- 15 Aralık 2020
- 175
- 258
- 53
- Konu Sahibi Wonderwoman19
-
Acaba ne kadara aldınızXiaomi Vacuum Mop Pro aldım yolda daha gelmedi. Benimkinde silme de var. Baya iyi yorumlar falan çok araştırdım. İnşallah memnun kalırım
3.750 ye aldım ama piyasası düşük ben hediye kartı gibi bir şeyle aldım ondan pahalı oldu biraz. Normalde 2900 e falan varSor
Acaba ne kadara aldınız
Çoğu kişi o markayı almış memnunlarXiaomi Vacuum Mop Pro aldım yolda daha gelmedi. Benimkinde silme de var. Baya iyi yorumlar falan çok araştırdım. İnşallah memnun kalırım
Xioami mi vacuum pil kapasitesi 5200AH olacak ona dikkat edin ben hala pişman değilim sonuçta işyerinde çalıştırıyorum silenden alsam korkar kullanamazdım su kaçırır da cihaz yanar evde yokken diye bunu çalıştırmadan önce bile yerde ne var ne yok kaldırıyorum banyo halımı bile topluyorum saçağına dolanırsa zorlanır bozulur diyeAy arkadaşım tam model no verebilir misin ?bende sadece süpürge olanını almak istiyorum .silme işi benimde aklıma yatmıyor
Ay bende masa toplayanından istiyorum en çok yemekten sonra tatlı tatlı keyif yapayım o masayı kaldırıversin ama nerdeeeRobot supurge degil de soyle bildigin robot olsa insanimsi, o yapsa isleri bem kahvemi yudumlasam? Olma mi?
Yaslandim artik ev isinden yine de yapmadan duramiyorum; ne alakaysa konuyla resmen icimi doktum neyse..
Ben roidmi eve plus kullanıyorum mop özelliği de var genel olarak performansından çok memnunum. Silmesi süpürmesi gayet güzel toz haznesi geniş aralarda köşelerde kalan tozları da kaçırmıyo tavsiye ederimSelam kızlar
Aklımda ne zamandır robot süpürgelerden birini almak var. Mop özelliği olanlar tercihim olacak sanırım. Sizlerin kullandığı ve memnun kaldığınız marka ve modeller nedir?
Cift firca olmasi bana cazip geliyor. Duvar koselerini ve kenarlarina kalan tozu alabiliyor mu?Ben roidmi eve plus kullanıyorum mop özelliği de var genel olarak performansından çok memnunum. Silmesi süpürmesi gayet güzel toz haznesi geniş aralarda köşelerde kalan tozları da kaçırmıyo tavsiye ederim
Aynisini kullaniyorum cok memnunum. Silme ozelliginden cok bisey beklemeyin, gunluk icin ideal. Haftada 1 yine kendiniz viledayla silersiniz. Ama supurmesi cok cok iyi dip koseleri guze aliyor.Xiaomi Vacuum Mop Pro aldım yolda daha gelmedi. Benimkinde silme de var. Baya iyi yorumlar falan çok araştırdım. İnşallah memnun kalırım
Ben yeni aldım, xiaomi vacuum mop pro 2 modelini aldım ve çok memnunumSelam kızlar
Aklımda ne zamandır robot süpürgelerden birini almak var. Mop özelliği olanlar tercihim olacak sanırım. Sizlerin kullandığı ve memnun kaldığınız marka ve modeller nedir?
1 senedir kullanıyorum bende memnunum. Silme kullanmıyorum başarılı değil evet. Benim ki garantiye gidecek kendi kendine kapanıyor çalışırken bir andaAynisini kullaniyorum cok memnunum. Silme ozelliginden cok bisey beklemeyin, gunluk icin ideal. Haftada 1 yine kendiniz viledayla silersiniz. Ama supurmesi cok cok iyi dip koseleri guze aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?