Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Röfle Sonrası Mahvettiğim Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
Çok sağlıklı gür ve kalın tellerim saçlarım vardı önce evde kendim boyadım saçlarımı turuncu oldu diye, 1 ay sonra kuaföre gidip açtırıp açık küllü kumrala boyattım oda aktı gene turuncu oldu diye bu sefer de kuaföründe iknasıyla hemde istediğim renk diye platin röfle attırdım hem çiğ duruyor hemde saçlarım çok kötü oldu uçlarım çatallaştı tararken keçe gibi dökülüyor ve lastik gibi uzuyor ne düzleştirebiliyorum ne salabiliyorum çalıştığım içinde çok rahatsızım nasıl bakım yapabilirim kızlar çok aklıma takılıyor ve resmen artık sinirleirim bozuldu gözüm hep saçlarımda hint yağı,menekşe yağı ve jajoba yağı aldım zeytinyağıyla karıştırp sürsem düzelir mi acaba?Ama ben hemen sonuç verecek şeyler istiyorum saçlarımı düzleştireyim eskisi gibi parlak ve canlı olsun istiyorum 1-2 ay düzelmesini beklemek çok zor geliyor.Çabuk sonuç verecek neler yapabilrim?

Canım geçmiş olsun benim de röfleli saçlarım. 10 günde bir yumurta ile bakım yapıyorum saçlarımın canlanması için. Alerjin yoksa denemeni tavsiye ederim.
Herkes link verdiğine göre sorun olmaz herhalde. Yumurta İle Saç Bakımı sitesinden okuyabilirsin. Bir de uçları kestirmekte yarar var. Ayda bir birer cm yavaş yavaş gidecek yıpranan uçlar.

Canım badem yağını uzun yıllardır kullanıyorum nemli saçlarının uçların aüsr bi kaç saat beklet (geceden sürüp sabah bile yıkıyorum) hiç bir zararı yok onarıyor besliyor..şampuanına da katabilirsin..

Canm benm profilime girip açtıgım konulara bak Kreatin öncem/sonram konusunu oku.
Benmde saçlarım açıcıdan dolayı yıpranmıstı cok uçları sünüyordu brezilya keratin uygulamıstım kendim
ve ondan sonra saçlarım düzene girdi kopmalar iyileşti yıpranmısık gitti ve en önemlisi saçlarım dümdüz olmustu
konuya bakmanı tavsiye ederim kendinde uygulayabilirsn hem evde kuaförlerde 200-300 arası ben kendm 45tlye alıp uyguladım :1:

benimsaçlarımda röfleden yıpranıyor ama yinede vazgemiyorum:ssz:
o yüzden birkaç yıldır şampuanıma bepanthen ve evigen kırıyorum,saçlarımı öylyle yıkıyorum
ayrıca hint yağı sürüyorum hiçbir zararı yok hemde çabuk uzatıyor.ayrıca kkdaki sinamekili kürüde yapıyorum arada

benimsaçlarımda röfleden yıpranıyor ama yinede vazgemiyorum:ssz:
o yüzden birkaç yıldır şampuanıma bepanthen ve evigen kırıyorum,saçlarımı öylyle yıkıyorum
ayrıca hint yağı sürüyorum hiçbir zararı yok hemde çabuk uzatıyor.ayrıca kkdaki sinamekili kürüde yapıyorum arada

Benim saçlarımın da acil uzaması gerekiyor şuan :) Hint yağı bir ayda ne kadar uzatıyor saçı?

Bu
Çok sağlıklı gür ve kalın tellerim saçlarım vardı önce evde kendim boyadım saçlarımı turuncu oldu diye, 1 ay sonra kuaföre gidip açtırıp açık küllü kumrala boyattım oda aktı gene turuncu oldu diye bu sefer de kuaföründe iknasıyla hemde istediğim renk diye platin röfle attırdım hem çiğ duruyor hemde saçlarım çok kötü oldu uçlarım çatallaştı tararken keçe gibi dökülüyor ve lastik gibi uzuyor ne düzleştirebiliyorum ne salabiliyorum çalıştığım içinde çok rahatsızım nasıl bakım yapabilirim kızlar çok aklıma takılıyor ve resmen artık sinirleirim bozuldu gözüm hep saçlarımda hint yağı,menekşe yağı ve jajoba yağı aldım zeytinyağıyla karıştırp sürsem düzelir mi acaba?Ama ben hemen sonuç verecek şeyler istiyorum saçlarımı düzleştireyim eskisi gibi parlak ve canlı olsun istiyorum 1-2 ay düzelmesini beklemek çok zor geliyor.Çabuk sonuç verecek neler yapabilrim?
alanda en meşhur Hindistan cevizi ve doğal keratin yüklemesi, çok çok süper.

Back
X