Sivilceli Ciltler Roactunne ve yan etkileri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Atikeeeg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
5
1
1
26
Merhaba ben 19 yaşındayım yüzümde o kadar cok leke varki bıktım artık ve tabi ki sivilce de var simdiye kadar denemedigim krem jel ilac kalmadi hatta zoretanin ve aknetrend tedavisi de gordum ama yine ciktilar ve yüzüm berbat doktora gittigimde artik roactuanne tedavisine baslamamis gerektigini soyledi eve hic bi sıkıntı yok yeter ki gecsin ama tek düşüncem zihin bulanikligi ve dikkat daginikligi yapip yapmadigi malum üniversiteye hazirlaniyorum lütfen kulllanlar görüşlerini yazabilirler mi

Merhaba ben 19 yaşındayım yüzümde o kadar cok leke varki bıktım artık ve tabi ki sivilce de var simdiye kadar denemedigim krem jel ilac kalmadi hatta zoretanin ve aknetrend tedavisi de gordum ama yine ciktilar ve yüzüm berbat doktora gittigimde artik roactuanne tedavisine baslamamis gerektigini soyledi eve hic bi sıkıntı yok yeter ki gecsin ama tek düşüncem zihin bulanikligi ve dikkat daginikligi yapip yapmadigi malum üniversiteye hazirlaniyorum lütfen kulllanlar görüşlerini yazabilirler mi

Canım 3 yıl önce bende kullandım ve 1,5 ay kullanabildim o sırada çok fazla yan etkisiyle karşılaştım ve bırakmak durumunda kaldım kafamı yastıktan kaldıramaz hale geldim ruhsal olarakta çok fazla sıkıntısını gördüm evet ilacı kullanırken 2.haftda yüzün soyulmaya başlıyor dudakların çatlıyor kuruyup patlıyor kan akıyor sonrasında deri altındaki sivilceler üst tüzeye çıkmaya başlıyor vi anda mayın tarladı gibi oluyosun amaiçten kuruttuğu için onlar da zamanla gidiyor ben kısa süre kullanmama rağmen yüzüm çok güzel olmuştu ama daha sonrasındada ilacı bıraksanda kalıcı hasarları olabiliyor şuan karaciğerimle uğraşıyorum mesela karaciğere direk etki ediyor bu ilacı kullanmak yerine bi cilt bakımına git daha iyi emin ol günde 1,5 litreden fazla su tüket ve günde 2 3 kere ılık su ile eczanelerde sivilce için mavi bi sabun var onunla yıka al 1 ay sonra etki etmeye başlar görürsün .
Hap kullanma kesinlikle bide önerebilceğim
Differin jel ve aknefloks jel bunlarda öyle sivilce ve sivilce izlerini geçiriyo buda rouccutane gibi ama içtrn değil dıştan etki ediyo ve bunu sana gerçekten öneriyorum

Back