• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roacutane tedavisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

alevkaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
28
4
3
Slm. Cildimde çok fazla sivilce var ve bir türlü geçmiyorlar. 18 yaşımdayken roacutane tedavisi gördüm, cildim düzeldi ama bikaç yıla tekrarladı. Şimdi 24 yaşındayım ve tekrar roacutane tedavisine başlıyorum. 6 ay boyunca cildim soyulacak, daha fazla sivilce çıkacak. Psikolojim bozuldu. Bu cilt soyulması vs nasıl engellenebilir ya da 2 kez bu ağır tedavinin yapılması doğrumudur sizce?

Ben de 2 haftadir zoretanin kullaniyorum. Oncelikle gecmis olsun canim. Arastirdigima gore ilaci kullananlarin %15 inde tekrarlama goruluyorumus, kullandigin dozun az gelmis olabilir mi? Okudugum yorumlardan bazilarinda ilacin tedavisini bitirenlerde bir-iki yil icinde goz cevresinde kirisiklik ve yuzde cokme meydana geldiginden bahsedilmis, senin boyle bir problemin olmus muydu? Eger uzun zamanli bir problem cikmadiysa cildinde, kan testlerin de buna uygunsa bence tekrar baslamanda bir sikinti olmaz. Birkac ay cike cekip sonrasinda rahat edicez.

Ben de 2 haftadir zoretanin kullaniyorum. Oncelikle gecmis olsun canim. Arastirdigima gore ilaci kullananlarin %15 inde tekrarlama goruluyorumus, kullandigin dozun az gelmis olabilir mi? Okudugum yorumlardan bazilarinda ilacin tedavisini bitirenlerde bir-iki yil icinde goz cevresinde kirisiklik ve yuzde cokme meydana geldiginden bahsedilmis, senin boyle bir problemin olmus muydu? Eger uzun zamanli bir problem cikmadiysa cildinde, kan testlerin de buna uygunsa bence tekrar baslamanda bir sikinti olmaz. Birkac ay cike cekip sonrasinda rahat edicez.

İnşallah düzelir. Daha önce kullandığımda cildimde herhangi bir sorun olmadı. Ama çok fazla bakım kremi kullandım. Babe, bioderma... Şimdi de Laroche posay verdi doktor. Sabah akşam kullanıyorum ayrıca Sabahları imex, fucicort, aksamları sivex,fucicort.Bugunde hapa başladım.Ccildim bu kadar şeyi kaldırabilecek mi korkuyorum.

bendede çıkıyor şimdi son iki yıldır.24 yaşında gördüm bu tedaviyi şu an 30 yaşıdnayım.ama tek tük çıkıyor suratımı kaplamıyor

bendede çıkıyor şimdi son iki yıldır.24 yaşında gördüm bu tedaviyi şu an 30 yaşıdnayım.ama tek tük çıkıyor suratımı kaplamıyor

Ben 18 yaşımda ilkini oldum 1 seneye yineledi. O zamanlarki gibi yüzümün her yerinde çıkmıyor ama çene bölgem şu an felaket. 2 aydır hiç düzelmedi. Günlük bakımımı da yapıyordum oysa. Son çare dr.a gittim tekrar başlattı. Yine aynı tedavi dedi. Başka şekilde düzelmesi zormuş :KK61:

26 yaşındayım 33 gündür kullanıyorum cildim hiç soyulmadı evet biraz cilt yapım değişti eskisi gibi kuru değil ama yanaklarımdaki beni sinir eden kırmızı sivilceler hala duruyo. sizce bunlar geçecek mi yani ilaç cildi pürüzsüz mü yapıyor sinirlerim bozuldu artık. ayrıca cildim kurumdı dedim de ben nadixa sabah aksam kullanıyorum .dudaklarım da pek kurumadı deccubal diye bir balm verdi doktor onu kullanıyorum. Herkese bol sabır

Back
X