• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle üzerine boya

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
kızlar ben 20 gün önce saçlarıma platin röfle yaptırmıştım. şimdi tekrar boyatmak istiyorum. ama tek renk ve sarı istiyorum. saçlarımın dogal rengi koyu kumral. rofleden sonra yıprandı saçlarım. uçlarından kestirmek zorunda kaldım..saçlarımı açma boya kullanmadan sarı yaptırmak istiyorum. normal boya ile bikaç ay üstüste boyasam istedigim rengi elde edebilirmiyim? önerilerinizi bekliyorum. sizin fikirleriniz çok önemli benim için tabiki tecrübelerinizde bana yardımcı olursa sevinirim :utangac: şuan ki saçımın hali acayip sarısı çok açıldı paket kaymalarından dolayı kızıllık var bazı yerlerde...şaştım kaldım zaten tüm sarı istiyorum saçımı ::utangac:saçımın kopmasından ve yanmasından korkuyorum tecrübelerinize ihtiyacım var
istediğim bu renk

olsenmarykateveolsenashcf6.jpg

canım aynı tecrübeyi ben bundan 1 buçuk ay önce yaşadım.saçlarımı önce sarı yaptırmak istedim kuaför rengini açtı boya atmadı 15 gün sonra gel dedi şimdi yanar dedi.beni turuncu bi kafa ile gönderdi aynı akşam kuaför olan dayıma gidip saçımı gösterdiğimde çok kızdı o haline nesse uzatmayım saçıma röfle yaptı aynı gün ve 1 hafta sonra tekrar yaptı saçım istediğim renge dönmye başladı daha sonra tekrar karar değiştirip saçımı sarı boya yağmaya karar verdim ve gidip sarı saç boyası aldım ilk seferde süper tuttu saçlarım zaten zeminde açılmıştı yeterince.o günden beri 15 günde bir saçımı boyuorum saçım senin resimde gösterdiğn sarı renkte ve kırılmadan yanmadan istediğim renge kavuştum.
röfle üzerine çekinmeden sarı boya yapabilrsin ama biraz dinlendir saçını yinede.benim ki baya dayanıklı çıktı okadar üstüste işleme rağmen gayet sağlıklı.

off yaa benim kuaför maf etti saçımı resmen uçları cayır cayır yandı ..uçlarından kesitrdim şimdi röfleli kısım çok inceldi ve hala yıpranmış görünüyor. çok korkuyorum koparsa diye biraz beklemeye karar verdim bende aslında benims açımda dayanıklıdır ama nasıl bu hale getirdi ben anlamdım...çok canım sıkılıyor saçıma baktıkça sarı desen sarı değil acayip bir şey oldu napacağım bilmiyorum emcbur bekleyeceğm ama çok fenaa saçım senağlamasenağlamaacaba 2 ay sonra evde kendim boyasam yada kuaförde üzerine düz boya yaptırsam kopar mı saçım

biliyorum bunu röfle olduğunu uçlardaki sarı rengi göstermek için bu resmi ekledim

bende saçlarıma platin röfle yaptırdım benim saçım kumral olduğu için röfle öncesi açma işlemi yaptırmadım. 1 ay sonra tamamını sarı yapmak istedim.ama yanar diye farklı bir işlem uyguladık.
1. röflede kuaför saçlarınızı bir şiş yardımıyla ayırıyor ve ayırdığı kısmı boyayıp paket yapıyor. yani saçın bir tutamı boyanıyor bir tutamı boyanmıyor. 2. röflede ise saçımı tekrar şiş yardımıyla ayırdı ama bu defa boyalı kısımları bırakıp boyanmamış kısımları paket yaptı. zor bir iş ama illa sarı yapıcam deyince kuaförüm böyle yaptı saçlarım resimdeki gibi

off off bilmiyorum ki napacağımı daah fazla yıpransın istemiyorum bu halde de gezemem :(

oooff ya bende daha yeni föfle yaptırdım ama hiç istediğim gibi olmadııı,saçım koyu kahve.üzerine saçımın rengine yakın bi boya yapsam tutar mı arkadaşlar ??

