- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
Bakım yağları kullanabilirsin. Forumda iyi araştır konuları vardı saçları gürleştirmek için yapılacak olan bakımların. Geçer canım, yenisi çıkar sabret. Bir ara benim avuç avuç dökülüyordu, bakımlarla toparladım. Uzun bir süre boya kullanmadım ki o zamanlar siyah boyanıyordu saçlarım. Toparlanınca sarıya döndüm. Sadece dip boyatıyorum artık.
geçmiş olsun canım yaüzüldüm gerçekten.. arkadaşların dediği gibi bir süre dinlendirmen şart.ayrıca bakım yap üzülme zamanla toparlanır.röfle çok güzel evet ama ben yaptıramıyorum malesef benim saçlarım ince telli dahada yıpranmasın diye.bir süre dinlendir ayrıca şampuanını da değiştir (marka veremiyorum ama bitkisel şampuanlarla yıka
evet hayatım ondan bahsediyorum.onun birde forte yazan koyu renkli şişede olanı var biraz daha pahalı.onu denersen daha etkili olacaktır ben içine çam terebenti de katıyorum kuaförüm söylemişti baya fayda gördüm,saçlarımı sürekli boyamama rağmen aralardan minik saçlar çıkardı! herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum ama sen saçının renginde bir boyayla röfleyi kapatıp saçı bir süre dinlendirirsen,ayrıca bakım yağlarıyla (pek bir bilgim yok ama sen araştır) bakımını düzenli yaparsan mutlaka iyi bir sonuç alacaksın.ne kadar çabuk önlem alırsan o kadar iyi.canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?