• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

roaccutane

msnrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
356
13
118
İstanbul
Hocam merhaba

ben 3 ay öncesine kadar yaklaşık 4 ay boyunca roaccutane 10 günde 1 adet kullanmıştım. 40 yaşındayım ve hala sivilce problemim vardı. ikı ay once 1-2 adet alıp tekrar başlayacaktım ki kadın doğum doktoru hemen bırakmamı söyledi. Vücüttan 1 bazen 2 yıla atıldığını ifade etti. Bu ay yumurta dondurtmayı düşünüyordum. Sizce yumurtalarıma kötü bir etkisi oluyor mudur hala?

Hocam merhaba

ben 3 ay öncesine kadar yaklaşık 4 ay boyunca roaccutane 10 günde 1 adet kullanmıştım. 40 yaşındayım ve hala sivilce problemim vardı. ikı ay once 1-2 adet alıp tekrar başlayacaktım ki kadın doğum doktoru hemen bırakmamı söyledi. Vücüttan 1 bazen 2 yıla atıldığını ifade etti. Bu ay yumurta dondurtmayı düşünüyordum. Sizce yumurtalarıma kötü bir etkisi oluyor mudur hala?
Merhabalar : ilacı bıraktıktan 3 ay sonra vucuttan etksıı tamamen yok oluyor. Yumurta dondurmak ıcın ıgne tedavısıne adetın 2. veya 3. gunu baslayabılıyoruz.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back