• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roacutane sonrasi sivilce problemi:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
38
29
Merhaba arkadaşlar bu agircilaci maalesef ki kullandım o kadar yan etkisine ragmen. Martta bitti ama madem okadar kullandım o kadar yan etkiye dayandım bari biraz uzun surseydi :(
Bu ara minik minik çıkıyordu zaten benim sivilce problemim nedense çok aşırı soğuklarda oluyor. Şimdi iyice arttı. Ama yediklerinde filan pek dikkat etmiyorum. Belki de bu yüzden. Ama cok morelim bozuk. Roacutane kullananlar tedavi sonrası nasıl bir bakım uyguladiniz? Lütfen yardım edin. :/

Kaç miligram şeklinde nasıl kullandığınız çok önemli. Ben 8 ay kullandım. 30 mg sonra azaltarak 20 ve 10 şeklinde.
Şu an regl dönemi hariç sivilce sorunu yaşamıyorum kullanalı 4 yıl oldu.
Boy kilo oranı yapmalı doktor.
Kilonuz nasıl? insülin direnci olan kişilerde tekrar ediyor genelde

Merhaba arkadaşlar bu agircilaci maalesef ki kullandım o kadar yan etkisine ragmen. Martta bitti ama madem okadar kullandım o kadar yan etkiye dayandım bari biraz uzun surseydi :KK43:
Bu ara minik minik çıkıyordu zaten benim sivilce problemim nedense çok aşırı soğuklarda oluyor. Şimdi iyice arttı. Ama yediklerinde filan pek dikkat etmiyorum. Belki de bu yüzden. Ama cok morelim bozuk. Roacutane kullananlar tedavi sonrası nasıl bir bakım uyguladiniz? Lütfen yardım edin. :/
Mrb . Ben de bu ilaci kullandim. Bakim olarak sebamed sabun yagli ciltlere gore
(eczanelerde satiliyor) her gun yikiyorum. Oneririm.

Bu ilac bile cozum degil mi yani sivilcelere :( ben de kullanmayi düşünüyodum. Benim adet dönemleri yogunlasiyo ama normal zamanlarda da oluyo az az. 6 ay kullanip kurtulayim diyodum. :110: nasil gecer ki bu sivilceler ?

Kaç miligram şeklinde nasıl kullandığınız çok önemli. Ben 8 ay kullandım. 30 mg sonra azaltarak 20 ve 10 şeklinde.
Şu an regl dönemi hariç sivilce sorunu yaşamıyorum kullanalı 4 yıl oldu.
Boy kilo oranı yapmalı doktor.
Kilonuz nasıl? insülin direnci olan kişilerde tekrar ediyor genelde
Bende hemen hemen benzer şekilde kullandım. Kilom 54. Ne yapmalıyım? Ne onerirsin?

Ben kullanmistim fakat bana cok agir geldi ve birakmak zorunda kaldim tirnak batmasi ve agiz kurulugu beni mahvetti. Sonra bir arkadasim alman bir firmanin urunletini onerdi cok da memnun kaldim

Bende hemen hemen benzer şekilde kullandım. Kilom 54. Ne yapmalıyım? Ne onerirsin?

Boyunuz kaç. Ben 175 boy 55 kilo iken kullandım.
Şu an cildim için özel bir şey yapmıyorum açıkçası. makyajimi mutlaka temizliyorum geceleri. jel temizleyici kullanıyorum

Arkadaslar bende kullandim ruacutan ama sivilcede tamam ise yariyor ama yan etkileri o kadar fazla ki karaciğeri inanilmaz yoruyor ben lr nin microsilver serisi ve nemlendiricisinden cok memnunum denemenizi tavsiye ederim

Ben 2 sene önce kullanmıştım. geçen hafta cilt doktoruma gittim yuzumde iki tane yara çıktı sivilce gibi ama yara yani ucu falan bir şeyi yok sislikte yok tekrar başladık ilaca tabi ki ilk sefer ki kadar yüksek doz degil. ilk seferde çok güzel sonuçlar elde etmiştim ama biraz iz falan kalmıştı umarım bu kez çok daga güzel sonuç alırım. ama gerçekten tek kesin çözüm bu. ilk kullanışımdan beri ayda belki bir belki iki sivilce çıkardı ufacık sonra giderdi bu son yaralara kadar. eğer doktorunuz uygun görürse kullanmalısınız bence

Roaccutane işe yaramıyor falan değil. Kullanılırken gerekli hassasiyeti göstermemişsiniz demek ki. Düzenli olarak saati saatine kullanmanız gerekiyor. Tedaviyi kesinlikle yarım bırakmamanız gerekiyor. Evet ilk başta cilt sivilce kusuyor ama 2. Haftadan itibaren gözle görülür farkı ortaya koyuyor. Tek sıkıntı cildi kurutup soyulması. Buyrunuz ;

Eklentiler

• 56CDFE6A-BCF2-473B-BA54-FB227E93E3F7.webp
    56CDFE6A-BCF2-473B-BA54-FB227E93E3F7.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 76
Back
X