Sivilceli Ciltler Roaccutane Kullanıyorum Moralim Bozuk Kızlar (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar öncelikle Şu mübarek bayram günü hepimize geçmiş olsun Allah şifa versin Bir an önce kurtulalım şu sivilcelerden. bende bu ilacın diğer versiyonunu kullanıyorum. Ya bende sivilcelerin izleri kaldı kırmızı kırmızı onlara ne iyi gelir bileniniz var mı.Çünkü sivilce ayrı lekeleri ayrı insanın sinirini bozuyor.

Cnm moralini bozma
Bir kere en dogru ilaci aliyorsun
Sonucunda cok mutlu olacaksin
Biraz daha sabret
Bu ilac tam senin durumuna gore
19 yasimda kullandim ben
Senin cildin gibiydi
Tedavi bitimi super olmustu
Moralini yuksek tut
Gunlerini say
Su an yine bu ilaci aliyorum dogum sonrasi cildim yine bozuldu
Simdi 15 gunu gecti
Bakalim

Kizlar ben bir aydir kullaniyorum zoretani ama çenemde sivilce olmamasina ragmen soyuluyor pul pul.tek soyulan yer çenem. Normal mi bu

canım, benim de oğlum kullanıyor, 2,5 ay oldu ve durum çok vahim.resimlerini gördüm.sende ne var ki, sen bi de bizi görsen.
umarım cildin pırıl pırıl olmuştur.ne zaman geçmeye başladı, kırmızılıklarda geçti mi, yazarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
Ben de 23.günümdeyim. yan etkiler çabuk görülmeye başladı. Kuruluğu geçtim... ellerimin derisini incelmiş hissediyorum ve deri altında kızarıklıklar var. Daha da mühim olan tuvalet problemi... kanı dışkı söz konusu, bu beni korkutuyor... günde 30mg.kullanıyorum. bu yan etkileri gören var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. En kısa zamanda doktora gideceğim...

Ben de 23.günümdeyim. yan etkiler çabuk görülmeye başladı. Kuruluğu geçtim... ellerimin derisini incelmiş hissediyorum ve deri altında kızarıklıklar var. Daha da mühim olan tuvalet problemi... kanı dışkı söz konusu, bu beni korkutuyor... günde 30mg.kullanıyorum. bu yan etkileri gören var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. En kısa zamanda doktora gideceğim...

Benimde tek problemim kabizlik dudaklarimda kuruma oldu belim agridi hepsine katlandim ama kabizlik cok zor geldi bana. Tabi ben biraz az su ictigimdende olabilir.bu yola baskoyduktan sonra dayanilmayacak gibi degil hicbir sey.herkese tavsiye ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.68 boyunda 46 kiloyum. İlk ayımdayım. 20mg ile başlayalım dedi doktor. Bir sonraki ay arttıracak dozunu. Benim sadece çenemde çıkıyor.
Bence sen izleri dert etme. Doktora söyle ilk önce dozunu arttırsın. çünkü az dozla devam edersen tedavi süren uzayacaktır. Aktif sivilcelerin geçtiğinde izler için peeling lazer vs uygulamaları yapıyorlar. :)
canım merhaba benım bu ay son roaccutane kullanısım ve gercekten azim edersen tertemız oluyor yüzün ben ilk ay 40 ile başladım ikinci ay 60 mg çıkarttı 3üncü ay tekrardan 40 mg düşürdü 4üncü ay 50 ile devam ettim 5 inci ay yinne 50 mg ile devam ettim 6 ay yanı bu son ayımda 40 mg içiyorum ben tam yazın baslamıstım herkes çok kötü olur yazın kullanma dediler leke kalır guneste dedıler ama dinlemedım ne bir leke nede bır iz var bende çok temız oldu allahıma bın sükür olsun dudaklarımda bır gr catlama bıle olmadı doktorum bıle sasırmıstı bu druma :) ama kullananlara yıne yenıden söyluyorum basladıgınız zaman bırakmayın çabalayıp azım edın :)

Merhaba . roaccutane ben de kullandım 5 ay. ilk ay 30,sonraki aylar 40mg kullanmıstım. 3.aydan sonra tooparlanmaya baslamıstı cilt. ama sabır işi bu ilaç.
ben tedaviyi tamamlamama ragmen, suan yuzumde regl oncesi haric pek sivilce cikmiyor. ama yaglı cilt ve burun etrafındaki siyah noktalar geldi yine.
aylık kan testlerini yaptırın muhakkak.benim degerler anormal cıktıgı icin korkup bıraktım tedaviyi

Back
X