Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle ve yıpratıcı etkisi

lavoboyu göstermiyoki kuaför.yıkarken kopanları alıyo çöpe atıyo .

Aynı dertten muzdaribim üstelik ben kaç aydır ne bakımlar ne sarımsaklı şampuanlar kulalndım çokta bir ilerleme olmadı çünkü doğumdan sonra dökülmede yaşadım. 6 aydır boyamıyorum saçımı. inanılmaz hala dökülüyor. tabi çeşme suyununda payı büyük bunda... Buradaki bayanların yüzde 70 i kel denecek seviyede saçları az Ben damacana suyla yıkamaya karar verdim. Birde kendi rengimde lorealin amonyaksız boyasıyla boyayacağım bakalım inşallah faydası olur. Röfle saç tellirini inceltiyor. O yüzden saçın çok olsa bile saç tellerin incecik kaldığından azmış gibi görünebilir , çam terebentin saç telleirni kalınlaştırmak için birebir

saçımı toplayamıyorum bile.toka tutmuyo azlıktan

şimdi saçlarımı koyu renge boyayamam dimi

saçımı toplayamıyorum bile.toka tutmuyo azlıktan

şimdi saçlarımı koyu renge boyayamam dimi

Yeni röfle yaptırdın kullan. Bakımıda böylede yaparsın. kesinlikle şu ampulleri şampuanına kır. Şimdi ben bir kür uydurdum onu deneyceğim. Bir kavanozun içinde saç bakım yağı , 3 er ampuller ve 4-5 diş sarımsağı 6-7 ye kesip kavanozda karıştıracaım ve o kavanozda bütün karışımı 3-4 gün bekleteceğim. sonrada uygulamaya başlayacağım. Şampuanımın içindede ampuller ve 2 diş sarımsak kesip kullanacağım.

saç bakımyağım var zeytinyağıyla karıştırsamkullamsam

saç bakım yağım var zeytinyağı ile karıştırsam sürsem nasıl olur?saç bakım yağları saçı koyulaştırmazmı

Son düzenleme:
Sanmıyorum hem koyulaştırsa bile senin eninde sonunda saçlaını koyultman gerekecek. Adım atmış olursun üzülme. Ben saçımı koyulaştırıp orjinal rengime döndüğümde herkes daha çok beğendş özüne dönmüşsün dedi. Beyaz ten, renkli gözlüyüm sarı bütün tüylerim ama saçlarım bir tek koyu kestane nasıl olduysa ani sarı bende doğal rengimmiş gibi duruyor ama koyu renginde asaleti başka

peki sence bu saçımdaki grilik ne zaman geçer neden gri oldukı

glissin serisinide öneririm şimdilerde siyah renkli olanları çıktı ben onlardan kullanıyorum şampuanı,kremi bide durulanmayan kremi var harika tavsiye ederim saçlarım bi nebze toparlandıysa glissin payı bunda çok büyüktür bence bi dene

canım yeşillik grilik için şöyle bir şey var,alka seltzer diye aspirin gibi tablet suda eriyen tabletler var eczaneden al, normal duşunu al sonra bir bardak suya iki alka seltzer at ve çook az elma sirkesi koy suya.saçına şampuandan kremden duruladıktan sonra bu suyu saçına dök ve 5 dakika beklet sonra durula.bu yeşilliği götürüyor röfledeki.yardımcı olmuşumdur inş.

Son düzenleme:
peki bu kopma dewam edermi

ben kopmadan anca kestirerek kurtuldum sonrada toparlanması için o günden beri gliss kullanıyorum,saçlarımı kestirmemek için çok uğraştım ama o kadar kötü yanmıştıki sürekli tutamlar halinde saçlar elime gelince mecbur kestirdim ama şimdi daha sağlıklı her taradığımda elime gelmiyorlar en azından

haftada 2-3 kez ısırgan suyunu son durulama suyu olarak saçına dök zamanla daha parlak ve bakımlı saçlara kavuşursun inşallah,saç çoook hassas bi mevzuuu malumm

bende bu durumdan muzdarıbım ılk defa rofle yaptırdım 2 gun once yapgtırdım hatta roflenın saçı yıprattgını ve yakabılcegını bılmıyordum. benımde yandı sanırım sçalarım kımı teller uzuyor ve kopuyor delı gıbı pişmanımyenı saçlarım cıkana kadar hiçbir zaman boya yapmıcam. uzadıkça kestrcem saclarım beyazlasa bıle boyatmıcam artık. bu ılk dı ve son oldu. kıyamıyorum saçlarıma ( umarım bakımlarla duzelır. ustelık gurdüde saçlarım suandada gür ama zamanla yıkadıkça dokulur dıye korkuyorum

Hindistan Cevizi Yağının Faydaları
Özellikle kozmetolojik olarak çok faydalı bir yağdır. Hindistan cevizi yağı saç yağları içerisinde kuru yıpranmış, saç rengi verilmiş yani boyalı saçlara en iyi gelen yağdır, saçınız kuruyken, bu yağı uygular, bir bone ile sabaha kadar saçınızda bekleten kullanıcılar, bir çok saç problemini azalttığını bildirmektedir.
Çok hafif bir yağ olduğu için vücudunuzu yüzünüzü, dudaklarınızı nemlendirmekte kullanabilirsiniz. Yaraların daha hızlı iyileşmesine yardımcı olduğu bilinmektedir. Ayrıca tropikal ülkelerde dezenfekte amaçlı kullanılmaktadr.

Ben ayrı olarak saç uçlarına serum gibi sürdüm. Benim saçlarıma en iyi gelen hindistan cevizi yağı oldu. Sert olan saç uçlarını yumuşatıyor.

1o yıllık kuaförümü mecburiyetten (başka şehre gitme) bıraktım.10 yıl boyunca saçıma boya ve oryelle açardı zerre yıpranma olmadı ama günüm kuaförde geçerdi öle 2 saatte çık git olmazdı çünkü paketle beklerdim kontrol ederek bakardı en az 4 saat kalırdım kuaförde..Geçen ay başka bir kuaföre röfleye gittim yanımda boyalarımla adam ben bunları kullanmıyorum dedi benimki kaliteli bitkisel vs iyi tamAm dedim el mahkum yaptı saçımı hem sararttı ki ben çok sarı kullanmam ana saçım siyah çünkü hemde eve geldim Allahım saç avuç avuç dökülüyor.İlk ayılmadım mevsim değişimi falan dedim.Hemen bakım yaptım durdu dökülme ancak saçımı üçüncü yıkayışta farkettimki saçımın neredeyse 4/1 i gitmiş saçın e iyide o kadarda dökülmedi hemen bakım yaptım diyerek biraz elimde oyalanırken farkettim ki Kullandığı herneyse saç tellerimi incecik yapmış.özellikle alın kısmıma yakın bebe tüyü gibi olmuş.Şimdi forumda iliği okudum onu yapıcam yeni zamanı gelene kadar bol bakım sonra yine kendi boyamla yapacak kuaför bulucam boyadan ve açıcıdan açıcıya çok farkediyor adamın on yılda yapamadığını 2 saatte yapıp yolladı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…