ya arkadaşlar ben 1 senedir yaptırıyorum .. normalde kendi saç rengim olan kumralın üstüne yaptırıodum baktım ki dipler koyu kalıyor diye hayatımda ilk defa dip boya yaptırdım .. bide benim saçlarım belime kadar röfle çok yakışıyor Allahıma şükürde öyle kopma yanma falanda yok ..
ama gelin görünki dip boyayı altın sarısı yaptı .. bilmiyorum 4 gün oldu 1 kere yıkadım saçımı ben hala alışabilmiş değilim .. daha az bekletip onun sütlü kahve gibi bişiy olması gerekiyordu galiba .. çok asabım bozuk ..röflelerde sanki kayboldu gibi ben beyaza dönük sık sık istiyordum .. acaba napsam dipler için boya mı alsam şaştım kaldım .. pff bi bi dahakine resim götürücem .. bi saçı şu hale sokmak bu kadar zor mu yaaa!:oklava:

amanda_bynes_l_11445.jpg

bende yarın kuaföre gidicem platin röfle yaptırmayı düşünüyorum gidiceğim kuaför çok çok iyi aslında ama yorumları okuyunca korktum vallaaa uuffff.... buarada en üstte olan resimde ki renk çok hoşmuş benimde ten rengim ve göz rengim aynı öyle banada gider herhaldee saç boyatmak ne dert yaaaa

ben de bu haftasonu bakır kızıl olan saçlarımı platin röfleye çevirdim..hem de hiç açmadan yaptı bu işlemi kuaförüm..ben çok memnun kaldım..:teytey:

bnde röfle yaptırdım ama hiç memnun diilm beyaz tenli olduquma rağmen büyk gösterdi beni.@ diplerim kumral şimdi 7-0bal rengi istiyorum tekrardan yaptırsam tutar mı bi ilgilenin benmle:(

arkadaşlar benimde bu röfleylee ilgili bir sorunum var 1 hafta önce saclarıma röfle yaptırdım fakat hiçç hoşumaa gitmediii banada yakışmadııı benn şimdii sacımı kahverengiyee boyatmak istiyorum ama saçlarım belimde çok uzunn onlarıı kaybetmeyide göze alamıyorumm saçlarımm yanarrmııı sizcee lütfenn yorumlarınızaa ihtiyacımm varrrrrrrr başından böylee bir olay gecenn varmıı ???????????? teşekkürlerrrrrr:37:

soruyu soralı çok olmuş ama aynı dertten muzdarip birileri sayfayı okur diye cevaplayacağım.ben beğenmediğim turunculu röfle saçımı küllü kumrala boyadım, gayet güzel tuttu, röfleler arada ışıltı gibi kaldı.turunculuk varsa küllü renge boyayın mutlaka.bu arada röfleyi kendi saçınızın üzerine yaptırmanızı, boya+röfle yaptırmamanızı öneririm.yoksa her ay dip boya, 3-4 ayda bir de röfle yaptırmanız lazım.keni saçınıza röfle daha güzel tutuyor, boyayı boyayla açmak pek güzel sonuç vermiyor.ayrıca dipler çıktığında rengarenk bir kafa oluyor.röfleli saça sarı boya nasıl olur bilmiyorum, turunculukları kapatmaz diye cesaret edemedim ben.yapan varsa paylaşımlarını bekliyoruz.

selam…saçlarımdan nefret eder hale geldim.ne olur yardım edin…ben 4 gün önce kuaföre gidip saçlarımı bal köpüğüne boyattım.ama diplerdeki kendi saçıma renk resmen turuncu girdi.ben de gidip daha önce kullandığım gibi röfle yaptırayım dedim.bu sefer de sapsarı platin sarısı yaptı.civciv gibi oldum.dün yapıldı röfleler.kuaförüm rezil etti beni.şimdi kendim boyamak istiyorum saçımı.bu röflenin sapsarı rengi biraz koyulaşsın ama tam da kapanmasın istiyorum bir yandan da korkuyorum.bir hafta içinde bu üçüncü boya olacak.sizce saçım yanar mı ve hangi renge boyamalıyım??röflenin altındaki turunculuklar da ayrı bir sinir konusu...simdiden teşekkürler

