Öncellikle cevapladıgınız için tesekkür ederim.3 ayla bitmez.benim 4 ayda bile çıktı.ki benim tedavim 4,5 ay sürdü.daha erken biten yoktur sanırım çünkü ben yüksek dozda kullandım.sivilcelerimde çok fazla değildi ama bitmek bilmiyodu gerçekten.biri geçiyo biri çıkıyodu.abartıldığı gibi depresyon intihar falan olmuyo.ama estetik varsa biraz bekle derim.hiç kanamam olmadı benim sadece burnumu sildiğimde kan geliyodu ama burun içi çok kuruyo.sakıncalı olabilir yeni ameliyat olduysan.ben çok memnunum.sivilce izlerim kaldı şuan sadece.onlarda geçiyo gibi.ilk ayda çıkanların rengi baya açıldı.
kullanırkenki sorunlarımı da yazıyım.dudaklarım felaket sızlıyodu.yaz döneminde kullandım birde.yüzüme arada alev basıyodu sızlıyodu sıcakta gerçekten çekilmiyodu o.onun dışında bi sorun olmadı.bu arada şeker hastalarına falan önerilmiyo karaciğere zarar verdiği için.doktor testi çok önemli.kullanımdan sonra da gözlerimde hassaslık oldu.göz makyajımı temizlemekten gözümde arpacık gibi bişey çıktı 4-5 kez.tabi kullandığım üründen de kaynaklı.hassas ciltler için makyaj temizleyicisi kullanıyorum artık bi sorun kalmadı.
Öncellikle cevapladıgınız için tesekkür ederim.
Dediği gibi dr ne derse oyle yapıcam mecbur
Madem daha uzun bir tedavi gerektiriyor bende cekicem
Benimde sizin gibi cok yok ama biri gidiyor biri geliyor bıktım artık
Ve tedaviden kesin sonuc alınıyor
Kemik agrısı oluyor mu gercekten be sac dokulmesine neden oluyor mu ?
Bide benim ameliyetım cok yenide değil
Ama hala tam olarak iyilesmedi burnum ondan korkuyorum
Annemde kısırlık yapıyor diye duymus bide göz bozabiliyormus
Karaciğer sorunlarını bilmiyor galiba yoksa kesin izin vermezdi haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?