selam…saçlarımdan nefret eder hale geldim.ne olur yardım edin…ben 4 gün önce kuaföre gidip saçlarımı bal köpüğüne boyattım.ama diplerdeki kendi saçıma renk resmen turuncu girdi.ben de gidip daha önce kullandığım gibi röfle yaptırayım dedim.bu sefer de sapsarı platin sarısı yaptı.civciv gibi oldum.dün yapıldı röfleler.kuaförüm rezil etti beni.şimdi kendim boyamak istiyorum saçımı.bu röflenin sapsarı rengi biraz koyulaşsın ama tam da kapanmasın istiyorum bir yandan da korkuyorum.bir hafta içinde bu üçüncü boya olacak.sizce saçım yanar mı ve hangi renge boyamalıyım??röflenin altındaki turunculuklar da ayrı bir sinir konusu...simdiden teşekkürler
cnm çok geçmiş olsun

bunun benzerini yeni yaşadım.canım kendi tecrübeme dayanarak koyu bir renkle tamamen kapatmanı öneririm balyajı.turunculuk çoksa küllü bir renk seç.5.1,6.1 gibi. zaten akıcak hemen o renk, 1 hafta sonra falan da 5.0,6.0 gibi bi renge boyarsın, renk oturur.
duymak istediğin bu değildi biliyorum.sana başıma geleni anlatayım beni daha iyi anlayacaksın.dip röflemi beceremedi kuaför, turuncu oldu dipteki röfleler.uçları platin röflelerin, saçın kendi kumral (doğal rengim). ben de dedim küllü açık bi kumrala boyayayım, turunculuk gitsin, alttan balyajlar ışıldasın yine.pek öyle olmadı ama sonuç.hele azıcık da akınca eski turuncular iyice ortaya çıktığı gibi, eski platinler de yeşile döndü.bu sefer naptım ben diyip başka kuaförde aldım soluğu.boyayı saçtan akıttı, açtı yeniden.sonuç: turuncu balyajlar beyaza yakın platin, ana rengim olan kumral ise turuncu! cila mila biraz aldı turunculuğu, yolladı beni.yıkadıkça gidecekti güya turunculuk.hiçbiryere gitmediği gibi, bi de diplerim çıkmaya başlayınca hepten iğrenç oldu, ben de kuaförlere güvenim iyice kaybolduğundan tuttum 8.1e kendim boyadım.hafifçe koyulaşacaktı saçım fikrime göre, diplerle kaynaşacaktı ana renk, turunculuğu da gidecekti.tabi yine evdeki hesap çarşıya uymadı, platinlerim gri oldu bu sefer, turuncular da bi acayip boz bi renk oldu ki, o rengin bi adı-tanımı yok,olamaz.o rengi kapatmak için aynı gün 6 ile boyadım saçımı, normal bi insan rengine benzedi bu kez saçlarım, 3 yıkamada hafifçe balyajlarımı seçebilmeye başladım, yoğun ışık altında koyu kumral saçların bi kısmı yeşile çalan bi yansımaya sahipti, bi kısmı turuncuya çalan...bugün 5le boyadım (aslında 60 köpük boya loreal boyadım,koyu çıkıyor,saçım 5 oldu, zaten öyle planlamıştım), nihayet tamamen kapandı ve düz renk oldu.umarım artık akmaz ya da 1 ayda falan aksın bari, 2 haftada kaç boya,kaç cila,kaç açma oldu ben sayamadım...1 ay bari bişey yapmiim artık şu saça, elimde kalacaklar diye korkuyorum.
işte tatlım, aynı yoldan sen de geçme diye yazdım uzun uzun...şimdiki aklım olsa röfleyi beğenmeyince direk 5e boyardım, ilkinde tutmasa 2.de tutardı, çok daha az işlem,az hasar ve az masrafla çıkardım işin içinden.umarım faydalı olmuştur.