Ben de s8 düşünüyorum ama öyle battım ki s8 pro, s8 pro Ultra, s8, s8 maxv ne farkı var hepsi aynı gibiBende almayı düşünüyorum bu ara konu takibimde kalsın
Genel araştırma sonucu roborock s8 memnuniyeti yüksek olandı
silme de yapıyo mu?Roborock markasini ben de tavsiye ederim, bende S6 var ultra memnunum.
çok büyük bir şey istemiyorum ben muhtemelen en aparatsız olanı alırım. Ama gerekli bir şey mi hala bilmiyorum. Görümcemde var hiç kullanmıyor bile kaldırmış. Ama o evde tüm gün çalışmıyor ben çalışıyorum işime yarar diye düşünüyorum. Onun haricinde 2 arkadaşımda var onlarda çalışmıyor ama baya kullanıyorlar.Ben de s8 düşünüyorum ama öyle battım ki s8 pro, s8 pro Ultra, s8, s8 maxv ne farkı var hepsi aynı gibi
Ben de çalışıyorum evi haftasonu temizleyebiliyorum. Bazen biri arıyor akşam geleceğiz diye benim ev süpürüp ikramlık hazırlamam gerekiyor. Sağ olsun eşim yardım ediyor ama erkek iş yapmasından ne hayır göreceksin. O yüzden diyorum en azından ben toz falan alırken o da süpürür, her gün süpürge evde kıl tüy olmaz. Bir de aşırı saç döken biriyim lazım bence yaçok büyük bir şey istemiyorum ben muhtemelen en aparatsız olanı alırım. Ama gerekli bir şey mi hala bilmiyorum. Görümcemde var hiç kullanmıyor bile kaldırmış. Ama o evde tüm gün çalışmıyor ben çalışıyorum işime yarar diye düşünüyorum. Onun haricinde 2 arkadaşımda var onlarda çalışmıyor ama baya kullanıyorlar.
İki hazneli gibi olan.Şimdi baktım da s7nin pek çok varyasyonu var. Sonic mopping, maxv Ultra, max Ultra, pro, pro plus vs vs. Sizlerin kullandığı hangisi acaba? Fotoğraflarını ekliyorum.
Bu, değil miİki hazneli gibi olan.
Aynı ben :/ sırf saçlarım için istiyorum şöyle hafta içi 2 günü falan ben işteyken temizlese ne hoş olurrrrBen de çalışıyorum evi haftasonu temizleyebiliyorum. Bazen biri arıyor akşam geleceğiz diye benim ev süpürüp ikramlık hazırlamam gerekiyor. Sağ olsun eşim yardım ediyor ama erkek iş yapmasından ne hayır göreceksin. O yüzden diyorum en azından ben toz falan alırken o da süpürür, her gün süpürge evde kıl tüy olmaz. Bir de aşırı saç döken biriyim lazım bence ya
Ben de bundan aldım 2 sene oldu. Evde köpeğim var ve memnunum.Roborock s7 memmunum ama ben alalı 3 sene oldu.
Hazneli mi Haznesiz miBen de bundan aldım 2 sene oldu. Evde köpeğim var ve memnunum.
Değil aslında. Roborock u Xiaomi sonradan satın aldı. Sanırım teknolojilerini kullanmak için çünkü en iyi robotu onlar yapıyordu. Xiaominin kafası karışıyor roboda 1-2 kez hariç yaşamadım 3 sene oldu.Roborock, Xiaomi, DreaMe hepsi Mijia markasinin urunleri, yani aslinda hepsi ayni urun.
O yuzden cekis gucu yuksek, supurmesi iyi birsey istiyorsaniz, butcemide sarsmasin diyorsaniz DreaMe veya Xiaomi tercih etmelisiniz.
Herseyi cok iyi olsun, ayni ozelliklere 2 kat para odeyim diyorsaniz roborock alin
6 sene önce xiomi aldım, çok memnun kalarakta kullandım ancak 3 ay önce bozuldu, yetkili servise yaptırayım dedim servisi yok, genel merkezi ile günlerce görüştüm parçası da yok, öyle kaldı elimde, aslında kanuna göre 10 yıl parça bulundurmak zorundalar ama kim takar, ürününe sahip çıkmayan bir marka alacaksanız bu markayı seçmeyin bozulursa tamir olanağı yok hatta ciddi bir muhatap bile yokMerhaba hanımlar,
Daha önce robot süpürge önerisi başlıklı bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için aktif olan bdv'ye açmak istedim. (modaratörlerden isteğim bir süre konu burda kalsın en azından aktif olsun)
Bu aralar robot süpürge almak istiyorum ama o kadar fazla model var ki işin içinden çıkamadım. Memnun kaldığınız marka/model bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
Benimkinin kafası bir kere karıştı. Meğer oğlum odaya hapsetmiş o zaman sapıtmıştı. Resetledim düzeldi. Şuan sorun olmuyor çok şükür. Tozları güzel alıyor. Peçete çektiği hile oluyorDeğil aslında. Roborock u Xiaomi sonradan satın aldı. Sanırım teknolojilerini kullanmak için çünkü en iyi robotu onlar yapıyordu. Xiaominin kafası karışıyor roboda 1-2 kez hariç yaşamadım 3 sene oldu.
Çekiş gücü her zaman iyi temizlik demek değil maalesef, aletin çekişten nasıl yararlandigi kanallarin şekli vs fark ediyor. En iyisi yabancıların çekiş karşılaştırma videolarını izlemek. Pirinç kahve vs döküp deniyorlar kaç gram toplamis yerden diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?