Cilt Bakımı Ürünleri Roaccutane sonrası oluşan kocamaan apacık gözenekler!!!!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Basliktanda anlayacaginiz gibi roaccutane dan bana kalan tek şey burun içi kuruluğu ve aaaapaçık geniş gözenekler.Sanki sivilce izleri gibi hani boyle delik desik olur ya mesela.Bildiginiz butun gozeneklerim apacaik size anlatamam.Icleri bombos ama bir pudra sursem sanki cildim delik desik gibi duruyor.Cok makyaj yapan biri de degilim.Gercekten kesin cozum ariyorum yardim edin kizlar ya artik cok moralim bozuluyor...

bunun roaccutane ile alakalı oldugunu sanmıyorum, aynı tedaviyi ben de gördüm.böyle bir sıkıntı yaşamadım.
uzman bir dermatologla görüşüp, dermaroller işlemi yaptırmanı tavsiye ederim.
biraz pahalı ama işe kesinlikle yarıyor..

bunun roaccutane ile alakalı oldugunu sanmıyorum, aynı tedaviyi ben de gördüm.böyle bir sıkıntı yaşamadım.
uzman bir dermatologla görüşüp, dermaroller işlemi yaptırmanı tavsiye ederim.
biraz pahalı ama işe kesinlikle yarıyor..
Kac ay kullandin canim ben 4 ay kullandim doktor 4 aylik verdi.Ve gozeneklerim bosaldi hepsi dolu dolu siyah gozeneklerdi.Hepsi bosaldi geriye bosluklarim kaldi bir suru.En kaliteli en uzman makyak malzemelerini denedim hani kapatmak icin yok bu gozenekler baz da sursem napsam da kapanmayan cinsten o derece acik.Benim kesin kokten cozume ihtiyacim var :(

Kac ay kullandin canim ben 4 ay kullandim doktor 4 aylik verdi.Ve gozeneklerim bosaldi hepsi dolu dolu siyah gozeneklerdi.Hepsi bosaldi geriye bosluklarim kaldi bir suru.En kaliteli en uzman makyak malzemelerini denedim hani kapatmak icin yok bu gozenekler baz da sursem napsam da kapanmayan cinsten o derece acik.Benim kesin kokten cozume ihtiyacim var :KK43:

canım ben 8 ay kadar kullandım.
biliyorsun yüzün eğer cadı kıvamına gelmediyse roaccutane ı kolay kolay vermiyorlar. demekki yüzündeki sivilce ve siyah noktalar epey büyük ya da derinmiş senin de.roaccutane onları çekip atınca yerleri kalmış olmalı.
makyaj malzemelik bir durum yok ki canım cildinin onarılmaya ihtiyacı var, boya badana ile saklanmaya değil.
evet işte, cildine cerrahi tarzda bir işlem yapılması gerekiyor o gözeneklerin uyarılıp kapanması için.
sen bu "dermaroller" ı bir araştır. nedir,ne değildir, neden yapılır ne işe yarar bir öğren..
bunun aparatını alıp evde kendisi yapan arkadaşlar da var burda da bolca paylaşım var. fakat ben doktora yaptırıyorum daha profesyonel olması için bilirkişiye emanet ediyorum kendimi.
bir uzmanla görüş.

canım ben 8 ay kadar kullandım.
biliyorsun yüzün eğer cadı kıvamına gelmediyse roaccutane ı kolay kolay vermiyorlar. demekki yüzündeki sivilce ve siyah noktalar epey büyük ya da derinmiş senin de.roaccutane onları çekip atınca yerleri kalmış olmalı.
makyaj malzemelik bir durum yok ki canım cildinin onarılmaya ihtiyacı var, boya badana ile saklanmaya değil.
evet işte, cildine cerrahi tarzda bir işlem yapılması gerekiyor o gözeneklerin uyarılıp kapanması için.
sen bu "dermaroller" ı bir araştır. nedir,ne değildir, neden yapılır ne işe yarar bir öğren..
bunun aparatını alıp evde kendisi yapan arkadaşlar da var burda da bolca paylaşım var. fakat ben doktora yaptırıyorum daha profesyonel olması için bilirkişiye emanet ediyorum kendimi.
bir uzmanla görüş.
Hangi hastahanede yaptirdin canim devlet ozel farkediyor mu?Birde ucret olarak ne kadar kac seans biraz bilgi verirsen cok sevinirim :)

