- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
ah canım seni okadar iyi anlıyorum ki gene şanslısın saçların azalmış benim saçlarımın yarısı lavaboda kaldı kuaför yaktı saçlarımı o kadar çok ağladım ki ama yapılacak bişey olmayınca bende sinirimden kısacık kestirdim ve koyu renge boyattım uzadıkçada kestirdim çok şükür şimdi baya bi topladı kendine geldi saçlarım artık uzatmaya başlıcam önceden ne güzel upuzundu ben kendi adıma sarı tutkumdan vazgeçtim
Aynı dertten muzdaribim üstelik ben kaç aydır ne bakımlar ne sarımsaklı şampuanlar kulalndım çokta bir ilerleme olmadı çünkü doğumdan sonra dökülmede yaşadım. 6 aydır boyamıyorum saçımı. inanılmaz hala dökülüyor. tabi çeşme suyununda payı büyük bunda... Buradaki bayanların yüzde 70 i kel denecek seviyede saçları azBen damacana suyla yıkamaya karar verdim. Birde kendi rengimde lorealin amonyaksız boyasıyla boyayacağım bakalım inşallah faydası olur. Röfle saç tellirini inceltiyor. O yüzden saçın çok olsa bile saç tellerin incecik kaldığından azmış gibi görünebilir , çam terebentin saç telleirni kalınlaştırmak için birebir
saçımı toplayamıyorum bile.toka tutmuyo azlıktan
şimdi saçlarımı koyu renge boyayamam dimi
Yeni röfle yaptırdın kullan. Bakımıda böylede yaparsın. kesinlikle şu ampulleri şampuanına kır. Şimdi ben bir kür uydurdum onu deneyceğim. Bir kavanozun içinde saç bakım yağı , 3 er ampuller ve 4-5 diş sarımsağı 6-7 ye kesip kavanozda karıştıracaım ve o kavanozda bütün karışımı 3-4 gün bekleteceğim. sonrada uygulamaya başlayacağım. Şampuanımın içindede ampuller ve 2 diş sarımsak kesip kullanacağım.
Yeni röfle yaptırdın kullan. Bakımıda böylede yaparsın. kesinlikle şu ampulleri şampuanına kır. Şimdi ben bir kür uydurdum onu deneyceğim. Bir kavanozun içinde saç bakım yağı , 3 er ampuller ve 4-5 diş sarımsağı 6-7 ye kesip kavanozda karıştıracaım ve o kavanozda bütün karışımı 3-4 gün bekleteceğim. sonrada uygulamaya başlayacağım. Şampuanımın içindede ampuller ve 2 diş sarımsak kesip kullanacağım.
Sanmıyorum hem koyulaştırsa bile senin eninde sonunda saçlaını koyultman gerekecek. Adım atmış olursun üzülme. Ben saçımı koyulaştırıp orjinal rengime döndüğümde herkes daha çok beğendş özüne dönmüşsün dedi. Beyaz ten, renkli gözlüyüm sarı bütün tüylerim ama saçlarım bir tek koyu kestane nasıl olduysaani sarı bende doğal rengimmiş gibi duruyor ama koyu renginde asaleti başka
glissin serisinide öneririm şimdilerde siyah renkli olanları çıktı ben onlardan kullanıyorum şampuanı,kremi bide durulanmayan kremi var harika tavsiye ederim saçlarım bi nebze toparlandıysa glissin payı bunda çok büyüktür bence bi dene
bi dk anlamadım siyah boya kullanırken mi o kadar yıprandı saçların??
peki bu kopma dewam edermi
bi dk anlamadım siyah boya kullanırken mi o kadar yıprandı saçların??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?