Roaccutane Sorunu

ben 6 ay roacutane kullandım bir sonraki alışımda tahllil falan yaptrmadım kullanıyorm dedğimde yazdılar zaten.

Dudakların için vazelin kullan. Bephantenden çok çok daha etkili. Kardeşim kullandı ondan biliyorum

Devlet hastanesini cildiye konusunda tek geçerim
Özeldeki doktorun 1 ayda gördüğü vakayı devletteki 1 günde görüyo
Ha bunalmıştır başından savıodur lanet olsun diyip odadan çıkmıcaksın tüm şirinliğini koruycaksın sorularını sorucaksın

Ankara Bayındır Söğütözü hastanesinde dermatolog bir bayan var. Ismini hatırlamıyorum ama inanilmaz ilgili ve güleryüzlü. Doçent ti sanirim. Sgk ile anlaşmaları vardi devam ediyorsa randevu almakta cok kolay sadece telefon ediyorsunuz. Ben sirtimdaki apse icin gitmiştim o arada boynumda sürekli cikan sivilceleri gördü. Ben bahsetmeme ragmen ilgilenip tavsiyelerde bulundu. Gecmis olsun üniversite hayırlı olsun.

İlaç hakkında yorum yapamayacağım ama hangi doktora fazladan 3 kutu yazın gibi bişey söyleseniz yazmaz, sorumluluk almak istemez kendi başı derde girer çünkü bildigim kadarıyla cok ciddi bir ilac bu.

Ayrıca simdi öyle devlet hastanelerinde sabah 5 te sıra beklemek falan yok, alırsınız internetten randevunuzu randevu saati gidersiniz, tabi bir özel hastane kadar ilgi görmezsiniz ama işiniz hallolur mu ?evet, hem de ucretsiz..

Bu ilaci bende 11 ay kullandim. Öncelikle herseferinde tahlil yapilmiyor.Agir bir ilac oldugundan tek kutu yazıyorlar.Ayrıca almis oldugun ilac bitmeyince eczaneden yenisini alamazsin sistem vermiyor.Bir seferinde ilacim bir tane kalmisti pazar gunu nobetci eczane aramayim diye almak istemistim ama maalesef alamadim.Hastane olayina gelincede e-randevu sisteminden istedigin saate randevu alip randevundan yarim saat once hastaneye gitmen yeterli zor bir tedavi vucudunu ve dudaklarini bolca nemlendir ve gunluk 2 -2,5litre su icmeye calis gecmis olsun

eczaneye gidin ve icinde A vitamin olan bir multivitamin isteyin bunu duzenli sekilde kullanin 6 ay bitince karacigerlerinizi dinlendirmeye birakin sorununuzu daha basit sekilde cozecektir dozu heralde sanirsam abartip kendinizi zora dusurmezsiniz icindeki digger vitaminler ters etki gosterebilir cunku

Kadin hos bi kadin olmamaya bilir.
Ama dedikleri dogru.
Roaccutane cok cok agir bi ilactir.
Oyle her istedigindede alamazsin.
Receteyi tekrarlama sansinda yok bildigime gore.
Her seferinde doktordan alman gerek.

o ilac fazla gereksiz ha uzun sure kullanmadiysaniz 1 ay icin yuzdeki yaglari kurutma amacli 10 mglik tek kutu kullanip birakin digger turlu cok psikopatca o suratin 6 ay icindeki hali oncesi sonrasi cok zorlu surecler hic gerek yok

Her ay mecbur tahlil yaptırmak zorundasin zaten ayrica ankara da hastane bulmak zor degil devlet hastanelerinde de 5 de gitmene gerek yok ankarada oturuyorum sorun olursa yardimci olurum

Yorumlariniz icin tesekkur ederim ama uzun zamandir doktor denetiminde kullaniyorum ilacimi. 5 ay bitmek uzere, yuzum cok duzeldi, her sey cok iyi.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim ama uzun zamandir doktor denetiminde kullaniyorum ilacimi. 5 ay bitmek uzere, yuzum cok duzeldi, her sey cok iyi.
O ilaci bende kullandim canim 2008 yilinda kullanmistim 6 ay boyunca duzenli 20 mg sabah 20 mg aksam aliyodum cildim cok guzel oldu bi daha ne tekrar etti ne bisy yan etkileri fazla korkmana gerek yok tahliller temiz ciktiysa dr devam ettiriyo bana her ay tahlil yapti dr ayrica o ilaci toplu alamiyon bir gun bile olsa o gun dolunca alacan zaten 1 ay daha kullanirsin gibime geliyo genelde 6 ay kullaniliyo bu ilac benim cildim cok beterdi 6 ayda hic birsey kalmadi

ben de kullanıyorum 1 ay oldu kan tahlilin varsa ö gecerli olur ver bi doktora roccutane istiyorum de imzayı atıyosun veriyolar ben direk istedim bakıp onaylası tamam deidi 18 yaş üstü olunca hastada isteyince zaten veriyolar sen garip bir doktora denk gelmişsin

Doktor çok kutu yazsa bile alamazsınız. eczacinin veya doktorun bir suçu yok. Ikinci yazdırmak istediğinizde eski reçetenizle beraber aile hekimi veya herhangi bir dermatologa gidin durumu aktarın reçeteyi gösterin yazarlar tekrar kan tahlili vs istenicegini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…