- 4 Şubat 2015
- 6.187
- 12.502
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kızlar robot süpürge görüntü kaydı alıyormu. Bir kez böyle bişey gerçekleşmiş ama farklı bir marka. Dalgınım bu aralar. Duştan çıktım giyinirken odayı temizliyordu. Şuan çok huzırsuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar saçma sapan gereksiz bir yorum. Sende böyle bir yorum yaparak entel mi oldun. Yada bilim uzmanımı. Mahreme dikkat etmek nimetten mi saymak oluyor.merak etmeyin kimse sizin duştan çıkmış halinizi merak etmiyor
robot süpürge dünyadaki gelişmiş ülkelerde çoğu evde var , sizce böyle bir sorun olsa çoktan olanlar olmaz mıydı
bu ülke insanının kendini böyle nimetten sayması beni bitiriyor ya![]()
Kızlar robot süpürge görüntü kaydı alıyormu. Bir kez böyle bişey gerçekleşmiş ama farklı bir marka. Dalgınım bu aralar. Duştan çıktım giyinirken odayı temizliyordu. Şuan çok huzırsuzum![]()
Kamerası var. Ev içi görüntü alıyor. Ayrıca yabancı bir ülkede kadının tuvaletteki halini sızdırmış İnternete. Bu haberi okuduğum için huzursuz oldum.emin olmadığınız konularda ahkam kesmeyinyahu böyle bir sey mümkün olabilir mi? Araştırmadan mı alıyorsunuz? Kamerası var mı diye soramadınız mı?
Kamerası var malesefEğer kamera sistemli değilse almaz
İşinize gelmeyen cevaplar geldiğinde siz de karşıdakine yorum yazarken lütfen dikkat edin. Buraya konu açıyorsanız ona göre düşüneceksiniz. Ah bu arada bilgim olmayan konuya da asla atlamam merak etmeyin.Kamerası var. Ev içi görüntü alıyor. Ayrıca yabancı bir ülkede kadının tuvaletteki halini sızdırmış İnternete. Bu haberi okuduğum için huzursuz oldum.emin olmadığınız konularda ahkam kesmeyin
Sıfırlamayı deneyin robot süpürgeyi. Telefona kayıtlı ise telefona kaydedecektir. Tamamen resetleyinKamerası var malesef
Yorumlar ozaman usluplu olmalı. Gardınızı alıp bekliyorsunuz biri konu açsamda saldırsam diye. Fikriniz yoksa daha naif cvb verebilirsinizİşinize gelmeyen cevaplar geldiğinde siz de karşıdakine yorum yazarken lütfen dikkat edin. Buraya konu açıyorsanız ona göre düşüneceksiniz. Ah bu arada bilgim olmayan konuya da asla atlamam merak etmeyin.
Hacklenirse mümkün bence ama çok fazla kişide var artık hangi birinin görüntüsünü kaydedip de izleyip sızdıracaklar. Rahatsız oluyorsanız dikkat edersiniz ilerleyen zamanlarda.Kamerası var. Ev içi görüntü alıyor. Ayrıca yabancı bir ülkede kadının tuvaletteki halini sızdırmış İnternete. Bu haberi okuduğum için huzursuz oldum.emin olmadığınız konularda ahkam kesmeyin
Teşekkür ederimSıfırlamayı deneyin robot süpürgeyi. Telefona kayıtlı ise telefona kaydedecektir. Tamamen resetleyin
Aylardır dikkat ediyordum bu aralar çok dalgınım. Sağlık sorunları sebebi ile.Hacklenirse mümkün bence ama çok fazla kişide var artık hangi birinin görüntüsünü kaydedip de izleyip sızdıracaklar. Rahatsız oluyorsanız dikkat edersiniz ilerleyen zamanlarda.
Hangi model kullaniyorsunuz?Kamerası var malesef
aşırı katılıyorum size :)merak etmeyin kimse sizin duştan çıkmış halinizi merak etmiyor
robot süpürge dünyadaki gelişmiş ülkelerde çoğu evde var , sizce böyle bir sorun olsa çoktan olanlar olmaz mıydı
bu ülke insanının kendini böyle nimetten sayması beni bitiriyor ya![]()