Saç Rengi ve Saç Boyama rofleyi yumusatmak icin karamele boyamayin

coronet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
440
351
103
Slm kizlar 3gun once kullu sari saclarima platin rofle yaptirdim. Saclarimin ucu ortasi cok guzel oldu tam istedigim gibi ama dipler berbat. Cok cig yumurta sarisi gibi duruyodu.geldim eve icime sinmedi dun gittim nevacolor karamel aldim sacimda en fazla 20 dk tutarak boyadim. Hani ben o cigligi gitsin ama isiltilari dursun kapanmasin istiyordum ama maleseff. Nasil tuttu o sac 20 dkda oyle bilmiyorum bayagi koyu oldu . Resmen kafayi taktim saca. Keske karamel degilde sari 9 numara birsey alsaymisim. Tek istedigim diplerimin yumusamasiydi ama yine kopkoyu oldu saclarim.burdan benim gibi rofle yaptirip cig oldugunu dusunenlere tavsiye olsun diye sesleniyorum eger isiltilar kalsin sadece dipler yumusasin istiyorsaniz karamel yapmayin pisman olursunuz

o çiğlik için cila yaptırabilirsiniz yada kendiniz cila yapabilirdiniz..karamel koyu bir renk hele platın sarısı saca sürdüğünüzde hemen rengi kapatır..bence oynamayın bekleyin zemin acık olduğu için akacaktır sonra dip boyaya devam edersiniz.

Cila yaptirdim ama yinede yumurta sarisi gibiydi olan oldu gitti sari saclarim. Burdan bir tavsiye olsun istedim.benim gibi yapip sari saclarina kiymasinlar. Dediginiz gibi bekliycem aksin sonrada iyi bir kuafore yeniden gidicem. Allahtan saclarim cok saglikli suan sadece hafif bir kuruma oldu yipranma kopma yok

Bende salı günü yaptırdım röflemi kuaförümden memnunum çok sukur tam istediğim gibi oluyor..5 ayda 1 röfle yaptırıyorum.Güvendiğin ellerde yaptır röfleni ..(fotoda mevcut))
Akmasını beklerken nem maskesi veya karısık bitki yağları uygula nemini geri kazansın saçın.

Keşke kumral tonlarında boyasaydınız bence artık ellemeyin biraz aksın rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…