Robot süpürge için toz torbasını nereden temin edebilirim?

gulumseyenmutsuz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
650
902
33
Xiaomi Vacuum X10 Plus süpürgemin toz haznesi doldu. Toz torbası almam lazım ama onlinedan baktım uymuyor süpürgeye diye birçok yorum gördüm. Süpürgeye uyacak orijinal toz haznesini nereden temin edebilirim bilginiz var mı?

E boşalt geri tak hazneyi. Dolduysa doldu. Hepimiz boşaltıp geri takıyoruz haznesini. 2.5-3 senedir robot süpürge kullanıyorum. Fırçalarını değiştirmeye gerek duydum ama hazne değiştirmeye hiç gerek duymadım. Kırılmadıktan sonra niye değiştiresin ?

Bahsettiğim şu tarz olan torbalardan. Benim cihaz kendisini boşaltıyor zaten. O boşalttığı kısmın torbası da bu şekilde olan torbalardan. Bu kısım boşaltılmıyor maalesef yenisini almam gerekiyor doldukça.

Bendeki bunlardan değil canım çok pardon. Ama bu tarz normal elektrikli süpürge kullananlar da gene boşaltıyordu iyice eskiyip yırtılana kadar. Her dolduğunda yenisini almak senin açından çok maliyetli olur… trendyola falan baktın mı kuzum ?

Baktım canım, benim süpürgeyle aynı süpürgeye sahip 2 kişi almış uymuyor yanlış toz torbası yazmış. Bir sitede gördüm oradan sipariş verdim umarım uyar. Gerçekten çok pahalı ama bakalım. Ağzı çok dar geldi gözüme boşaltmayı denemedim bugün bir bakayım. Teşekkür ederim.

Ay inşallah gönlüne göre olur canım benim. Bir de iadeyle uğraşmazsın umarım denedin mi ? Nasıl geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…