Bütçem 50bine kadar varGünaydın. Ben mi vacuum mop 2 kullanıyorum. Özellikleri benim için yeterli. Tavsiye ederim. Daha üst modeller var ama bütçeniz ne kadardır bilemiyorum. Fiyat anlamında benimki biraz daha uygun kalıyor
Roborock s7 memmunum ama ben alalı 3 sene oldu.
Şimdi baktım da s7nin pek çok varyasyonu var. Sonic mopping, maxv Ultra, max Ultra, pro, pro plus vs vs. Sizlerin kullandığı hangisi acaba? Fotoğraflarını ekliyorum.Bende de roboeock s7 var. Annem kendine almıştı kullanmayınca bana verdi. Ben memnunum. Sadece boşaltma işlemini düzgün yapmıyor. Bir kere tamire gitti, düzeldi. Sonra gene bozuldu. Ben kalanı kendim boşalıyorum.
en baştaki haznesiz olanŞimdi baktım da s7nin pek çok varyasyonu var. Sonic mopping, maxv Ultra, max Ultra, pro, pro plus vs vs. Sizlerin kullandığı hangisi acaba? Fotoğraflarını ekliyorum.
Açık konuşmak gerekirse ben robotun silme işlemini başarılı bulmadıgım için süpürme odaklıyım.Bütçem 50bine kadar var
Roborock s7 var harika bir şey yerde zerre toz bırakmıyor. Silmesi de çok iyi. Xiaomi alan tanıdıklar var çok memnun değiller.Merhaba hanımlar,
Daha önce robot süpürge önerisi başlıklı bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için aktif olan bdv'ye açmak istedim. (modaratörlerden isteğim bir süre konu burda kalsın en azından aktif olsun)
Bu aralar robot süpürge almak istiyorum ama o kadar fazla model var ki işin içinden çıkamadım. Memnun kaldığınız marka/model bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
Haznesiz mi hazneli miRoborock s8 kullanıyorum. Çok açamıyorum bebeğim üstüne çıkıyor ama kullandığımda çok güzel süpürüyor.
Roborock q7 Max plus beyaz. İki sene önce aldım.MemnunumMerhaba hanımlar,
Daha önce robot süpürge önerisi başlıklı bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için aktif olan bdv'ye açmak istedim. (modaratörlerden isteğim bir süre konu burda kalsın en azından aktif olsun)
Bu aralar robot süpürge almak istiyorum ama o kadar fazla model var ki işin içinden çıkamadım. Memnun kaldığınız marka/model bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
Büyük istasyonu olanlardan değil. Kendim boşaltıyorum çöpünü.Haznesiz mi hazneli mi
Sakın su haznesine sudan başka bir şey koymayın arkadaşınki bozuldu sirke mi ne koymuş yapma dediğim halde. Bezi deterjanlayip takmanız daha iyi olurBüyük istasyonu olanlardan değil. Kendim boşaltıyorum çöpünü.
Su hazinesinin içine de çok az köpürmeyen deterjan koyuyorum silerken tertemiz yapıyor.
YaaaSakın su haznesine sudan başka bir şey koymayın arkadaşınki bozuldu sirke mi ne koymuş yapma dediğim halde. Bezi deterjanlayip takmanız daha iyi olur
Ben çok az bulaşık deterjanı + sirkeli suya batırıp çok sıkmadan takıyorum pırıl pırıl yapıyorYaaa
Aslında biliyorum ama sırf suyla silmesi hoşuma gitmiyor.
Ama dediğiniz gibi bezi o şekilde takabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?