• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ROAUCCATANE,AKNETRENT vb kullanan arkadaşlar

latishaaaa

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
78
2
298
Antalya
Arkadaşlar geçen sene roa kullandım 6 ay sonucum eski cildime göre allahıma şükür çok iyi bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa aranızda eğer istediğiniz kafanıza takılan sorularınızı sorabilirsiniz bana yardımcı olurum geçmiş olsun bebek popişi gibi cildiniz olsunn😊😊

Arkadaşlar geçen sene roa kullandım 6 ay sonucum eski cildime göre allahıma şükür çok iyi bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa aranızda eğer istediğiniz kafanıza takılan sorularınızı sorabilirsiniz bana yardımcı olurum geçmiş olsun bebek popişi gibi cildiniz olsunn😊😊

Doktor roaccutane yazacm ddi yazdırmadm cok korkyorm alerji olurum diye. Zoretanin kullanmstim yüzüm sismisti aynı olmasndan korkym :(

benim tedavim biteli 1 ayı geçti ve bittiken sonra daha iyi farkettim ki gözeneklerim kocaman olmuş.özellikle bi fondoten süreyim böyle portakal kabuğu gibi duruyor :( sen böyle bir sorun yaşadın mı? gözeneklerimi nasl kçültürüm ya? izlerimde geçmiyor zaten

2. ayimdayim suanlik yuzumde yaglanma bayagi azaldi ama sivilceler bana misin demiyor :KK61: Sunu soracaktim, yuzum ilaci kullanmaya basladiktan sonra disari ciktigim anda asiri terlemeye basliyor. Sizde boyle birsey yasadiniz mi?

benim biteli 2.5 ay oldu ilk ay çok güzel ama şimdi sivilcelerin yaratmış olduğu hafif kırmızı izler var doktoruma danıştım onlar 2 aya kadar geçer dedi ama 2 ay sonra tekrar göriyim izoeritrin yazarım cildini soyar hiçbirşey kalmaz dedi korkmadım değil bide saç dökülmem çok fazla sizde aynı sey oldu mu ?

''Aknetrent'' kullanmamın üzerinden yaklaşık olarak 6-7 ay geçti. Evet zor bir dönemden geçiyorsun. Bahsedilen yan etkilerin çoğu oluyor. Fakat ben memnun kaldım. Sırt bölgemdeki sorun için kullanmaya başladığım ilacım gerçekten etkisini gördüm. Tavsiye ederim.

benim de zoretaninde bu ay son ayım gözeneklerimin genişlediğini farkettim makyaj yapınca makyaj gözeneklerde birikiyor kötü görüntü oluşuyor bir de benim de anında dışarda yüzüm terliyor

Back
X