Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden 6 ay gecti sariya boyasam ?

mehtapmhtp88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
5.166
3.307
248
kizlar merhaba. bundan 6 ay önce rofle yaptirmiatim. ben cok acik istiyordum koyu olmustu. bebek de olunca ihmal ettim. simdi bayaaa dibim geldi ve rofle rengi bakirimsi iğrenç birşeye döndü.

simdi size sorum duz acik sari bi renk alsam sacimin tümünü boyasam.nasil bi sonucla karsilasirim? roflelerim yanar mi? dibim ne hal olut.
Lutfennnnnnnn cevap bilenlrden..

Röflelerinizi alüminyum folyoya sararak kalan yerleri boyarsanız yanma endişesi yaşamazsınız, diplerinizi açarak boyamanız gerekir aksi takdirde turuncumsu bir renkte olur sadece boya kullanırsanız.

Röflelerinizi alüminyum folyoya sararak kalan yerleri boyarsanız yanma endişesi yaşamazsınız, diplerinizi açarak boyamanız gerekir aksi takdirde turuncumsu bir renkte olur sadece boya kullanırsanız.
roflelerim cok sık atılmış onlari ayirma çok zor olur of offff yokmu başka çare :(

Maalesef benim bildiğim başka çözümü yok bir yakınınızdan yardım alırsanız beraber folyolarsanız hallolabilir diye düşünüyorum gittiğinizde kuaförün de yapacağı bu olur büyük ihtimalle , bir de 100ün üzerinde ücret ödersiniz

kizlar palette 10.1 ve palette 9.0 aldim. karistirip sacimin bir tutamina uyguladim dip ve rofleye. bi bakayim sonuc ne olacak. eger yanma gibi bi durum olmazsa tamamina uygulayacagim. bakalim in problem cikmaz diye umit ediyorum :) sonucu paylasirim

sacimda 30 dakika beklettim. cok güzel oldu. coookk az bi kopma yasadim roflede. ama sacim saglam suan çok şükür. bundan sonra dip geldikçe evde boyamaya karar verdim (:))
bu arada kuaförüm sadece dip röfle yapabiliriz demişti. halbuki ben renginide açmak istiyordum

Canım resim atsana bende o iki rengi Alıp karıştırıp boyucam önce ve sonrayı atar mısın
fotoğraf koyamiyorum malesef . benim sacim kestane rengi.
Canim koyu sariyi andiran bi renk oldu. aradaki rofleler de daha acik ton. sende de ayni sonucu verirmi bilmem ama. ben memnun kaldim

Back
X