Saç Rengi ve Saç Boyama röfle

criisstall

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
34
1
16
Karabük
kızlar 4 gün önce saçlarımı röfle yaptırdım karamel üstüne yapıldı ama istediğim renk olmadı benmi anlatamadım kuaförlermi anlamıyor anlamadım.. benim istediğim platine geçmekti ama kuaför röfle yapalım zamanla geçeriz dedi milletdüz boyayla platine geçer biz neden geçemiyoruz. kaç aşamada geçilir bilen varmı bu renklerden birini istiyorum 2016-01-25 19.55.28.webp 2016-01-25 15.52.15.webp

kızlar 4 gün önce saçlarımı röfle yaptırdım karamel üstüne yapıldı ama istediğim renk olmadı benmi anlatamadım kuaförlermi anlamıyor anlamadım.. benim istediğim platine geçmekti ama kuaför röfle yapalım zamanla geçeriz dedi milletdüz boyayla platine geçer biz neden geçemiyoruz. kaç aşamada geçilir bilen varmı bu renklerden birini istiyorumEki Görüntüle 1755210 Eki Görüntüle 1755211
Sakın acele etmeyin, saçınızı yakarsınız, sabırlı ve bilinçli olun. İşlem öncesi bir gün önce saçınıza söyleyeceğim bakımı yapmak zorundasınız yoksa yazık olur.

Düz platin renktense platin röfle daha mantıklı inan.komple platin saçta ilk haftadan dipler belli olmaya başlıyor, açık kumral bile olsan platinin yanında siyah gibi duruyor.En geç 3 haftada 1 dip boya yapmak gerekir, saçının anası ağlar, eninde sonunda elinde kalır saçın.oysa röflede dipler en az 3-4 ay idare eder.Bir dahaki röfleni daha sık yaptırırsın daha platin istiyorsan.Tabii bunlar öneri.
Bir kerede hepsi platin olamaz mıydı, elbette olabilirdi.Hatta sürekli dip boya, fön, bakım isteyeceği için, muhtemelen kuaförün de işine gelirdi.
Kuaförün mantıklı ve tecrübeli bence, o yüzden röfleye yönlendirmiş seni.
Yok ben hala tek renk platin istiyorum dersen, artık işin biraz daha zor.Komple açmaya kalkamaz kuaför saçını, röfleli kısımların kopar maazallah.röfleli kısımları paketleyip, dışarıda kalan kısımları açıp boyayabilir -ki bu da biraz postaki saymaya benzer.
Komple platin sanıp beğendiğin saçlar da muhtemelen sık platin röfledir zaten.Düz platin gerçekten sıkıntılı birşey, habire dibi çıkar ve saçın uzayacağına giderek kısalır yıpranmaktan.Ancak devamlı kısa veya küt saç kullanan, çok beyazı olanlara uygun olabilir sadece.

Back
X