selam…saçlarımdan nefret eder hale geldim.ne olur yardım edin…ben 4 gün önce kuaföre gidip saçlarımı bal köpüğüne boyattım.ama diplerdeki kendi saçıma renk resmen turuncu girdi.ben de gidip daha önce kullandığım gibi röfle yaptırayım dedim.bu sefer de sapsarı platin sarısı yaptı.civciv gibi oldum.dün yapıldı röfleler.kuaförüm rezil etti beni.şimdi kendim boyamak istiyorum saçımı.bu röflenin sapsarı rengi biraz koyulaşsın ama tam da kapanmasın istiyorum bir yandan da korkuyorum.bir hafta içinde bu üçüncü boya olacak.sizce saçım yanar mı ve hangi renge boyamalıyım??röflenin altındaki turunculuklar da ayrı bir sinir konusu...simdiden teşekkürler

cnm çok geçmiş olsun :( bunun benzerini yeni yaşadım.canım kendi tecrübeme dayanarak koyu bir renkle tamamen kapatmanı öneririm balyajı.turunculuk çoksa küllü bir renk seç.5.1,6.1 gibi. zaten akıcak hemen o renk, 1 hafta sonra falan da 5.0,6.0 gibi bi renge boyarsın, renk oturur.

duymak istediğin bu değildi biliyorum.sana başıma geleni anlatayım beni daha iyi anlayacaksın.dip röflemi beceremedi kuaför, turuncu oldu dipteki röfleler.uçları platin röflelerin, saçın kendi kumral (doğal rengim). ben de dedim küllü açık bi kumrala boyayayım, turunculuk gitsin, alttan balyajlar ışıldasın yine.pek öyle olmadı ama sonuç.hele azıcık da akınca eski turuncular iyice ortaya çıktığı gibi, eski platinler de yeşile döndü.bu sefer naptım ben diyip başka kuaförde aldım soluğu.boyayı saçtan akıttı, açtı yeniden.sonuç: turuncu balyajlar beyaza yakın platin, ana rengim olan kumral ise turuncu! cila mila biraz aldı turunculuğu, yolladı beni.yıkadıkça gidecekti güya turunculuk.hiçbiryere gitmediği gibi, bi de diplerim çıkmaya başlayınca hepten iğrenç oldu, ben de kuaförlere güvenim iyice kaybolduğundan tuttum 8.1e kendim boyadım.hafifçe koyulaşacaktı saçım fikrime göre, diplerle kaynaşacaktı ana renk, turunculuğu da gidecekti.tabi yine evdeki hesap çarşıya uymadı, platinlerim gri oldu bu sefer, turuncular da bi acayip boz bi renk oldu ki, o rengin bi adı-tanımı yok,olamaz.o rengi kapatmak için aynı gün 6 ile boyadım saçımı, normal bi insan rengine benzedi bu kez saçlarım, 3 yıkamada hafifçe balyajlarımı seçebilmeye başladım, yoğun ışık altında koyu kumral saçların bi kısmı yeşile çalan bi yansımaya sahipti, bi kısmı turuncuya çalan...bugün 5le boyadım (aslında 60 köpük boya loreal boyadım,koyu çıkıyor,saçım 5 oldu, zaten öyle planlamıştım), nihayet tamamen kapandı ve düz renk oldu.umarım artık akmaz ya da 1 ayda falan aksın bari, 2 haftada kaç boya,kaç cila,kaç açma oldu ben sayamadım...1 ay bari bişey yapmiim artık şu saça, elimde kalacaklar diye korkuyorum.

işte tatlım, aynı yoldan sen de geçme diye yazdım uzun uzun...şimdiki aklım olsa röfleyi beğenmeyince direk 5e boyardım, ilkinde tutmasa 2.de tutardı, çok daha az işlem,az hasar ve az masrafla çıkardım işin içinden.umarım faydalı olmuştur.

Kızlar bana yardım edin ya çok kötü durumdayım ben bir hafta önce kendi saçıma röfle yaptim ama benim saçlarım siyah tipleri kötü duruyor saçlarım sarı oldu dipleri siyah sevemedim bilmiyorum bunu nasıl düzelte bilirim acaba yardım edin bna saçlarımda birbirine giriyor çok mahf oldu sanki nasıl bir krem kullanmam lazım saçlarımın kolayca inmesi için lütfen yardım edin ??

Back
X