Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar roaccutane yüzünden...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim de aynıydı. Erkek için minoksil kullan maviyi. Akşam sür 7 fıs falan tepe bölgeye yayarak zaten emiyo heryer. Kurumadan yatma. Başka çare yok. Ben prof. Server serdaroğluna gittim. O bile dedi. Başka yol yok. 1-2 aya zınk durcak dökülme ve yeni saçların çıkacak. Hep kullancaksın. Ben hamile kaldığımdan diye 2 ay kullanabildim. Dökülmem birden durdu. Yenileri bile çıktı ama bıraktım tabi. Yasak gebelikte

Merhaba şuan aynı dertten bende muzdaribim. Minoxil aldım artık bugün bende. Doktorum dökülmenin duracağını söylüyor ama bu gidişle kafamda saç kalmayacak yani. Üstelik üniversite öğrencisiyim. Çok zor bir durum anlayacağınız. Merak ettiğim siz ilacı kullandığınız esnada minoxil'i de düzenli olarak kullandınız mı yani tedavi süresince ve gerçekten memnun kaldınız mı ? bu durum canımı öyle sıkmaya başladı ki bir yeri düzelteyim derken başka bir yeri berbat ediyorum gibi oluyor resmen

Canım ben ilacı bıraktıktan 6 ay sonra falan yoğun dökülmem başladı. Ben dökğlmenin 6. Ayında epey bi saç döküldükten sonra başladım minoksile. 2. Kutumun başlarında birden kesti dökülmeyi. Keşke daha önce başlasaymışım diyorum işe yara emin ol. Bi gün çat diye durdurcak dökülmeyi eöin ol. Yeni saçlarda çıkıyor. Ama kan tahlili yaptırmanı varsa düşük değerin onun için de takviye almanı öneririm. Mesela benim biotinim demirim azalmıştı onlar içinde vitamin kullandım. Dökülmeyi o ilaçlar kesmiyor ama en azıbdan vücut istediğini alıyor. Minoksil daha etkili olur.

Anladım o vakit minoxile bir süre devam. peki minoxili gün içinde sabah akşam olarak mı kullanıyordun yoksa bir tek akşamlarımı kullanıyordun? reçetede sabah akşam kullanımı yazıyor. diğer ilaçlar gibi onunda ürkütücü bir reçetesi yok değil tabi

Mavi minoksilden kullandım. Akşamları 7-8 fıs sıkıp biraz elimle masaj yaptım ama hemen yatma. Hergün aksatmadım.

kızlar selam gecen sene roaccutune tedavısıne baslamıstım cıldım ıcın ılk 5 aylık kullanımda bırsey yoktu ama 5 ayımın sonu 6.ayımın baslarına dogru sısdetlı bır saç dökülmem basladı. sırf bu sebepten 9 ay surmesı gereken tedavımı 8. ayımda bırakmak zorunda kaldım. (yanı nısan ayından berı dokulme yasıyorum 8 aydır)gıtmedıgım hastane yapılmadık kan tahlılı kalmadı B12,CİNKO,DEMİR,FOLIK ASIT,HORMON hepsıne bakıldı hıcbırsey yok kullanmadıgım sampuan kalmadı prozınc plus, zıgavus, bioxcin forte, tresan ısırgan otlu sampuan, bıtkısel yag karısımları, bemıks bepanthol , evıgen ampuller... vs vss uzatmayım y denemedıgım yol kalmadı kısacası. 8 aylık surede saclarımın %60 ını kaybettım okdar sıddetlıydıkı dokulmem bır banyoya gırısımde banyoda dokulen sac sonrasında tararma esnasında dokulen sacım toplam 200-250 telı buluyodu psıkolojık olarak bıtmıs durumdaydm doktorlara gıdıyorum bırsey yok gecer dıyolar gönderıyolardı.sonra dayanamadım belıme kadar olan sacımı küt kestırdım cunku saclarım kıvırcık ve tararken maf oluyodu sadece kökten degıl koparakta dokulmem vardı bu sebepten dolayı en azından koparak dokulmemı engellemıs olurum dıye dusundum nitekimde öyle oldu cıddı anlamda farkettı kestırmem koparak dokulmelerımı durdurmus oldum sonrasında baya arastırma yaptım ve cogu ınsanın bıotin kullandıgını gördum.dedım denemekten ne kaybederım zaten dunyanınn parasını dokmustum sampuanlara losyonlara ogune kdar gıttım solgar 5000 mg bıotin aldım kullanmaya basladım ve bı yandan saf zeytınyagı ve hındıstran cevızı yagı bakımlarına devam ettım. ve ınanırmısınız daha ılacın ılk kutusunu bıtırmeden sac dokulmemım %80 ını durdurdu suanda hala devam edıyorum daha ılk kutumu bıtırmedım yanı roaccutane,zoretanin, acnegen. vss tarzı ılacları kullanmaya basladıgınızda mutlaka ama mutlaka bıotın almayı ıhmal etmeyın..

Mavi minoksilden kullandım. Akşamları 7-8 fıs sıkıp biraz elimle masaj yaptım ama hemen yatma. Hergün aksatmadım.
merhabalar dökülmeleriniz ne durumda acaba lütfen sizden fikir almaya ihtiyacım var üç yıl öncesinde yazmışsınız. Ben de şuan bu lanet ilaçtan muzdaribim durduramıyorum dökülmeyi minoksil kullanmaya başlayacağım. Başka neler yapabilirim? Lütfen geri dönüş yapın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…