum :50:

inşallah düzelir 1-2 aya :43:

kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :16:

ama o kadar kırmızı ki fondoten sürmeden duramıyorum :5: erkk arkdşm falan da var. o takmıyor ama ben ondan fazla takıyorum :50:

inşallah düzelir 1-2 aya :43:

canım geçmiş olsun. ilaca başlamadan önceki resimlerin varsa onları da paylaşabilir misin acaba?

ekimde çekilmiş bi fotomu koyuyorum ama muhtemelen fondotenli. tabi bu halinden kat kat iyi. 2011 yazında hiç bir şey yoktu yüzümde onu da ekliyorum.

bu ekim ayına ait.
$assdf.webp

bu 2011 yaz
$100_4110 (2).webp

:43:

Son düzenleme:
canım karaciğerine bir zararı oldu mu bu ilacın, bende bi benzerini kullanıcam ama endişeleniyorum, bir de bende sivilceden çok kahverengi lekeler var onlara iyi gelir mi acaba ?

her ay kan verip test yaptırıyorsun. sorun var mı diye bakılıyor zaten.

benim korkum değerler bozulduktan sonra normale dönme şansı var mı acaba? sende hiç değerlerin normal çıkmadığı oldu mu?

60mg 12 ay kullanmış bir arkadaşım var gayet sağlıklı.

Back
X