Hangi hastahanede yaptirdin canim devlet ozel farkediyor mu?Birde ucret olarak ne kadar kac seans biraz bilgi verirsen cok sevinirim :)

devlette yaptıklarını sanmıyorum :))
özel hastanede yaptırıyorum. medical park a gittim en son pek çok yerde yapıyolar. seansı 350 tl e geldi bana.fakat başka yerlerde nasıldır bilmiyorum.durumun varsa bir bak canım, makyaj malzemelerine vereceğim parayı bu tarz yöntemlere verip geleceğe yatırım yapıyorum. makyaja da pek gerek kalmıyor yapmıyorum zaten :D

devlette yaptıklarını sanmıyorum :))
özel hastanede yaptırıyorum. medical park a gittim en son pek çok yerde yapıyolar. seansı 350 tl e geldi bana.fakat başka yerlerde nasıldır bilmiyorum.durumun varsa bir bak canım, makyaj malzemelerine vereceğim parayı bu tarz yöntemlere verip geleceğe yatırım yapıyorum. makyaja da pek gerek kalmıyor yapmıyorum zaten :KK70:
Cok sagol canim cok iyiymis bu :) 8 ayda kac kere islem yapildi acaba :)

Cok sagol canim cok iyiymis bu :) 8 ayda kac kere islem yapildi acaba :)

maddi durumum elverdikçe gidiyorum diyelim :D
8 ay roaccutane tedavim sürdü. sonrasında bu işlem yapılıyor 2 sene içeridinde 4-5 defa yaptırmışımdır bu işlemi.
zengin olsam daha sık giderim. :D
bir de bu işlemi yazın yapmıyorlar aklında bulunsun.işlemden sonra cilt aşırı hassaslaştığı için kesinlikle yakıcı,ısıtıcı güneş görmemesi gerekiyor.aklında bulunsun

maddi durumum elverdikçe gidiyorum diyelim :KK70:
8 ay roaccutane tedavim sürdü. sonrasında bu işlem yapılıyor 2 sene içeridinde 4-5 defa yaptırmışımdır bu işlemi.
zengin olsam daha sık giderim. :KK70:
bir de bu işlemi yazın yapmıyorlar aklında bulunsun.işlemden sonra cilt aşırı hassaslaştığı için kesinlikle yakıcı,ısıtıcı güneş görmemesi gerekiyor.aklında bulunsun
Çok sagol canim ya cok yardimci oldun ❤

Basliktanda anlayacaginiz gibi roaccutane dan bana kalan tek şey burun içi kuruluğu ve aaaapaçık geniş gözenekler.Sanki sivilce izleri gibi hani boyle delik desik olur ya mesela.Bildiginiz butun gozeneklerim apacaik size anlatamam.Icleri bombos ama bir pudra sursem sanki cildim delik desik gibi duruyor.Cok makyaj yapan biri de degilim.Gercekten kesin cozum ariyorum yardim edin kizlar ya artik cok moralim bozuluyor...
Ben yanaklarımda ki gözenek problemim için roaccutane hapından 2 kutu kullandım 4 ay boyunca 20mg olarak bir gün içtim bir gün içmedim. Gözenek problemim ortadan tamamen kalktı. Gözeneklerin kapanana kadar ilaci kesmemen gerekiyordu demek ki hala hormonların da bozukluk var. Roaccutane hormonları dengeliyor. Yeniden cildiye ye danışman gerekiyor. Lazerdi dermaroller di bunların etkileri geçici bir süre sonra eski haline geri döner fazla uzun sürmez. Gözenek problemin tamamen hormonların ile ilgili bir durum..

Back
X