Roaccutane

Swmokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
4
1
32
Merhaba kızlar başıma gelen birşeyi anlatmak ve bilgi almak istıyorum. Ben 4 aydır roaccutane kullanıyorum ve 4 aydan berı herzaman kuaföre gıdıp kaş ve bıyıklarımı aldırıyorum hepse bıtık bölgesını agdayla aldırıyorum bugun yıne aldırdım ve agda kalktıgımda derımde kalktı suan cok kotu durumda yanıklar ıcınde ve kırmızı sızce bunun ilaçla bir ilgisi varmı ve suanda hametan kullanıyorum gecmesı için gecermi bu benım için cok onemli p.tesı cok onemli bi iş gorusmem var ve bu halde gıdemem bilgi verebilirmisiniz??

Burasi siyaset meydani, konunu saglikla ilgili bir bolumde veya bir derdim var da acman gerekiyordu. bu arada kalinca surulmus Bepanten her derde deva.:KK39:

swmokt ağda skandalıyla dünya gündemine oturdu:) ilaçla alakası olduğunu sanmıyorum ağdayı sıcak kullanmışlar sanırım. bir arkadaşımında başına gelmişti. iş görüşmesinde fondoten kullanın. uzun sürede geçmemişti arkadaşınki.

Ne demem gerekiyordu?
Bir şey demeniz gerekmiyor. Konuyu yanlış yere açmışsınız onu söylüyorum.
Roaccutane zaten özellikle yüzde hassasiyet ve soyulmaya eğilim oluşturan bir ilaç. Bepanthen'le ne kadar sürede geçer bilemiyorum. Keşke bu süre zarfında başka bir epilasyon yöntemi kullansaydınız... Geçmiş olsun. Güneşe de maruz kalmamaya çok özen göstermelisiniz.

Kullanma kılavuzunu okusaydınız keşke:
7. Herhangi bir kozmetik cilt tedavisi almayınız. ROACCUTANE, cildinizin direncini azaltabilir. Tedavi sırasında veya tedaviden sonraki 6 ay boyunca, herhangi bir ağda (kılların giderilmesi), dermabrazyon (ciltteki lekeleri veya benleri yok etme işlemi) veya lazer tedavisi (tahrişin veya yara izinin giderilmesi) yaptırmayınız. Bu işlemler yara izine, cildin tahriş olmasına veya seyrek olarak ciltte renk değişikliklerine sebep olabilir.

Kullanma kılavuzunu okusaydınız keşke:
7. Herhangi bir kozmetik cilt tedavisi almayınız. ROACCUTANE, cildinizin direncini azaltabilir. Tedavi sırasında veya tedaviden sonraki 6 ay boyunca, herhangi bir ağda (kılların giderilmesi), dermabrazyon (ciltteki lekeleri veya benleri yok etme işlemi) veya lazer tedavisi (tahrişin veya yara izinin giderilmesi) yaptırmayınız. Bu işlemler yara izine, cildin tahriş olmasına veya seyrek olarak ciltte renk değişikliklerine sebep olabilir.
Teşekkür ederim

bu ilaç boyunca yüze agda kesinlikle yapılmamalı doktorunuzun bunu yine de ilaca baslarken hatirlatmış olması gerek. siz de prospektüsü okusaydınız en ufak bi dokunusta bile bazı insanlarda morarma kızarma olduğunu bilirdiniz. yazık olmuş cildinize . doktora danısın tekrar

Merhaba kızlar başıma gelen birşeyi anlatmak ve bilgi almak istıyorum. Ben 4 aydır roaccutane kullanıyorum ve 4 aydan berı herzaman kuaföre gıdıp kaş ve bıyıklarımı aldırıyorum hepse bıtık bölgesını agdayla aldırıyorum bugun yıne aldırdım ve agda kalktıgımda derımde kalktı suan cok kotu durumda yanıklar ıcınde ve kırmızı sızce bunun ilaçla bir ilgisi varmı ve suanda hametan kullanıyorum gecmesı için gecermi bu benım için cok onemli p.tesı cok onemli bi iş gorusmem var ve bu halde gıdemem bilgi verebilirmisiniz??

Tedavi suresince heray doktoruna gozukuyo olman gerekiyo ve agda yapilmamasini onemle tekrat ediyolar hametan iyi gelebilir ama yinede bi doktorunu ara

X